- 7 Ağustos 2016
- 4.182
- 15.228
Afiyet olsun kuşum25 Kasım menü
07.30 1 bardak sirkeli su
09.00 1 fincan kahve 1 kuru kayısı
10.00 1 yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin 2 dilim ekmek
13.00 1 ejder meyvesi 15 beyaz leblebi 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
16.00 1 fincan kiraz sapı çayı, 1 cennet hurması 5 badem
18.00 6 kaşık yer pancarı yemeği, 3 kaşık keşkek,bol salata, 3 kaşık yoğurt
20.30 1 kuru incir 1 avuc karışık kuruyemiş
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307
Sağol bitanem. Geçen haftaki muhteşem kaptanligin icin teşekkür ederim
Çabucak toparlanırsınız inş canımDiğerinde bulaştı oda hasta bn hasta revir gibi olmuş ev yinede bunada şükür çok acillik değiliz şuanda
Canım ne demekLenaG Boncuk2307 Sitare55 Zayıflamadan sorumlu bakanlarım : bize ayırdığınız zaman ve verdiğiniz emekler için teşekkür ederim
Jasminim ben kendimde şunu gözledim verdiğin kilonun da bi oturma süreci oluyor vücüda mesela 10 kilo veriyorsun iki ayda kimse pek bşr şey demiyor ama o 10 kiloyu bir iki ay koruduğunda vücut sıkılaşıyor mu deri gerginleşiyor mu nedir jerkes ne kadar zayıflamışsın n diyorYaaaaaaaa sinirden kuduracağımmm
Az önce anneme gittim sen bu ara kilo aldın dedi, 15 gün önce daha derli topluydun dedi
Geldim, eşim kahve yap da içelim dedi kahveyi yaparken sen yine kilo mu almaya başladın dedi
Nasıl olabiliyor anlamıyorum nasıl kilo almış görünüyorum almıyorken aksine 2-3 hafta önce daha şiştim, reglim yaklaşıyor acaba o şişkinliği var da o yüzden mi yoksa tartılara inat kilomu almaya başladım üffff kafamda deli sorular
Hiç kendine haksızlık etme emzirme bebek olmasına rağmen öyle gğzel kilo verdin ki maşallah sana. Ben mesela hep emzirme döneminde kilo aldım süt olsın falan filan diye. Sen takdirlik kadınsın kıaazzhem kaptanlarımı yanıltıyorumm hemde hep atıştırma süreci oluyorum bazen çekiniyorum buyüzden emzirmesem detoxlar edecem onu bile edemiyorum emziriyorum acıkıyorum buyüzden bilmiyorum yanii üzgünüm detox metox etmeden bu iş hiç iyi olmuyo
164 canım
Ayyyy nasıl ponçik bir mesajteşekkür ederim canım
Birbirimize hep böyle arke çıkalım (sitaremin esprisini çalayım)
Allah sizi esprilerin ardı arke(si) kesilmiyprduHer zaman arkendeyim(devam ettirelim)
Daha iyi ablacım dün alşam da gittim seni görünce tansiyonum çıkıyor dpktpra götürecen diye kprkuypm diyo alay ediyor benleÇok geçmiş olsun,şimdi nasıl daha iyidir umarım.
Yine de arabasız git canım buz falan aman diyimŞehir merkezi açılır da mahalle aralari berbattı burada da. Okullar yarına da tatil olursa otobüsle geçerim artık. Bu havada çıkarmam arabayı. Ya da eşimle gideceğiz bebeleri anneme bırakıp
Canım bir sure dikkat etsin sağlık bu.
Acil şifalar dilerim canım
Gecmis olsun. Kilo , stres , aburcubur derken malesef biz anne babalarımızda olmayan hastaliklara da adayiz. Aday olmayalim diye uğraşıyoruz
İşleyen demir ışıldar tatlım, abin extra yorulmuş, devir eski devir deyil, biraz dinlese iyi olur
Canlarım çok teşekkğr ederim Rabbim şifa bekleyen herkese şifa versinCanım çok geçmiş olsun abine
Bize de kaptanımYarın okullar yine tatil
Sitare55 çok geçmiş olsun canım
Teşekkğr ederim canlarımCanım çok geçmiş olsun
Pek tabi ponciğimsin
Ponçiğin miyim gerçektemmmm
Amin canım ben de sizleri iyi ki tanımışım
Bende bölgesel diye yazıyorum o hallerdeDakika olarak 45 dakika sürüyor ama ben içeriğini de yazmak istedim. Ondan sonra da kardiyo yapıyorum genelde yarım saat ortalama. Ben antrenmanın içeriğini yazdım ki ne yaptığım belli olsun diye aslında. Ağırlık antrenmanı diye yazıp geçince bir şey yapmıyormuş gibi geldi
Günaydın kaptanımKimse açmamış kapıları.
Günaydın herkese.
Günaydın ablacım heeyyKırmızı takım, Mavi takım heeey hazirliktakiler hepinize günaydın
Allah bağışlasın çok güzel isimleri var.Cocuklarimin isimlerinin baslarini koydum:) İlyusa
İlyas
Yusuf
Azra
Normalde diyetisyen listesi canm ama akşam aram yok ben aciktigim için yedim benim ufaklık sağolsun sürekli emdiği için çok çabuk acikiyorum bakalım bu hafta başka bir diyetisyenle devam edecem onun listesi nasıl olacak heyecanla bekliyorumAfiyet olsun kuşumözel bir diyet planı mı bilmiyorum ama ( öyleyse beni uyar ) 20:30 da olan öğün kuru incir kuryemiş bana fazla geldi tatlım geç saat ara öğünü ya kuzum ikisinden biri olsa en azından daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum özel bir diyet planı ise saygılarımı iletiyorum
Tamamdır canımNormalde diyetisyen listesi canm ama akşam aram yok ben aciktigim için yedim benim ufaklık sağolsun sürekli emdiği için çok çabuk acikiyorum bakalım bu hafta başka bir diyetisyenle devam edecem onun listesi nasıl olacak heyecanla bekliyorum
Kalktı canım kaptanlar gönderiyor sadeceaa salı tartısı kalktı mı kızlar kaçırdım mı sonucu
Teşekkürler bilgi için :))