Lütfen beni ihmal etme. Surda kanka mesajını görünce mutlu oluyorum benHimm iyi tamam o zaman kankaserefe
Ben yiyimYaa . Çok severim o tarz hamur işlerini . Afiyet şeker olsun yarasın kankamaaaannen bu hafta sizdedir inşallah bol bol anne yemeği ye tamam mı bebeğim
Valla o çok iddali . Müthiş gidiyor.
Baş edersin canım ozimEvet zor zamanlar, ama bir şekilde baş edeceğim.
hurmalı yulaf lapası yaptım iyi geldi, bakım tartıya nasıl yansıyacak.
Diyetisyene iletirimYa siz neden böyle güzel menü hazırlıyorsunuz ?? Pasta borek varken kral bı pazar kahvaltisi varken hiii ??
Yiyemiyorum yoğurtsuzEt yemeklerinde yoğurt yememeye çalışalım canim onun dışında güzel menü afiyet olsun
Harikasın canım . Tebrik ederimDiyetisyene iletirim
bu muYarın akşam çocukları karşılamaya annemler gelecek. Akşam yemeği için veliba yapacakmış nerelere gidem nasıl edem
Ay aranizdaki muhabbet çok hoşAyy ikizler mi
Benim küçük oğlan ikizler beni hayattan soğuttu
aslında başak kadını ve erkeği sakindir. şaşırdım. yükselen burcu ne biliyor musun?Ay aranizdaki muhabbet çok hoş
Benimki başak ben de hayattan soğudum yeminlecanı sagolsun sağlığı yerinde olsun ama vallahi evde terör estiriyor
Sabah telafi edilmişBugünkü menum
Sabah
Sebzeli tavada yumurta
1 haşlanmış yumurta
2 3 parça kuru domates
Biraz domates salatalık
1 Pankek
Ceyrek simit
Biraz tahin pekmez
Çay
Ara
Türk kahvesi
1 minik top kahve çekirdekli cikolata(kahve yanına koyulanlardan)
Akşam
5 6 kaşık yağsız salata
Yarım kase cacik
45 dak fitness
Elhan ZincirKirma
Biz ona acur deriz çok severim, afiyet şifa olsunAllah razı olsun canım benim. Kıtı canim gorseldekinden
Teşekkürler kırmızı kaptanımHarikasın canım . Tebrik ederim
Saol canım benimmBiz ona acur deriz çok severim, afiyet şifa olsun
Bunu bana getirip acur desen daha acuru tanımıyor derdim, demekki yöre yöre isimler farklıYok tatlım acur farkli bizde aşağıdakine acur derler
Yes babybu mu
Velibah Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri - #3823412
Velibah Tarifi nasıl yapılır? 8.337 kişinin defterindeki Velibah Tarifi'nin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Gel canım senide kankaliga alayımAy aranizdaki muhabbet çok hoş
Benimki başak ben de hayattan soğudum yeminlecanı sagolsun sağlığı yerinde olsun ama vallahi evde terör estiriyor
Yok bebem