Evet zor zamanlar, ama bir şekilde baş edeceğim.Günaydın ozişim.
Bu hafta ev işleri cogumuzu meşgul etti. Kolaylıklar seninle olsun. Regl döneminde ben ben değilim durumu oluşuyor. Gerginlik yeme bozukluğuna sebep oluyor süreci iyi yönetmek adına sağlıklı atıştırmalıklar elimizin altında olmalı. Çok dikkat et canım emeklerin boşa gitmesin
hurmalı yulaf lapası yaptım iyi geldi, bakım tartıya nasıl yansıyacak.Fındık ve tarçınlı muz ye bol bol kesiyor
Güzel menü afiyet olsunZincirKirma Elhan
10 Aralık 2023
sabah 1 fincan yeşil çay
öğlen 13.00
sucuklu kaşarlı omlet
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
2 tk petek bal
3 çeri domates ve 3 köz biber
1 dilim karabuğday ekmeği
ara
1 fincan siyah oolong çayı
1 fincan filtre kahve
akşam 18.30
3 minnak mandalina
1 fincan kabuk tarçın çayı
19.00
1 tabak kıymalı yumurtalı ıspanak kavurma
1/2 kırmızı soğan
az sonra
1 fincan yeşil oolong çayı içerim.
Gelsin canım yarın benim eksim de geliyorBen dayanamadim spor yaptım . Vücudum alıştı sanırım istiyor.
300 ip atlama 1500 p
15 dk ebru şallı videosu 150 p
1500 adım yürüyüp bıraktım bacak karın kaslarim ağrıyor da ( havami da atayım) 150p
Toplam 1800 p
Su 1 buçuk litre
3 kupa bitki cayi ( nane,kiraz sapı , yeşilçay az zencefil ve limon )
ZincirKirma Elhan ( canım aramızda kalsın eksi geliyor yarın)
Vaayy bana böyle gel. Kizistir ortalığı . Acikmistim tek lokma yemem daha tövbeGelsin canım yarın benim eksim de geliyor
Başkalarıyla aldatıyorum seni. Yedekte tutuyorum ne olur ne olmazBı çıkış yapıp tekrar giriş yap istersen . Artık hiç bana kanka da demiyorsun. Fark etmedim sanma . Ayran içtik ayrı mı düştük
Ahahah . Yedekte de tutmuyorsun kopardın attın beniBaşkalarıyla aldatıyorum seni. Yedekte tutuyorum ne olur ne olmaz
Yess . Ama bı şey söyleyeyim mi yemin ederimVovv kaptanlar kapışması coook heyecanlı
Ayy ikizler miAhahah . Yedekte de tutmuyorsun kopardın attın beniayrıca asla bir İkizler burcu kadinini hafife alma guzelimmm
Veliba ne sadakatsiz kankammYarın akşam çocukları karşılamaya annemler gelecek. Akşam yemeği için veliba yapacakmış nerelere gidem nasıl edem
HahahaAyy ikizler mi
Benim küçük oğlan ikizler beni hayattan soğuttu
En zayıf benim kaptanım olacakYess . Ama bı şey söyleyeyim mi yemin ederimZincirKirma bin daha çok zayıflamasıni istiyorum . Motivasyonu düşmüştü . Öyle iyi gelir ki onaa . Çok inanıyorum sana rakibemmm seviyorum seni
Ya siz neden böyle güzel menü hazırlıyorsunuz ?? Pasta borek varken kral bı pazar kahvaltisi varken hiii ??Menüm 10 Aralık Pazar
Sabah 07.30
meyveli yoğurt (1 muz 2 kayısı yarım elma 1 tk keten tohumu 1 çay kaşığı tarçın)
Ara 10 fındık içi
Öğle 13 00 salata ve ton balığı
1 dilim tbe
Ara 15.30
1 portakal
Akşam 18.45
ızgara tavuklu salata
1 dilim tbe
Ara 21.30 mandalina
Elhan ZincirKirma
Ahaha inşallah kuzum . Ama seçimleri ben yapamadım canım lutfennn .
Canım patatesli katmer bol yağlı çerkez yemeğiVeliba ne sadakatsiz kankamm
Himm iyi tamam o zaman kankaAhaha inşallah kuzum . Ama seçimleri ben yapamadım canım lutfennn .
Yaa . Çok severim o tarz hamur işlerini . Afiyet şeker olsun yarasın kankamaaaCanım patatesli katmer bol yağlı çerkez yemeği