- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Hayırlı olsun tatlımyaz başında pro oldum canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun tatlımyaz başında pro oldum canım.
Ben bugün yarım saat yaptımZayif bir Dombili
@Ozzybal
@Tesnim1903
@Akrrep
@Limoni026
@minerva1988
@Meryem1306
@Efenin_Annesi
@pastelfit
@sara_28
gezegenfeza
@Hayalkuran
@muhendishanim98
Elhan
Sevgili takım arkadaslarimm takımıma hoşgeldiniz harika bir hafta gecirecegimize inancım tam. Bomba gibi eksilerle dolu bir haftayaa hazır miyiiiizzz?
Sizden tek bir ricam var . Günümüze 10 dakika 15 dakika da olsa spor mutlaka dahil edelim. Yeni etabimiz uğur getirsin canlarimm
İnşallah kaptanım inşallah bende seni mutlu ederim bu haftaZayif bir Dombili
@Ozzybal
@Tesnim1903
@Akrrep
@Limoni026
@minerva1988
@Meryem1306
@Efenin_Annesi
@pastelfit
@sara_28
gezegenfeza
@Hayalkuran
@muhendishanim98
Elhan
Sevgili takım arkadaslarimm takımıma hoşgeldiniz harika bir hafta gecirecegimize inancım tam. Bomba gibi eksilerle dolu bir haftayaa hazır miyiiiizzz?
Sizden tek bir ricam var . Günümüze 10 dakika 15 dakika da olsa spor mutlaka dahil edelim. Yeni etabimiz uğur getirsin canlarimm
Supersin . Devamı gelsin inşallah. Daha iyi misin canim?Ben bugün yarım saat yaptım
Terapiye giderken hiç halim yoktu, inşaAllah masaj yaparlar dedim bingoo, aletli çalışma, sona doğru dizlerimin feri kesildi
Not: açlıktan deyil, henüz yataktayken zil çaldı, ani kalktım diye, hala içim pur pır ediyor
Aşkım ayrıldık ya belki transferde buluşuruzfesang senden uzakta hep bir şeyler eksik ...
Ben yoktum saolsun Elhancim almış seni. İlk seni istiyordum takıma. Bana uğur getirdin . Ben de sana getiririm belki diyeİnşallah kaptanım inşallah bende seni mutlu ederim bu hafta
Oh menüye gelll, oldukça çılgın bir menü yarın telafi istiyorum canimm
çok şükürİyiyiz canım sen nasılsın?
Çok güzel canım tebriklerCuma menüm
11.00 1 dilim tbe hindi füme kaşar ile tost yeşillik 1 tk kaymak 3 ceviz
14.00 2 yumurta ile kuru biber kavurması 1 dilim tbe 3 yk yoğurt
1 kahve
18.30 fırında karnabahar 3 yk yoğurt
1.5 litre su
10000 adım 1000p
Elhan ZincirKirma
Tamamdir eklicemBusra196 Elhan
8 Aralık Cuma
Kahvaltı 08.30
Yulaflı patlıcanlı peynirli omlet
Ara 11.30
1 yeşil elma
20 gr yerfıstığı
Öğle 13.30
Tonbalıklı karabuğday salatası
Akşam 18.00
1 fırın lüfer
4-5 dilim fırın patates kereviz
1 tabak karabuğdaylı kapuska
Ara 20.30
Sütlü kahve
40 dk reformer pilates
Bugün suyum az hesaplamadım
Ozaman bu haftaya nasipmiş hadi bakalım doğru citirlar ligine bu haftaKendimi Çıtırlar liginde aramam ama bulamamam
Dikkat et canım önce sağlık aralıklı oruç bize iyi gelecek saat 11.00 a kadar bisey yemek yok başlıyoruz hadiBugün için bı ilaç almam gerekti biraz mide bulantısı var birazda bugün kattım karıştırdım. Yarın daha güzel bir gün olsun
Hosgeldin canım takıma
Hahaha hadi astik bayrakları hep bu klavye maduriyetiNiye özür diliyorsun kaptanım spor için bize ilham oldun, emek verdin sonuna kadar hakkındır as bayraklarıı
*ekşili haftalar mı kaptanım ne derse o yarın patlatıyorm ekşili köfteyi ben bilmem
Süpersin canim yine dokturmussunBugünku menum
10 gibi bir kupa yeşil çay.
