Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yapmam öyle şeylerBana yapmaz öyle şeyler yaw
Sanada yapmam nazar değmesin diye yapiyom ara az dur sende.Ha bana yapar yaniiiiiiiiiii
Tebrikler canım güzel eksiGünaydın hayırlı sabahlar güzeller
Mavi boncuk dağıtacağım güzel bir gün olsun.
Cuma 79.9
Pazartesi 79.4
Fark -500 Gr
Durmadan yola devam ediyorsun harikaGünaydın hayırlı sabahlar güzeller
Cuma 79.9
Pazartesi 79.4
Fark -500 Gr
Sürpriz sabah tartilmadim canım. Anca evden atiyorum kendimi 13 gibi Elhan cigima atcam . Spoiler yokCanım yapmam öyle şeyler
Sanada yapmam nazar değmesin diye yapiyom ara az dur sende.
Ee çok kilo verdinmi
Ya aslinda süt ürünleri galaktoz içeriyor mesela glikoza dönüştürülebilir, meyve zaten fruktoz, glikoza dönüşebiliyorlar karaciğerde. Yediğimiz çoğu şeyde karbonhidrat var aslında.Aç gezdiğim günlere ithafen Aşağıdaki yazıyı bırakıyorum...
Sürpriz sabah tartilmadim canım. Anca evden atiyirum kendimi 13 gibi Elhan cigima atcam . Spoiler yokCanım yapmam öyle şeyler
Sanada yapmam nazar değmesin diye yapiyom ara az dur sende.
Ee çok kilo verdinmi
Canım süt için bol su iç. En işe yarar şey o ve protein ağırlıklı beslen . Benim hep sütüm çok olmuştur . 3 litrenin altında su icmezdim ve arada rezene çayı içerdim.Yardım almak isterim nasıl besleniyorsunuz neler yapıyorsunuz sütte azalma oldu mu
Ooo harikasinnnGünaydın hayırlı sabahlar güzeller
Cuma 79.9
Pazartesi 79.4
Fark -500 Gr
Hani eksiiiii??? Kilonu koruman da iyi canim haftasonu sıkıntılı oluyor
Teşekkür ederim canımTebrikler canım güzel eksi
MecbuuurDurmadan yola devam ediyorsun harika
Sağol kankaOoo harikasinnn
Tebrik ederim canım
Ben kirayim diye belimden oldum cumadan beri her yerim ağrıyor
Etiketleri unutmuşum Elhan ZincirKirmaGünaydın hayırlı sabahlar güzeller
Cuma 79.9
Pazartesi 79.4
Fark -500 Gr
Günaydın eküricim Heyecanli bir gününümüzü ışığınla aydınlatıyorsunGğnaydınlar hanımlar
Günaydınlar eküricim ne mutlu bana o zaman bol eksili bir gün olsun hepimizeGünaydın eküricim Heyecanli bir gününümüzü ışığınla aydınlatıyorsun
Kolaylıklar dilerim Hilalcim. Saat 14.00 ' e kadar vaktin var canım.Teşekkür ederim yarın sabah saat kaçta tartı atayım neler yapmam gerekiyor bildirirseniz çok mutlu olurum dip köşe temizlikte yapacağım vaktim oldukça günlük 15 dkka ip atlayıp Leslie mil 3 yapacağım 3 çocukla yetişmeye çalışacağım