Popüler Konu LenaG ile MasterFit

pastelfit pastelfit saçlarimiz kıvırcıktı üstelik aynı günde doğmuşuz...
ruh ikizim dediğim anca Elhan abla seni bana vermemişti pastelimi kimseye vermem didi :KK70:
en son 56 gibi gittin bende Mayıstan bu yana siteye girmedim 6 ay oldu.. beni unuttuğunu düşünmüyorum :KK70: zıpzıpın eski öğrencilerden bitanesi şimdi elhanin öğrencisiyim :KK70:
Dilan Polat :KK53:

Yoo sanmıyorım. Patates sıkması ve sütşaç yedim .
Seviye başlangıcından bu yana kabızlık vardı bende. 2 veya 3 günde gıdım gıdım oluyodu
Şifalandığını düşünüyorum. O kadar sevindim her gidişimde wc ye. Eskici dükkanı gibi ne biriktirmiş vücut öyle. Hala bitmedi. Tabi şu an aralığı uzadı. Karnımın şişliği indi. Elhamdülillah.
Öyleyse şipşifa olsun 🤲🏼

Söylemedim çünkü bugün karbonhidrat hakkında konuştugumuzda biraz tepkili olduğunu hissettim. :KK14: Hastasın da bir taraftan belki evde yemek yoktu yemek zorunda kaldin. Kısacası emin olamadım kuzum. :KK51:İyilesince daha özenli güzel menüler hazirlarsin inşallah 🙏
Yok tepkili değilim hocam herkes karbonhidrat yemeyin yazınca öyle yazdim sadece sana değil aslında ben sadece kendim için ac gezme bak vücudunun ihtiyaçları var diye uyarayım diye onu not etmek için oraya koymustum. Sanki arkadaşlar bana tepki gösterdi gibi geldi bana da. Ama hiç sorun yok tepkili de değilim normalim yani. Yine bugünde test ettim aç olunca her şeyi yiyorum önemli olan dengeli beslenmek protein yağ k.h. meyve hepsini birlikte tüketmek asıl olan benim için. Yoksa vücut şimdi olmazsa 3 hafta sonra çıkaracak benden bunun acısını yani yemeklere saldırarak. Dengeli beslenmeyi öğrenmezsem böyle olacak demek istedim.

Ayrıca sen her türlü beni uyar sen her türlü kabulümsun 😁

Yok tepkili değilim hocam herkes karbonhidrat yemeyin yazınca öyle yazdim sadece sana değil aslında ben sadece kendim için ac gezme bak vücudunun ihtiyaçları var diye uyarayım diye onu not etmek için oraya koymustum. Sanki arkadaşlar bana tepki gösterdi gibi geldi bana da. Ama hiç sorun yok tepkili de değilim normalim yani. Yine bugünde test ettim aç olunca her şeyi yiyorum önemli olan dengeli beslenmek protein yağ k.h. meyve hepsini birlikte tüketmek asıl olan benim için. Yoksa vücut şimdi olmazsa 3 hafta sonra çıkaracak benden bunun acısını yani yemeklere saldırarak. Dengeli beslenmeyi öğrenmezsem böyle olacak demek istedim.

Ayrıca sen her türlü beni uyar sen her türlü kabulümsun 😁
Çok aç ve çok tok hissetmeden yemeyi bir ogrenebilsek her şey o kadar güzel olacak ki :dua: Teşekkür ederim. :KK60: Yorumuma artık devam edebilirim. :KK71:
Bugünkü menunle bindigin dalı kesmişsin resmen :KK62:Hazir tabağı buldun tabi aslında okuldan hiç gelmeyecekti o...

Aa hiçbir şey söylemedin hocam :cry:

Yani benden gelen bildirimleri mi kapadın demek öyle bir şey oluyor mu bilmiyorum da canım. Daha önce de çok yazmıştım sonra ilk geldiğinde de yazdım hosgeldin diye ama hiç cevap vermedin ben de öyle bir şey sandım. Neyse görmedin sanırım.
Vallah farkında değilim Hoşbulduk.
Bende ifade bildirimi kapalı sadece, bir iki kişiyi de gözardı ettim ama sen değilsin farketmemişimdir, o gün bir sürü kişi yazdı ne bilem

Selamm bugün ki menum
11.30 1dilim tbe ile kaşarlı tost 6 zeytin
14.00 fırında karnabahar 3 tk yoğurt 1 dilim tbe yeşillik 1 kahve biraz karışık çerez
18.30 5 tne çiğ köfte 1 sb ayran yeşillik
2 litre ye yakın su
Elhan Elhan ZincirKirma ZincirKirma
45 dk yürüyüş
Tatlım afiyet olsun. Beş çiğköfte fazla kuzum. Ödem için yarın su içme festivali yapalım en iyisi . :KK73::KK73:

ZincirKirma ZincirKirma Elhan Elhan

11 Aralık 2023

sabah
sade Türk kahvesi

öğlen 12.00
5-6 yk çorba
3-4 çatal et
3 yk pilav
1 bardak ayran

ara 14.30
1 dilim cevizli kek
1 fincan kabuk tarçın çayı

ara 16.30
2,5 ceviz
1 lokma şekersiz incir pestili (ben yaptım)
1 fincan naneli yeşil çay

akşam 19.15
domates soslu 4 köfte ve 1 servis kaşığı patates
domatesli soğanlı taze börülce salatası
1/2 dilim karakılçık tbe

ara 20.15
1 avuç kabak çekirdeği
1 kk şekersiz fıstıklı tahin helvası

ara 21.30
1 küçük portakal tarçınlı

X