Yaşadığımız her durumdan gülerek çıkabiliyorsak biz olduk demektir.50 50 dir. Kafam bir milyon. Bu hafta çift nobetim vardı. Çarşambanin nöbetini bugüne kaydirdilar. Psikolojik olarak hiç hazır değildim .Şimdi nöbet tutuyorum. Bir yandan da hadi gitti bir günüm diye seviniyorum.
Hoşbuldum canım
aminn inşallah canımcımSağlıkla büyüsün yavrucugun. Nice yaşlara inşallahCumaya kadar eksiye geçersin menekşem.
Teşekkür ederim daha iyi olacak inşallah AşkitomTebrikler aşkitom güzel başladın maşallah
evet degişti nickimHoşbuldum canım
Kimsin kurbannikin değişmiş herhalde tanıyamadım
Hamur işi yiyerek kilo vermeyi çok isterdim amaBen bu şekilde kendime not olarak yazmıştım zaten almak isteyen alır almak istemeyen diyetine devam eder mutlu mesut yaşar canlar
Tatlım bizimle geçirdiğin zamanlar azaldı gibi
Dün tost ve lahmacun seçiminden kaynaklı bu artı. Bu akşama kadar halledebilirsin sakın kopma. Bol su , ödem atıcı çaylar iç olur mu
İnşallah canım teşekkür ederimMoral bozmak yok canım . Cuma eksi gelecek insallah
Can sıkılma zamanı değil şimdi. Kontrolümüzü yaptık gerekli tedbirlerimizi alıp eksilere kucak açıyoruzEvet abla öyle oldu maalesef canım sıkıldı baya
Dün serbest öğünün vardı, yediklerini yazmamışsın, onlarmı bozdu kiCuma 73.1
Bugün 73.9
Fark 0.8
Dün en son 5 de ywdim ama sindirm sisremim eror verdi sanırım. Midem fena oldu bağırsaklar korkunç ishal oldu sabaha kadar wc ye taşındım. Karnım şiş garip. Çok fena oldum
Elhan
Benim ki.neredeyse 1 buçuk yaşında ve sadece geceleri emiyor gündüzleri yemek yiyor o yuzden diyetimde sıkıntı olmadı alışkanlık olarak emdiği için cok süt sıkıntısı yaşamadım o yuzden yanlış bilgi vermek istemiyorumYardım almak isterim nasıl besleniyorsunuz neler yapıyorsunuz sütte azalma oldu mu
Hiçte bileCanım bakmaya bu kiloya 42 beden pantolonlarim. Kilomum yüzde 80 ni kalçada. Çok tipsiz bir vücudum var
İyiyim canımAleykümselam canım. Hamdolsun iyiyim sen nasılsınDoğum kilolarından dolayıburadayım aldık veremiyoruz .
Şimdi daha iyimisingünaydın kızlar
dün akşam acayip bir patlama yaşadım, çok yorgundum, çok gergindim, çokça da mutsuzdum ne yazık ki
akşam akşam saldırdım yemeklere, biliyorum pazartesi öncesi hiç ama hiç olmadı ama yemezsem daha da mutsuz olacak gibiydim, değişik bir ruh halindeydim
özür diliyorum kaptanımZincirKirma ne yazık ki artıyım bu sebeple
geçen cuma: 60,65
bugün: 61,75
fark: +1,1 kg
Elhan
Vay süpersin gelsin 80 ler
Kaptanım ortamı sallayacaksin inşallahYaaa çok mutlu oldum canim oh be artık isteyende gelemezsin 80lere merak etme devam bu şekilde
Odemdir o cumaya eksi geliyor demekki canım
Geçen haftalarda bende bunalıma girdim 150 gr hicbisey canım cumaya eksi gelir merak etme en kötü sabit kalirsin
Cumaya eksiyle geliyoruz ozamana desene
Benim üst 38 alt 42Hiçte bile
Sen diğer vücut tiplerini gördün mü
Benimde kalça kısmı üste göre 1 beden büyük, yinede yakıştırıyorum ben