Peki canım sanırım hatırlamam ve tanımam gerekecekevet degişti nickim
Tamamdır. Teşekkür ederim bitanemElhan canım özelden attim
Regl dönemi bilinen bı şey canimm. Can sıkmak yok
Ozim bu dönemsel geçici bir durum, bu sabah birkaç kişide denk geldim aynı duruma . Pazartesi artıları haftayı doğru kullanmamıza yardım ediyor. Avantaja çevirelim hadiuzulme tamam mi
Hatırlaman hiç gerekmeyecek unuttuğunu sanmam kendisiniPeki canım sanırım hatırlamam ve tanımam gerekecek
Sağol canım denerim haftaya bu hafta kendi planım var yapabilirsem isterim :)Kızlar diyet listem isteyen olursa atarım haftalık
Kaptanım adım var listedeSağol canım denerim haftaya bu hafta kendi planım var yapabilirsem isterim :)
Tamam şimdi atacagimKolaylıklar dilerim Hilalcim. Saat 14.00 ' e kadar vaktin var canım.
İlk bildirimi fotoğrafli minik bir kağıda tarih ve nick iliştirilmiş alıyoruz.
Tebrikler canim güzel.sonuc
Ne yazık ki okadar değil canım ya ama cumaya oda olacakŞimdi daha iyimisin
Vay süpersin gelsin 80 ler
Cok
Kaptanım ortamı sallayacaksin inşallah
Abla velibah bekleseydin yaa daha yemedimCuma 77.100
Bugün 78.200
Fark + 1.100
Elhan Busra196
Tahmin etmiştim, dünkü yemekten sonra içtiğim su ve dukan beni terketmedi( toplamı 1 lt), sabah yüzük parmağıma oturmuş ve perşembeden beri wc yok
Buda demek oluyorki, bugün ödem hapı alınacak, kahve yağlı içilecek, akşam salataya sinameki konacak
Benim üst 38-40 alt 46-48Hiçte bile
Sen diğer vücut tiplerini gördün mü
Benimde kalça kısmı üste göre 1 beden büyük, yinede yakıştırıyorum ben
Akşam yemeğini yarım açma olarak okumam nasıl pekiKızlar diyet listem isteyen olursa atarım haftalık
Kadına en çok yakıştırdığım tiptir armut tip.. Ama ben her yerden alıyorum yahu.. Bel basen doğru orantılı genişliyor ya da daralıyor pühBenim üst 38 alt 42
Canım bilmesem ben de okuyamamAbla velibah bekleseydin yaa daha yemedim
Benim üst 38-40 alt 46-48
Akşam yemeğini yarım açma olarak okumam nasıl peki
Cuma 107.9
amin bitanemmO zaman önce psikolojik diyet yapıp odemlerden kurtuluyoruz casminim.
Dertlereyapiyoruz canı ....
Güzellikler , huzur seninle olsun. Sıkıntılı zamanlarda bir rahatlama çayı yapıp meditasyon yapsan çok iyi hissedebilirsin. Hoş kokulu bir mumla karanlıkta kalbinin sesini dinle onu ne mutlu ediyorsa onu düşün.
iyi olmaya çalışıyorum canımın içi, Allahın izniyle toparlanacağımŞimdi daha iyimisin