- 16 Mart 2008
- 45.762
- 223.351
Kocam da kocam diyorsun yaniHakkını ödeyemem hocam. Yemek işini çoğu zaman eşim halleder. Her konuda destekcimdir.
Sorma gece saat 11 de sızıp kalmışım
Yeni mola verdim bir bardak çay içeyim diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocam da kocam diyorsun yaniHakkını ödeyemem hocam. Yemek işini çoğu zaman eşim halleder. Her konuda destekcimdir.
Sorma gece saat 11 de sızıp kalmışım
Yeni mola verdim bir bardak çay içeyim diye
Günaydın canım Ohhh maşallah ilk günkü enercik diyetkolik annemiz gelmişGünaydın efendimmmmm nasilsinizzzzz etli butlu mutlu hanımlar
Burda sokak hayvanı yok, anca fare gelir, onuda biz istemeyizYemediğiniz yemekleri çok baharatlı değilse bi kaba koyup sokak hayvanlarına verin kızlar, çöpe gitmemiş olur hem de bir canın karnı doymuş olur
Türkiyedeysem öyle yapıyorum seve seve yetmez gibi mama ve su da koyuyorum ayrıca ama Almanya’da yaşıyorum burada sokakta hayvan yaşamıyor. Aslında bizi kilo aldıran şey bu “artıkları yemek” ve yemek hazırlarken veya kahvaltı hazırlarken atıştırmak aralarda birşeyler yemek yani benim yaptığım yanlışlar bunlarYemediğiniz yemekleri çok baharatlı değilse bi kaba koyup sokak hayvanlarına verin kızlar, çöpe gitmemiş olur hem de bir canın karnı doymuş olur
Günü çok erken kapatmışsın atıştırma olasılığın var gibi geliyor ben eskiden zayıfladığımda saat 16:00 gibi yemek işini bitiriyordum.Bugünkü menum
Çocuklar saolsun erken uyandım erken başlayıp kapattım günü
10.10
Tavada az yağda 3 yumurta ,1dilim peynir ,1,5 dilim kadar tandır ekmeği( kayınvalidem yapıyor,yollamış Batman'dan )
13.30 1 avuç dakota çekirdek
Su ve spor daha sonra paylasacam inşallah. Daha fazla ekleme olmasın bugün diye erkenden yazdım.yumurta sayım da spora çok yuklenecegimden fazla ve sağlıklı doyurucu Elhan
Bendede var o maalesef israf olmasın diye sevmediğim şeyleri bile yiyorum ama napıyım atmaya içim el vermiyorTürkiyedeysem öyle yapıyorum seve seve yetmez gibi mama ve su da koyuyorum ayrıca ama Almanya’da yaşıyorum burada sokakta hayvan yaşamıyor. Aslında bizi kilo aldıran şey bu “artıkları yemek” ve yemek hazırlarken veya kahvaltı hazırlarken atıştırmak aralarda birşeyler yemek yani benim yaptığım yanlışlar bunlar
O döngüyü kırmamız lazım iyice ölçüp tartıp düşünerek evdekilere yemek hazırlayacağız çöpe gitmemesi için ve yememek için elimizden geleni yapacağız.Bendede var o maalesef israf olmasın diye sevmediğim şeyleri bile yiyorum ama napıyım atmaya içim el vermiyor
Yok canım kararli olduğumda hicbi şey yemiyorum ben . Ve çok kararlıyım bu aralar. Genelde erken bitiriyorum ben. 2 3 gibi bugün bı tık daha erken oldu ama bu hafta kat kat aldım karsiligini cok sukur. Erken yemek sonrasında hicbirsey yememek ve spor çok ciddi zayıflatıyor.Günü çok erken kapatmışsın atıştırma olasılığın var gibi geliyor ben eskiden zayıfladığımda saat 16:00 gibi yemek işini bitiriyordum.
Bende kaçarım vallaTesnim1903 , gözüme seni kestirdim, önümüzdeki hafta olmasada bir sonraki hafta seni geride bırakacağım
Benim önümde de Gonul83 var bende onu geride bırakmak için gayret edicemTesnim1903 , gözüme seni kestirdim, önümüzdeki hafta olmasada bir sonraki hafta seni geride bırakacağım
Aynen oyle canım kendine değer vereceksin önceYaşadıklarımdan edindiğim tecrübeye dayanarak söylüyorum, sen kendine değer verilmesini talep edersen insanların işine gelmiyor ne yazık ki.
Önce sen kendine değer vereceksin, sonra bak karşı tarafta sana yavaş yavaş o değeri verecek
( eğer bu eş kişisiyse biraz daha sabırlı ve kararlı olmak gerekiyor)
Herşey gönlünüzce olsun
Yok beni geçemezsin bu poğaça börekle biraz zorBenim önümde de Gonul83 var bende onu geride bırakmak için gayret edicem
Afiyet olsun canim. Yarın dikkat etsen tamamdır. Pazartesi tartı var unutmaDun bir arkadaşım kahvaltiya gittim 12-13 arasi yaptik kahvaltıyı börek poğaça vardi ama o zamandan beri bisey yemedim bu akşamda yeğenimin doğum günü var oraya davetliyim orada da atistiririm
Tek ogunle atlaticam hafta sonunu bazı yasaklı.seyler yesemde yakarım diye dusunuyorum en fazla ödem olur Elhan Busra196
hadi bakalım
YILDIZLAR LİGİ Her yıldızın amacı bir sonraki lige geçmektir.
@Ruveyda- 60.6 Elhan 71.0 ZincirKirma 82.7 60kiloyum 90.9 Efenin_Annesi 100.6
Ben yokmuyumZayif bir Dombili
Ozzybal
Tesnim1903
Ellssa
Limoni026
minerva1988
M Meryem1306
Efenin_Annesi
pastelfit
sara_28
gezegenfeza
Hayalkuran
M muhendishanim98
Elhan
Canım takım arkadaşlarım, eminim hepiniz bunları biliyorsunuz ama bir hatırlatma yapmak istedim .
1 . Neden Kilo Vermek İstediğinizi Dürüstçe Tespit Edin.
2.Gerçekçi Hedefler Belirleyin
3.Sonuca Değil Süreçteki Hedeflerinize Odaklanın
4.Yaşam tarzınıza uyan bir plan seçin
5.Kilo Verme Günlüğü Tutun
6.Başarılarınızı Kutlayın
7.Kendinize Sosyal Destek Bulun( bir grup olabilir ya da bir komşunuz . Bu sıkılmamanizi sağlar.)
8.Olumlu Düşünün ve Olumlu Konuşun
9.Mükemmeliyeti Hedeflemeyin ve Kendinizi Bağışlayın
10.Keyifle yapabileceğiniz bir egzersiz bulun.
Herşey harika olacak citirlarim ama spor spor diyorum ben .özellikle direnç kiloda olanlar ya yürüyüş ya Leslie ya ip atlama ya da kendi seçeceği bir spor yapsın lütfen. Sizleri seviyorummm
Varsın da benim takımda olanları etiket yaptm sadece güzelimBen yokmuyum