- 16 Mart 2008
- 45.736
- 223.141
Sen hep mutlu ol. Eksilerimiz bol olsun. Çok amin .Günaydınlar eküricim ne mutlu bana o zaman bol eksili bir gün olsun hepimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen hep mutlu ol. Eksilerimiz bol olsun. Çok amin .Günaydınlar eküricim ne mutlu bana o zaman bol eksili bir gün olsun hepimize
Hepimiz için öyle çıtırcım çok sağol,mutlka güzel eksiler gelirSen hep mutlu ol. Eksilerimiz bol olsun. Çok amin .
Bunu yazan kişi her şeyden önce eksik yazıyor kuzum.. Sağlıksız karbonhidrat aldığı için de beyni çalışmıyor calişsa yazmazdi zaten. Karatay gibi bir hatun varken inanma ona.Aç gezdiğim günlere ithafen Aşağıdaki yazıyı bırakıyorum...
Sağlıklı beslendiğimi biliyorsam tartıya takılmadan yola devam ederim dedi fesang .Günaydın
Cuma 71.6
Pztsi 71.75
Fark +150 gram Elhan ZincirKirma
Regl meselesine bağlıyorum asabım bozuldu
BiricikimsinSağlıklı beslendiğimi biliyorsam tartıya takılmadan yola devam ederim dedi fesang .
Benim de 2 hafta falan sabit kaldı resmen şimdi azalmaya başlayacak artık diye düşünüyorum pes etme canım
Yok bence sana da yapmaz yapmamalı yaniHa bana yapar yaniiiiiiiiiii
Sütte laktoz var canisiYa aslinda süt ürünleri galaktoz içeriyor mesela glikoza dönüştürülebilir, meyve zaten fruktoz, glikoza dönüşebiliyorlar karaciğerde. Yediğimiz çoğu şeyde karbonhidrat var aslında.
Senin yaptığın karaciğer detoksu sağlar. Şifa hazimdadir. Kilo vermek tek amaç değil toksin temizliği yaptın
Ay diyetisyen ama ya kime inancaz bizBunu yazan kişi her şeyden önce eksik yazıyor kuzum.. Sağlıksız karbonhidrat aldığı için de beyni çalışmıyor calişsa yazmazdi zaten. Karatay gibi bir hatun varken inanma ona.
Geçmiş olsun canım bende diyorum sporumu arttirayim şok diyet yapamam ben bana göre degilBen kirayim diye belimden oldum cumadan beri her yerim ağrıyor
Spor bana yaramıyor
İstediğim kilo tebrikler canim
Yok yok pes asla etmem yoksa 70 ler ligine yol alirim aslaaaBenim de 2 hafta falan sabit kaldı resmen şimdi azalmaya başlayacak artık diye düşünüyorum pes etme canım
Evet metabolizman yavaşlar çok yapınca da.Yok bence sana da yapmaz yapmamalı yani
Sütte laktoz var canisi
Başlarda öyleydi dediğin gibi ama sonra biraz abarttım ve vücudum kaldirmadi
Ay diyetisyen ama ya kime inancaz biz
Ben sabit kalınca yemeği artirdim farklı şeyler denedim belki o faydalı oldu kendimi mutlu etmem lazimdi bilmiyorumGeçmiş olsun canım bende diyorum sporumu arttirayim şok diyet yapamam ben bana göre degil
İstediğim kilo tebrikler canim
Yok yok pes asla etmem yoksa 70 ler ligine yol alirim aslaaa
Sen gida mühendisi misin?Evet metabolizman yavaşlar çok yapınca da.
Galaktoz+ glikoz laktozu oluşturuyor canım
Yok bence sana da yapmaz yapmamalı yani
Sütte laktoz var canisi
Başlarda öyleydi dediğin gibi ama sonra biraz abarttım ve vücudum kaldirmadi
Ay diyetisyen ama ya kime inancaz biz
Geçmiş olsun canım benim insalahhh hafif bir seydirBen sabah tartilmadim öğleye doğru eve gidicem diye eve girer girmez ilk işim tartışmak
Okuldan aradilar kızım hastalanmış
Onu alıp eve gecicem inşallah
Bugun sibel_84 un yaptığı yumurta diyetine baslicam sibel_84 evde erik yok kuru erik yazmış o yoksa diye, bende kuru erikte yok kuru incir mi dograsam acaba o da çok şekerli gelir sen nasıl yapacaksın?
Onuda denedim canım bi ara doktora gidicem olmassa tiroit lere baktirayim bendeBen sabit kalınca yemeği artirdim farklı şeyler denedim belki o faydalı oldu kendimi mutlu etmem lazimdi bilmiyorum
Tebrikler canım