Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kahve

Eklentiler

• IMG_8363.jpeg
    IMG_8363.jpeg
    66,5 KB · Görüntüleme: 38
Dün akşam ne güzel uyumuştum
Sonra kalktım midem kazındı yine bir şeyler attım ağzıma atmasaydım çok iyi olacaktı. Neyse hedefime sadece 4 kg kaldı ona odaklanıyorum...
son kalan kilolarda tamamen hedefe kitlenmek gerekiyor,kendimden biliyorum nasılsa 3 kilom var 4 kilom var diyip ağzımıza attığımız her lokma bizi yerimizde saydırıyor ya da geriletiyor :KK50: akşam öğününden 2 saat sonra limonlu bi bitkiçayı iyi geliyor ve erken uyumak :))

güne 40 dk eliptik yaparak başladım,sonrasında 2 bardak su ve zencefil zerdeçal ve limon karışımımla sıcak bir çay içtim içim ısındı. İş yerime geçerken öğünlerimi yanımda götürüyorum. yulaf kasem ilk öğünüm olacak 12.30 da yerim muhtemelen. Kırmızı havuc ve kaşar altınbaşak ikilisi de ara öğünüm olacak.. hepsini böyle paketleyip yanımda getiriyorum :)
Kraaaaaal 👑👈 çalışan hatunlarimiza duyrulur :21: :21: :21:

böyle olmayı çok isterdim ya evdeyken bile kendime özel yemek hazırlaymıyorum belkide bundan kaybediyorum :KK43:
kendimle ilgilenmeyi,sağlıklı öğünler yapmayı çok seviyorum mesela ben kilo alırsam bile sağlıklı öğünü abartmaktan alıyorum abur cuburdan değil :KK16:Önce ki kilom benim en büyük dersim,tecrübem... 30 kilo fark var arada :KK49:

kendimle ilgilenmeyi,sağlıklı öğünler yapmayı çok seviyorum mesela ben kilo alırsam bile sağlıklı öğünü abartmaktan alıyorum abur cuburdan değil :KK16:Önce ki kilom benim en büyük dersim,tecrübem... 30 kilo fark var arada :KK49:
maşallah gerçekten saygı duyuyorum ama bende yok o ahlak sağlıklı beslenme vs ya hiç yemem ya sınırsız yerim

Selamlar herkese.
gezegenfeza gezegenfeza nasılsın canım. Ben maalesef bırakmak zorunda kalmıştım kızımın hastalığı üzerine rapor işleri derken günlerimiz hastanede geçti hep. Açlık orucunu falan tutamadım maalesef. Dün neyse dedim artık olduğu kadar olsun diyip yeniden başladım. Senin nasıl gidiyor.

Selamlar herkese.
gezegenfeza gezegenfeza nasılsın canım. Ben maalesef bırakmak zorunda kalmıştım kızımın hastalığı üzerine rapor işleri derken günlerimiz hastanede geçti hep. Açlık orucunu falan tutamadım maalesef. Dün neyse dedim artık olduğu kadar olsun diyip yeniden başladım. Senin nasıl gidiyor.
Üzülmüştüm, geri toparladığına çok sevindim, kızın nasıl oldu?
Ben devam ediyorum, bırakmak yok, açlık hissim kalmadı gibi, acıktığım zaman da canım yemek yemek istemiyor, sadece yemek saati yaklaşınca yemek için sabırsızlanıyorum.
Bu hafta tek gün 36 saatlik açlık var, haftaya 2 ye çıkacak, çok seviniyorum

Kafama göre yaptım küçük şişelerim vardı :KK51:
Ceviz büyüklüğünde taze zencefil
2 çk zerdeçal
1 limon
1 portakal
1 yeşil elma
üzerine su sonra bızztlattım süzdüm
Videolarda çok ekşi vs diye görmüştüm hiç öyle olmadı bıraksan hepsini içerim 😂

Eklentiler

• 20231212_114836.jpg
    20231212_114836.jpg
    94,5 KB · Görüntüleme: 23
Üzülmüştüm, geri toparladığına çok sevindim, kızın nasıl oldu?
Ben devam ediyorum, bırakmak yok, açlık hissim kalmadı gibi, acıktığım zaman da canım yemek yemek istemiyor, sadece yemek saati yaklaşınca yemek için sabırsızlanıyorum.
Bu hafta tek gün 36 saatlik açlık var, haftaya 2 ye çıkacak, çok seviniyorum
Çok şükür ishal kusma vb iyileşti kızım ama normalde de engelli benim kızım. Cerebral palsili. Onun da etkisiyle zor geçiyor hastalıkları. Aslında benim de canım yemek yemek istediğinden değil de stresli anlarımda bir kaçış gibi. Raporu bitti yeni rapor için uğraşıyoruz. Çok yordular çocuğu da beni de:KK43:. O kadar çaresiz bırakıyorlar ki psikolojik olarak çok diplerdeyim. :KK43:Hayırlısı bakalım Rabbim büyük. Bu hafta da gündüzleri hastanedeyiz bakalım ama yine de Allah'ın izniyle Perşembe orucunu tutacağım.

Çok şükür ishal kusma vb iyileşti kızım ama normalde de engelli benim kızım. Cerebral palsili. Onun da etkisiyle zor geçiyor hastalıkları. Aslında benim de canım yemek yemek istediğinden değil de stresli anlarımda bir kaçış gibi. Raporu bitti yeni rapor için uğraşıyoruz. Çok yordular çocuğu da beni de:KK43:. O kadar çaresiz bırakıyorlar ki psikolojik olarak çok diplerdeyim. :KK43:Hayırlısı bakalım Rabbim büyük. Bu hafta da gündüzleri hastanedeyiz bakalım ama yine de Allah'ın izniyle Perşembe orucunu tutacağım.
Allah yardımcınız olsun şifası bulunsun inşallah canım ❤️❤️❤️❤️🤲🤲🤲🤲

X