Popüler Konu LenaG ile MasterFit

böyle olmayı çok isterdim ya evdeyken bile kendime özel yemek hazırlaymıyorum belkide bundan kaybediyorum
Ben de ben de canim yalnız değilsin eskiden heyecanla her öğünümu özenerek hazırlardım . Şimdi asla zamanım olmuyor çalışma hayatı ev işleri yemek çocuklar bakımları etkinlikleri derken. Kahvaltıyı bıraktım ikinci çocuktan sonra ben

Ay kızlar Bi şey dicem
Hani yulaf lapasi yapıp sabahları yiyoruz ya bazen yani ben önceden yapıyordum genelde tatlı yapıyordum yani muz bal falan koyup ya da farklı meyveler. Artik o tabağı bile görmeye tahammül edemiyorum midem bulanıyor

Evet son kilolarim ama bir türlü veremiyorum çünkü hep ipin ucunu kaçırıyorum. Biraz dikkat etsem şimdiye kadar verirdim ama 64 te takılıp kaldım hedefim 60 olmak
2 sene öncesi 58 olduğu günler.. Kot çeketli bir cordeliayi yeniden görecegiz:)
Ay incecik bel üzerine giyilen kot ceket ne kadar güzel bir görüntü oluyor ya :)

merhaba hoşgeldiniz:)
sende çalışansin bende..
öğle yemegini iptal etmişim yağlı oluyordu günlük 35 liraydi.. 4 çeşit yemekti.. ama bi çorba içip cıkıyordum..
iptal ettim.
evden yogurtlu brokoli götürdüm daha yemedim..
3 te yiyecegim çünkü çok acim.:)
akşam 8 de taş kebabi yiyecegim eşim yapmıştı yiyememişim
çok şey aldım .kerevizli kış çorbasi yapmayı düşünüyorum. bişeyler bulmaya çalışacagim:)
haftalık diyet programi oluşsam çok iyi olacak.

bende o günleri görmek istiyorum bi türlü 69 a inememişim..
69,9 gördüm. bu sefer kıracagim artık kilomu.. 60-65 noktalayacagim inşallah kaldı 16 kilo. :)

harikasın! öz disiplin şart kilo vermek için. Motivasyon da kurallarımızı uygulamamızda destekçi... Buraya yazmak,aynı yolda ortak kişilerin varlığını bilmek iyi bir motivasyon kaynağı ben de şu an kırmızı havucumu kıtırlıyom pc başında :))

Selamlar Ankacim. Çocuğuna geçmiş olsun. Saglika yaşasın. İyilesmistir umarım.Zor günler yasamissin Allah yardımcınız olsun canım.

Bugünkü menum
14.00 6 küçük fırınlanmış yumurta soslu yağsız karnabahar , 1 tavuk pirzola (fırında beraber pisti bol baharatlı yağsız) ve roka havuc salatasi narlı bol limonlu

Simdilik 1 litre su
Spor ve suyu akşam yazarım( bacak ağrım var çok,umarim yapabilirim)
Elhan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…