Popüler Konu LenaG ile MasterFit

50 50 dir. Kafam bir milyon. Bu hafta çift nobetim vardı. Çarşambanin nöbetini bugüne kaydirdilar. Psikolojik olarak hiç hazır değildim . :KK70: :KK70: Şimdi nöbet tutuyorum. Bir yandan da hadi gitti bir günüm diye seviniyorum.
Yaşadığımız her durumdan gülerek çıkabiliyorsak biz olduk demektir. :KK76: :KK76: :KK76:
İyi nöbetler . Pazartesi ve salı nöbetlerini severdim. Çarşambadan sonra öğrencilerin enerjileri tavan yapıyor saliveriyorlar kendilerini. :KK53:

Cuma 73.1
Bugün 73.9
Fark 0.8

Dün en son 5 de ywdim ama sindirm sisremim eror verdi sanırım. Midem fena oldu bağırsaklar korkunç ishal oldu sabaha kadar wc ye taşındım. Karnım şiş garip. Çok fena oldum😥
Elhan Elhan
Dün serbest öğünün vardı, yediklerini yazmamışsın, onlarmı bozdu ki

Yardım almak isterim nasıl besleniyorsunuz neler yapıyorsunuz sütte azalma oldu mu
Benim ki.neredeyse 1 buçuk yaşında ve sadece geceleri emiyor gündüzleri yemek yiyor o yuzden diyetimde sıkıntı olmadı alışkanlık olarak emdiği için cok süt sıkıntısı yaşamadım o yuzden yanlış bilgi vermek istemiyorum

günaydın kızlar :KK60:

dün akşam acayip bir patlama yaşadım, çok yorgundum, çok gergindim, çokça da mutsuzdum ne yazık ki :KK43:

akşam akşam saldırdım yemeklere, biliyorum pazartesi öncesi hiç ama hiç olmadı ama yemezsem daha da mutsuz olacak gibiydim, değişik bir ruh halindeydim :KK43:

özür diliyorum kaptanım ZincirKirma ZincirKirma ne yazık ki artıyım bu sebeple

geçen cuma: 60,65
bugün: 61,75
fark: +1,1 kg

Elhan Elhan
Şimdi daha iyimisin ❤️
Günaydın kızlarrr 🥰🥰🥰

Cuma 90.9
Bugün 90.2
Fark -0.7

ZincirKirma ZincirKirma Elhan Elhan
Vay süpersin gelsin 80 ler 😍😍😍
Cok
Yaaa çok mutlu oldum canim oh be artık isteyende gelemezsin 80lere merak etme devam bu şekilde 😘🥰 💙🧿💙🧿💙🧿💙

Odemdir o cumaya eksi geliyor demekki canım

Geçen haftalarda bende bunalıma girdim 150 gr hicbisey canım cumaya eksi gelir merak etme en kötü sabit kalirsin

Cumaya eksiyle geliyoruz ozamana desene
Kaptanım ortamı sallayacaksin inşallah ❤️

X