15.30
9adet küçük lahana sarması bulgurlu etli. Ve bir kaşık yoğurt kaymağı .
Salata yemeliydim ama annem getirmişti yiyiverdim. Güzel de eksim vardı ödüllendirdim kendimi
2,5litre su
200ip atlama 1000 puan
13000 adım 1300p
Toplam 2300p
Elhan ZincirKirma
Evet aynen öyle kırmızı takım düşünsün kara karaBu hafta Mavi olacak
Olmaz canım daha iyiBenim kilom yanlış yazılmış ama sorun olur mu bilmem tam 74 çıktım bugün
Kesinlikle dişe diş kana kan
Bencede hadi kızlar enerjiniz çok yüksekEline sağlık kaptanım. Başarılar kırmızı takım ihtiyacınız olacak
Ooo sıkı çalışıyoruz devam şşşttt aramızdaO iş bizde truva atı gönderdim kırmızıya
Hayirli olsun canim bende bir kere maviye girdim daha çıkamadı üstüne kaptan oldumTakımlar hayırlı uğurlu olsun. Ben yine mavi takimdayim. ZincirKirma
Sende süpersin kaptanimm. Bak sen nasıl sallayacaksin bu haftayii gör . Rakibim olsan da kaptanligin sana eksi getirecegine çok inanıyorum canım uzerindeki sorumluluktan dolayiÇok güzel canım tebrikler
Tamamdir eklicem
Ozaman bu haftaya nasipmiş hadi bakalım doğru citirlar ligine bu hafta
Dikkat et canım önce sağlık aralıklı oruç bize iyi gelecek saat 11.00 a kadar bisey yemek yok başlıyoruz hadi
Hosgeldin canım takıma
Hahaha hadi astik bayrakları hep bu klavye maduriyeti
Süpersin canim yine dokturmussun
Evet aynen öyle kırmızı takım düşünsün kara kara
Olmaz canım daha iyi
Bencede hadi kızlar enerjiniz çok yüksek
Ooo sıkı çalışıyoruz devam şşşttt aramızda
Hayirli olsun canim bende bir kere maviye girdim daha çıkamadı üstüne kaptan oldum
Börek günü olmuş iyi dayanışmanın canım yine de yarın bol su iç canım ödem yapmasın 3 litre bekliyorum ve dinlen temponun cokmusBugün ki menümü yazayım
Kahvaltı
1 küçük dilim su böreği
3 adet zeytin
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
1 küçük sigara böreği
Ara öğün
1 fincan menengic kahvesi
Akşam
1 tabak Arap tava yemeği
Elhan ZincirKirma
Saat 2 ye kadar son tempo ile çalıştık saat 10 dan itibaren. Kermesimiz vardı. Hatta bir ara başım döndü oturdum bir beş dakika bir köşede. Gerisi tamamen ayakta geçti ve koşuşturması idi.
Evet moda girdim tuhaf biseymis umarım öyle olur centilmen rakibem benimSende süpersin kaptanimm. Bak sen nasıl sallayacaksin bu haftayii gör . Rakibim olsan da kaptanligin sana eksi getirecegine çok inanıyorum canım uzerindeki sorumluluktan dolayi
Yaaaaa aaaa deme oylee utanırımm çıtır rakibemEvet moda girdim tuhaf biseymis umarım öyle olur centilmen rakibem benim
Afiyet olsun canım. Kermesiniz hayırlara vesile olsun. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun Kermes kaçamagin oldukça az kuzum tebrikler. Biraz yesen sevinirdim ama neyseBugün ki menümü yazayım
Kahvaltı
1 küçük dilim su böreği
3 adet zeytin
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
1 küçük sigara böreği
Ara öğün
1 fincan menengic kahvesi
Akşam
1 tabak Arap tava yemeği
Elhan ZincirKirma
Saat 2 ye kadar son tempo ile çalıştık saat 10 dan itibaren. Kermesimiz vardı. Hatta bir ara başım döndü oturdum bir beş dakika bir köşede. Gerisi tamamen ayakta geçti ve koşuşturması idi.
Bu kadarcik mi