Olabilir canim . Bir de Kürtçe isimleri de oluyor ya kıtı diye satarlar ilk attığımı. Tüylü acur dediğiniz de acur bizde . Belki Kürtçe adı kıtıdr ,ben bilmiyorum kurtceyi . Sorcam ama en kısa zamanda merak ettim ben deBunu bana getirip acur desen daha acuru tanımıyor derdim, demekki yöre yöre isimler farklı
Yes baby
Gel canım senide kankaliga alayım
Gel yamacima
Yok artıkZincirKirma Elhan
10 Aralık 2023
sabah 1 fincan yeşil çay
öğlen 13.00
sucuklu kaşarlı omlet
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
2 tk petek bal
3 çeri domates ve 3 köz biber
1 dilim karabuğday ekmeği
ara
1 fincan siyah oolong çayı
1 fincan filtre kahve
akşam 18.30
3 minnak mandalina
1 fincan kabuk tarçın çayı
19.00
1 tabak kıymalı yumurtalı ıspanak kavurma
1/2 kırmızı soğan
az sonra
1 fincan yeşil oolong çayı içerim.
Buzluğa atYarın akşam çocukları karşılamaya annemler gelecek. Akşam yemeği için veliba yapacakmış nerelere gidem nasıl edem
Kıtı çok tatlı yaOlabilir canim . Bir de Kürtçe isimleri de oluyor ya kıtı diye satarlar ilk attığımı. Tüylü acur dediğiniz de acur bizde . Belki Kürtçe adı kıtıdr ,ben bilmiyorum kurtceyi . Sorcam ama en kısa zamanda merak ettim ben de
Maşallah diyelim kız o zamanBenim yaş 38 olacak yakında genetik dolayısıyla henüz yok beyaz bakalım
Perşembe gidemem ya. Saat besde eve geliyorum. Bir daha ki haftasonu veya ondan sonraki haftasonuna kalırPerşembe git, cumaya eksi çıkarsın
Dimi söylenişi çok güzelKıtı çok tatlı yakulaga hoş geliyor. Kıtı - r kıtı
Canımın içi afiyet olsun.Menüm 10 Aralık Pazar
Sabah 07.30
meyveli yoğurt (1 muz 2 kayısı yarım elma 1 tk keten tohumu 1 çay kaşığı tarçın)
Ara 10 fındık içi
Öğle 13 00 salata ve ton balığı
1 dilim tbe
Ara 15.30
1 portakal
Akşam 18.45
ızgara tavuklu salata
1 dilim tbe
Ara 21.30 mandalina
Elhan ZincirKirma
İnşallah bolca eksi çıkarız. Gerçi ben her haftasonu artı çıkıp cumaya eksi oluyorum.Sevgili Masterfit Üyeleri,
Busra196 Kaptan
@deli bir dombili
@Ozzybal
@Tesnim1903
@Akrrep
@Limoni026
@minerva1988
@Meryem1306
@Efenin_Annesi
@pastelfit
@sara_28
gezegenfeza
@Hayalkuran
@muhendishanim98
Elhan
ZincirKirma Kaptan
@menekse_kokusu
Cordelia
@Mthn83
fesang
Beth18
@Jasminium84
sibel_84
@Nergis 35
@Gonul83
@diyetkolikmom
@Ruveyda-
@badem000
@sudansebep
@Tutku44
@Pinkharleyquinn
@kelebek19
@Aomine Daiki
@Hilal15
@Safransari
Yarın kaptanlarimiz bildirimlerini fotoğrafli ( tarih+ nick ekli) özel mesajla bana bildirim yapacaktir.
Diğer yarışmacıların bildirimlerini fotoğrafsız
Geçen Cuma :
Pazartesi:
Fark:
Kaptan etiketi +Elhan
biçiminde saat 14.00' e kadar paylaşmalarini rica ederim.
Bol eksili bir pazartesi dilerim.
Alayım demek istedin sankiAllahım noooooolur kilo vermiş olayım
Bizde de buna hıta derler. Kütür kütür yeriz. Ne acura benzer ne salatalığaYok tatlım acur farkli bizde aşağıdakine acur derler
Aha buldum hıta diyen birini daha ...O da tüylü acurdur.Gaziantep' te öyle derler.Koylerinde ise hıta derler. H harfi hırıltılı söylenir.
Evet tatlımDimi söylenişi çok güzel
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Kahvaltıya hurma demiştim ama yapamadım. Sabah kalktım çok kötü olunca eşim.normal beslen dedi
2 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak kayısı çayı
ara öğün
1 fincan türk kahvesi
akşam
2 adet kürdan kebabı
3 kaşık pirinç pilavı
misafirlikteydim. Çorba vardı ufakliga yetirdim.
Elhan ZincirKirma
Allah kolaylık versin canım3 gün boyunca yumurta diyeti yapacağım. Perşembe hurma detoksuna niyetlendim. Allah'ım sen işimi kolaylaştır deyip niyet ediyorum.
Elhan ZincirKirma
Toprağız heraldeİnşallah bolca eksi çıkarız. Gerçi ben her haftasonu artı çıkıp cumaya eksi oluyorum.
Alayım demek istedin sanki
Bizde de buna hıta derler. Kütür kütür yeriz. Ne acura benzer ne salatalığa
Aha buldum hıta diyen birini daha ...
yesssss benimmmmmYok artık
Sen 60kiloyumsun değil mi
Bak kandırma üzülürüm sonra
Afiyet olsun tatlım.
İşte devrim diye ben buna derim.
Sağ ol , var ol bitanemmm
Sana da afiyet olsun canim yarın güzel eksiler gelir inşallahCanımın içi afiyet olsun.
Akşam yemeğimiz çok benziyor.
Benimkinde ekmek yerine büyük bir kaşık pilav vardı .
Yaw boşver mideni bozarsın3 gün boyunca yumurta diyeti yapacağım. Perşembe hurma detoksuna niyetlendim. Allah'ım sen işimi kolaylaştır deyip niyet ediyorum.
Elhan ZincirKirma
İnşallah kolaylaşır sağlıklı bol eksiler3 gün boyunca yumurta diyeti yapacağım. Perşembe hurma detoksuna niyetlendim. Allah'ım sen işimi kolaylaştır deyip niyet ediyorum.
Elhan ZincirKirma
Takılırken haber verir misin kraliçemAllah kolaylık versin canımArada bir takılabilirim sana. Ne yapsam eksi göremiyorum şoklanmak istiyor zalım