- 28 Mayıs 2015
- 2.926
- 6.357
Ve kaybeden olmak zorunda kalıyoruz bu yüzdenŞunu keşke bende öğrenebilsem kendime değer vermeyi kendimi sevmeyi.. ama yok
İzin vermiyorlar ne yazık ki önce ben sonra sen diyirlarHayatımızın merkezine kendimizi oturtmanin zamanı geldi
Önceliğimiz kendimiz , ideallerimiz.O sevgiyi, özeni kendimize verdiğimiz an cevremizdekiler de mutlu hissedecek.
Çay koyup yeniden başlıyoruz kaptanimm.
Bunun güzellikle cirkinlikle falan da alakası yok bence.. zamanla yaşadıklarımız bizi o hale getiriyor tamamen psikolojik.Ve kaybeden olmak zorunda kalıyoruz bu yüzden
Evet deneyeceğim onu3 gün akşam yemek saatini 3 yada 4 e çek canım belki kirarsin
İşte bu beeee kankişim benimHayatımızın merkezine kendimizi oturtmanin zamanı geldi
Önceliğimiz kendimiz , ideallerimiz.O sevgiyi, özeni kendimize verdiğimiz an cevremizdekiler de mutlu hissedecek.
Çay koyup yeniden başlıyoruz kaptanimm.
Sanada Günaydın şirinemmm tipe bakGünnnnoooooooo
İzin vermiyorlar ne yazık ki önce ben sonra sen diyirlar
Vallahi kızlar bu yaşıma kadar bende öyleydim hep önce başkaları sonra ben ve bana artisi ne oldu depresyon biboplar bozukluğuBunun güzellikle cirkinlikle falan da alakası yok bence.. zamanla yaşadıklarımız bizi o hale getiriyor tamamen psikolojik.
Aynen canım yetişme tarzımız yani her başkaları ne der diye yaşadım ve onlar için yaşadım kendimi unuttum varlığımıBunun güzellikle cirkinlikle falan da alakası yok bence.. zamanla yaşadıklarımız bizi o hale getiriyor tamamen psikolojik.
Aynen öyleEvet deneyeceğim onu
İşte bu beeee kankişim benim
Sanada Günaydın şirinemmm tipe bak
Vallahi kızlar bu yaşıma kadar bende öyleydim hep önce başkaları sonra ben ve bana artisi ne oldu depresyon biboplar bozukluğu
Hiç bir şey hiç kimse sizden önemli değil öncelik kendiniz be hep kendiniz olsun
Yaşadıklarımdan edindiğim tecrübeye dayanarak söylüyorum, sen kendine değer verilmesini talep edersen insanların işine gelmiyor ne yazık ki.Bunun güzellikle cirkinlikle falan da alakası yok bence.. zamanla yaşadıklarımız bizi o hale getiriyor tamamen psikolojik.
Ahhhh cokkk uykumm varrr nergiiiissssooooooEvet deneyeceğim onu
İşte bu beeee kankişim benim
Sanada Günaydın şirinemmm tipe bak
Vallahi kızlar bu yaşıma kadar bende öyleydim hep önce başkaları sonra ben ve bana artisi ne oldu depresyon biboplar bozukluğu
Hiç bir şey hiç kimse sizden önemli değil öncelik kendiniz be hep kendiniz olsun
Ay bende biraz önce kızım poğaça yiyordu atma ver gerisini ben yerim dedimmm sonra ordanndondum yok sonra yersin kaldır dedim =) yapmayalimmGünaydın arkadaşlar, şu çocuğun tabağında kalmış yemeği aman yazık atılmasın diye yediğimiz şeyler ne olacak. Dün oğlanın tabağında 3-5 kaşık mantı kalmıştı yemedim çöpe attım.
Bende üzülerek döküyorumGünaydın arkadaşlar, şu çocuğun tabağında kalmış yemeği aman yazık atılmasın diye yediğimiz şeyler ne olacak. Dün oğlanın tabağında 3-5 kaşık mantı kalmıştı yemedim çöpe attım.
Günaydın arkadaşlar, şu çocuğun tabağında kalmış yemeği aman yazık atılmasın diye yediğimiz şeyler ne olacak. Dün oğlanın tabağında 3-5 kaşık mantı kalmıştı yemedim çöpe attım.
Yemediğiniz yemekleri çok baharatlı değilse bi kaba koyup sokak hayvanlarına verin kızlar, çöpe gitmemiş olur hem de bir canın karnı doymuş olurBende üzülerek döküyorum
Yemediğim için değilde, nimet çöpe gidiyor diye
Çark tersine dönecek kusura bakmasınlarVe kaybeden olmak zorunda kalıyoruz bu yüzden
Tatlım merak etme kurtlar kuşlar yiyordur en kötüsü. Bizim midemiz çöplük mü ihtiyacimiz kadar yemişiz zaten fazlası kusura bakmasın.Saklama kabına alıp dolaba koyalim. Dışarı çıkınca sokak hayvanlarına veririz.Günaydın arkadaşlar, şu çocuğun tabağında kalmış yemeği aman yazık atılmasın diye yediğimiz şeyler ne olacak. Dün oğlanın tabağında 3-5 kaşık mantı kalmıştı yemedim çöpe attım.
a gitmiş sadece olsun
Kader kurbanlarının buluşma noktasindayiz.Dogru kendimi hep son plana attım
Zekali biriyim ben zaten :)))Evet aşkım doğru anlamışsın
Zeki ama çalışmayandan miZekali biriyim ben zaten :)))