Afiyet olsun canımKahvaltı da
2 yumurta
Zeytin
Biraz peynir
3 yaprak marul
2 dilim ekmek
Akşam yemeğinde
1 tabak bulgur pilavı
1 tabak taze fasulye
Bol miktar salata
Suyu 1.5 lt anca içmişimdir
Gün boyu aralarda mandalina yedim ve 1 muz spor yapmadım ev işi sayılır mı bilmiyorum
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Tamam kaptanım , pilatese gitmediğim günler yapayımEbru şallı 12 dkda 15 cnm İncel yaz youtube a çıkıyor canım . 15 16 dk sürüyor. Ama çok etkili
Ahaha. Hep yüzün gülsün. Enerjin tavan olsun böyle inşallah akadasimYok canim ya ben çok fark atmam merak etme gidim gidim giderim bir ileri iki geri bazen sıkıntı yapıp strese girip ödem yapma aman
Harikasın . Farkı 10 günde hissetmiştim ben süper bı şey. Zorlanmama hareketleri tam yapamama rağmen incelmisti belim sirtimTamam kaptanım , pilatese gitmediğim günler yapayım
Yarın tartı sonucunu göreyim haber ederim canımTakılırken haber verir misin kraliçem
Ağımı bozma kız@Beth18 cigim alıyor sonra sormuyor,aldatiryor, yedekte tutuyor . İki kez düşün . Ben kanka dedim bağrıma bastım , düştüm ağına bı kere vazegecmiyorum
Hadi bakemWaoww güzel hareketler hadi inşallah
O hamile kızJou cum emziriyor canım.
Menü yardımı almak isterimJou cum emziriyor canım.
Biliyorum ama kızını da kesemedi henüz,mücadele veriyorO hamile kız
Afiyet olsun canm tam tartı öncesi umarım erken saatte yemissindirMenümü yazayım
Sabah
Peynir ve zeytin
Bir çatal yağda yumurta
Bir kaşık kavurma
Dört beş ince filim patates
Domates ve salatalık
Bir dilim ekmek
İki çatal kuymak
Şekersiz çay
Öğle
Yok
Akşam
Bir porsiyon adana kebap
Soğan salatası
Ayran
Su 1 litre spor yarım saat tempolu yürüyüş iki saatte geze geze yürüyüş
Elhan Busra196 Efenin_Annesi
Merhaba oğlum 13 aylık, emziriyorum.Emziren anne var mı acaba aramızda
Benim bebeğim de 2 aylık neler yapıyorsunuz acabaMerhaba oğlum 13 aylık, emziriyorum.
Erken yedim canım gün boyunca yürüdüm aslında çünkü bütün gün disardaydik eşimle beraber havada güzeldi keyifli bir gündüAfiyet olsun canm tam tartı öncesi umarım erken saatte yemissindir
Oh çok iyi gelmiştir. Benim de ihtiyacım var da iki küçük bebeyle nerdeeeErken yedim canım gün boyunca yürüdüm aslında çünkü bütün gün disardaydik eşimle beraber havada güzeldi keyifli bir gündü