- 28 Mayıs 2015
- 2.926
- 6.357
valla kötüyüm canım vücut kırkınlığı boğaz agrısı hapşurma baş ağrısı yeni uyandımDaha iyi misin bu sabah
Gidişat çok güzel dombilim.29 ekimde 75,5 mişim
bugun 65,5 geldim 10 kilo oldu ama 2 hafta sabit geldim bi hafta 3 kilo verdim her hafta aynı kiloyu vermeyi beklemek olmuyor bırakmamak yapsamda olmuyor deyip salmamak karşılığını er geç alıyoruz
Dinlenmen , şifali çorbalar , çaylar içmen lazım bitanem.valla kötüyüm canım vücut kırkınlığı boğaz agrısı hapşurma baş ağrısı yeni uyandım
Gecen hafta 500 gr verince moralim bayag bozulmuştu.Bir hafta boyunca çorba ve salata yedim faydasını gördümNe kadar güzel bir tartı
Tebrikler tesnimcim.
Amin canım aminKiloyu korumak daha zor canım. Sen bunu başarıyorsunSaglikla ve bizimle kal daha da aşağılara ulaş inşallah.
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canım güzel menü
Valla hiç kaptan olmadım yardımcı olursan olabilir kaptanın görevleri nedir bilmiyorum
ne yazıkki yok canım gurbetteyizDinlenmen , şifali çorbalar , çaylar içmen lazım bitanem.Bakacak ilgilenecek biri olsun lütfen Geçmiş olsun tekrar.
Saglik önceliğimiz canimCuma 80.65
Bugün 82.70
Fark+ 2,05
Bu hafta kötü beslendim kızlar birde dün pek su içemedim üstüne tansiyon sıkıntısı gece 11 gibi tuzlu ayıranlar zeytinler
Bayağı ödem topladım bekliyordum bunkadar
Çok geçmiş olsun,c vitamini fian al olmazsa meyve filanda iyi gelir.valla kötüyüm canım vücut kırkınlığı boğaz agrısı hapşurma baş ağrısı yeni uyandım
Tebrikler harikasın.
Tebrikler saracım güzel bir eksi olmuş.
Ablam bu hafta galibi sensin galibaİyi geceler kızlar
oyle yapacam canım c vitamini artı meyveler falan toparlarım bugun az bişeyÇok geçmiş olsun,c vitamini fian al olmazsa meyve filanda iyi gelir.
Tebrikler harikasın.
Ayy canım geçmiş olsunCuma 80.65
Bugün 82.70
Fark+ 2,05
Bu hafta kötü beslendim kızlar birde dün pek su içemedim üstüne tansiyon sıkıntısı gece 11 gibi tuzlu ayıranlar zeytinler
Bayağı ödem topladım bekliyordum bunkadar