Teşekkür ederim yarın sabah saat kaçta tartı atayım neler yapmam gerekiyor bildirirseniz çok mutlu olurumÇok geçmiş olsun Hilalcim Bebeğine acil şifalar dilerim.. Kusur olur mu hiç.
Pazartesi bildirimle beraber bekliyoruz seni.
Pışııık
Iıımmm şey, kem kümValla o çok iddali . Müthiş gidiyor.
Evet evde eşim kızım ve oğlum başak.aslında başak kadını ve erkeği sakindir. şaşırdım. yükselen burcu ne biliyor musun?
YesSabah telafi edilmiş
Afiyet olsun BethimAkşam öğünü mükemmel
Olur gelirim :)Yes baby
Gel canım senide kankaliga alayım
Gel yamacima
Ay adımı hiç unutmuyor yawÇok güzel dengelemissin afiyet olsun limonlukekim
Tesekkurler kaptanım inşallah yarın eksi görürüm yav Bi 64u geçemedimÇok güzel menü tebrikler canim
Bana yapmaz öyle şeyler yawBeth18 cigim alıyor sonra sormuyor,aldatiryor, yedekte tutuyor . İki kez düşün . Ben kanka dedim bağrıma bastım , düştüm ağına bı kere vazegecmiyorum
BenEmziren anne var mı acaba aramızda
Benim en büyük umudum sensin canin . Toparlarsin hem. Ayrıca olmasa da yollar miyim ben seni hiç ? Tartışmaya bile açık değilIıımmm şey, kem küm
Yarından emin değilim ama beni yollamayı aklına bile getirme, perşembe açlık vargibi gelirim
Afiyet olsun canim . Gayet guzell . Çaktırma ben de yarın lahana sarmasına davetliyim .10 aralık
16:45
1 porsiyondan biraz fazla olabilir yaprak sarma
( yeşil mercimek, bulgur, soğan)
Yapraklarım çürümeye dönmüş, altta kalan dağılmak üzere olanlarıda yediğim için fazla oldu
Biraz kemikli et
Bol çoban salata
1 avuç çam fıstığı
1 lt su
Yarım lt dukan
3 kupa kahve
1 kupa apaform
Elhan Busra196
Birgünde lahana sarması yapacağım da, kalan yaprak sarmasını 3 porsiyon yapıp dondurucuya attım, fazla bekletmemek lazımAfiyet olsun canim . Gayet guzell . Çaktırma ben de yarın lahana sarmasına davetliyim .
Kac günlük yemek çıkmış senin de elin bol benim gibiBirgünde lahana sarması yapacağım da, kalan yaprak sarmasını 3 porsiyon yapıp dondurucuya attım, fazla bekletmemek lazım
4 kişiyiz, tek ben yedimKac günlük yemek çıkmış senin de elin bol benim gibi
Yardım almak isterim nasıl besleniyorsunuz neler yapıyorsunuz sütte azalma oldu mu