Tebrikler canım
Tebrikler canım daydayim
Tebrikler kordişim
Seni çok özletmeyecek 61' ler uzaktan el ediyorTeşekkürler ablacıminşallah yavaş yavaş ama geri dönmemek üzere gider bu kilolar 61 hallerimi çok özledim
Moral bozmak yok canım . Cuma eksi gelecek insallah
Tatlım bizimle geçirdiğin zamanlar azaldı gibi
Güzel eksi canım
Valla inşallah canımSeni çok özletmeyecek 61' ler uzaktan el ediyor
Canım bakmaya bu kiloya 42 beden pantolonlarim. Kilomum yüzde 80 ni kalçada. Çok tipsiz bir vücudum var
50 gr yazmasan bile olurdu.
Çok sevindim
yok en iyisi cumayı bekleyeyim :)Cuma seçmelerine katılman için biraz beklemek iyi. Şu anda takımların sayısı eşitIsrarla girmek istersen takım kaptanlarina bırakalım.
İnşallah biraz şu dönemleri aşsam halledeceğim midem kazanıyor resmenŞaka gibi ne saçma bir yorumburadan kopma bak nasıl kilo vereceksin inancını yitirme
Diyetisyene daha önce hiç gitmedim gitmek istiyorum aslında bir bütçe ayırabilirsemHerkes bisey diyor canım gerçekten çok böyle bunalıyorum bildiğin diyetisyenden yqrdim al benim şimdiki aklım olsa doğum sonrası mutlaka diyetisyenden yqrdim alırdım hersey online olmuş zaten tavsiye
Bende bomba gibiyim canımŞimdi daha iyimisin
Vay süpersin gelsin 80 ler
Cok sevindim canım cumaya süper geliyorsun
Kaptanım biz bomba gibiyiz sen nasılsın
50 50 dir. Kafam bir milyon. Bu hafta çift nobetim vardı. Çarşambanin nöbetini bugüne kaydirdilar. Psikolojik olarak hiç hazır değildim .50 gr yazmasan bile olurdu.Bir saate gitmiştir Sibelim.
Evet bitanem. Karatay' ın sıkı takipçisiyim. Grip virüsü için başından beri aşısı olmaz dedi. Stres vücudun en büyük düşmanı kaygilanmayin , iyi beslenin bağışıklık sistemini düşürmeyin dedi.Sıvı almayın derken aşı mi yaptırmayın diyordu? Ben onu kaçırmışım hiç duymadımElhan