Gönlümün en birinci çıtırısın eküricim
Her şey bir yana senin için çıtır olmaya değer bitanecik ekürim
Günaydın tatlışım.Günaydıııın hanımlaaarr kahvaltıyı öteleyip kahvemi aldım geldim
Şu zencefilli shot ı deneyen var mı kızlar tarif bakınıyorumEfenin_Annesi sen bilirsin hadi kalk bize güzel tarifler yap
Sıra kimdeBugün kabul günüm benim sjksjksjk,40 küsür kere mapısa girince yani
Dersim boş oturdum ayaklarımı uzattım. Keyfim gıcır.Hep hep
Keleşli gönlünü yirim senin .Gönlümün en birinci çıtırısın eküricim
O telaşlı günleri özletiyorsun banaSıra kimde
Dersim boş oturdum ayaklarımı uzattım. Keyfim gıcır.
Gözüme radarıma kim takılırsa artıkSıra kimde
Dersim boş oturdum ayaklarımı uzattım. Keyfim gıcır.
Yiiiiii beniiiiim gönlümüüüKeleşli gönlünü yirim senin .
Öyle tabi ablamBen her yerdeyim bugünayarım yok kelepçeler hazır olsun sjksjksjk
Canları sağolsun e vlatlarımızın can onlar can annesi
Aynen tatlı migim o benim
geçmiş olsun canım, nasıl şimdi kızınCanım yıl sonu yoğunluğu var kafamı kaldîramıyorum ondan biraz dinleneyim dedim çünkü ne yiyip , ne içiyorum haberim yok şuan ve üstünede kızım hasta oldu onun için kaç gündür hiç girip bakamadım bile
Her şey yoluna girer girmez burada olacağım.
Hayat neşemiz onlarÖyle tabi ablam
Gnaydınlargünaydın kızlar
Çok geçmiş olsun kızına,şimdi nasıl iyimi.Kızlar Cumartesi kutlama mesajlarınızın bir kısmına döndüm ,bir kaçını da bugün görüp döndüm ama arada bazı alıntıladıklarım vardı silindi ve tekrar bulamadım kusura bakmayınhem iş yoğunluğundan hemde kızım hasta olunca detaylı okuyamadım onun için arada cevap yazmadığım kim varsa kusura bakmasın lütfen ve hepinize güzel dilekleri için çooooookkkkkk teşekkür ederim. iyi ki varsınız.
Sende hoşgeldin canımBana sıcak bir karsilama
Gitme bak tabaklarını bekliyoruzHerkesten sıyrılıp kendimi düşünme kendime zaman ayırma evresine gecmeyi o kadar çok istiyorum bazen diyorum kendi kendime nerden inceye ordan kopsun herseyi düşünme bu kadar şuan uyuyordum uyandım çünkü uyurken bile beynimle sohbet halindeyim rahat kafa lazım bana .
Evet abla hemde çooookkkçaaaa
Amannn neyse diye bir laf var her yere her şeye yakışan neyse toparlanacagimmm elcom bamile halinle daralmaya gerek yok seni de
Yarın dinleyeceğim gönderini beğendim cnm teşekkür ediyorum
Yaaa evet yaa değil mi toparlanmam lazim o zamn yarın sabahtan tabak hazırlığına başlıyorum
Geldimmm geldim burdayım tutun yakamdan dövün sövün bırakmayın peşimi yoksa sonrası kötü hüsran oluyor
Dünkü ekstra bir durumdu ama normalde o kadar yemem. Bugün kendimi aç bırakmıyorum.Böyle içemezsin çıkarsın80ler den 70lere içemedim bende inemedikce çıktım zor gerçekten bu süreçte biraz daha fedakarlık yapmak lazım karbonhidrattan
Tamam dön bekliyoreeeSelam canım o kadar karmakarışığım ki siteye bile giremiyorum eskisi gibi ama döneceğim yakında