- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.626
- 26
Kendinizi affedin demeye gelmiyor hemen günaha koşuyoruz..Belki değil yapiyosun canımiyi mi ettim kötü mü ettim paylaşarak yazıyı ya bağışlayacam kendimi diye gunaha soktu herkes kendini
Yanlışlık yapmişsam guncelleyip bir posta daha yayımlarım başka da göstermem kuzumm
Yeni takım tablomuz ama ama
Karbonhidrat biraz fazla olmuş canım yarın bol su içelim akşam yemeğinde ekmek yemezsek pazartesi güzel sonuç alırız diye düşünüyorum9 Aralık cumartesi
Sabah 10.00
Sucuklu yumurta
Bir dilim karabuğday ekmeği
5 adet patates kızartması
Çeçil peynir domates roka ceviz
(bunların hepsi bir tabak içindeydi)
Akşam 19.15
Yarım tabak köfteli sebze yemeği
Azıcık tam buğday makarna
Yarım tabak karnabahar salatası
Birkaç lokma yeşil salata
Bir dilim ekşi maya ekmek
ZincirKirma
akşam yemeğinde tavuk baget ve salata yemiş. ayrıca kahvaltısı da var canım. foto attı.Canım kaptanim daha iyileşemedin değil mi
Allah şifa versin.
Değişik bir menü olmuş çözemedim.Çorba ve puding acıktırmadi mi Afiyet olsun canım.
Foto attım kahvaltı ve akşam yemeğini canım bugün daha iyiyim ama tüm gün yattım zor yemek yaptım acikcasi ama yarına daha iyi olurum bende menulerindeCanım kaptanim daha iyileşemedin değil mi
Allah şifa versin.
Değişik bir menü olmuş çözemedim.Çorba ve puding acıktırmadi mi Afiyet olsun canım.
Güzel menü canım tebrikler afiyet olsunMenümü yazayım dizim başlıyor. Yorgunluktan ölüyorum.
Kahvaltı
2 adet yumurta
Bir dilim ekmek
1 çay kaşığı çemen
Akşam( saat 16.00)
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
2 yemek kaşığı et tava
Ara öğün (19.00)
1 corekotlu gevrek
1 bardak çay
Kapadım günü
Elhan ZincirKirma
Pazartesi bildirimlerini düşünüyorumbayılıyorum sana biricikim
ben çocuğun bacaklarının fotoğrafını gördüm çok kötü oldum. delik deşik resmen yemişler
Afiyet oksun canım
Hadi hadiii lesliee yapmaya ben bugün yaptım ,zorlandım bayağı bikacgune toparlanirim insallahhKendinizi affedin demeye gelmiyor hemen günaha koşuyoruz..
Tamam kaptanım söz yapicam
Gör bak ama ben metabolizmayi hizlandiriyorum şimdi bu taktik
Anooovvvv ben tuzsuz asla edemezdimMAVİ TAKIM
ZincirKirma Kaptan
@menekse_kokusu
@CordeLia
@Mthn83
fesang
@Beth18
@Jasminium84
@sibel_84
@Nergis 35
@Gonul83
@diyetkolikmom
@Ruveyda-
@badem000
@sudansebep
Sevgili mavi takim yarışmacıları hepimiz ayrı ayrı kıymetliyiz bu hafta hepimiz şunu söyleyelim
MİDEMİZ ÇÖP DEĞİL EN SAĞLIKLI YIYECEKLERI HAKEDIYOR BU HAFTA ONA COK IYI BAKACAĞIM EN GUZEL EN SAGLIKLI VE KARARINDA MIDEMI BESLEYECEGİM
Birde pazar akşamı en geç 18.00 da yeme iş
ini bitirelim olurmu
Yarın herkes 2.5 litre su bitirmiş olsun 21.00 a kadar benimle misiniz?
HADI TUTUN ELIMDEN BU HAFTA BU SISTEMI HEP BERABER YAPALIM ?
Yarın tuz kullanmayalım birde yemeklerde kahvaltida olur mu ?
Alıntıda çıkmayınca yok zannettim tamamdır kaptanım.Foto attım kahvaltı ve akşam yemeğini canım bugün daha iyiyim ama tüm gün yattım zor yemek yaptım acikcasi ama yarına daha iyi olurum bende menulerinde
Tansiyon sorunu yaşamamak için panik oldumKarbonhidrat biraz fazla olmuş canım yarın bol su içelim akşam yemeğinde ekmek yemezsek pazartesi güzel sonuç alırız diye düşünüyorum
işkembe çorbasını içip kalk sofradan. diğerlerine bulaşmaŞirdan, mumbar yemeye cesaret edemedim ben de.yiyen bayılarak yiyor.
İşkembeyi biliyorum sadece.
Varmış bitanemakşam yemeğinde tavuk baget ve salata yemiş. ayrıca kahvaltısı da var canım. foto attı.
Sonradan ekleme ye.eklerde olsun tuz tabi ama akşam özellikle tuzdan kaçAnooovvvv ben tuzsuz asla edemezdim
Sen hiç bulastin miişkembe çorbasını içip kalk sofradan. diğerlerine bulaşma
Teşekkür ederim canım.Ohhh afiyet olsun . Ben de en kısa zamanda mumbar yapacam . Cook severim
Teşekkür ederim. Hayır değilim.afiyet olsun. sen maraşlıydın değil mi?
amin canım ama çok büyük travma yaşamış. nasıl olur bilemem
Çabucak iyileşir umarım, fiziken ve ruhen
HarikasınTansiyon sorunu yaşamamak için panik oldumtamamdır kaptanım yarın azaltırım suyu bol içiyorum ve bugün çok yürüyüş yaptım