Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Valla hiç kaptan olmadım yardımcı olursan olabilir kaptanın görevleri nedir bilmiyorum
Tabi ki yardımcı olurum canım benim.
1. Sonuçlar aciklandiktan sonra mavi kaptanini seçeceksin
2. Maviş kaptanla uygun bir saatinizde yayimlanacak yarışmacı listesinden seçmeler yapacaksınız. Öncelik sırası senin. Bu esnada yanında kalem kağıt olursa işin çok kolay olur.
3. Seçmeler bittikten sonra kızlarını etiketleyip takımlarının ne olduğunu kamuoyuna duyurabilirsin. İşin olursa ben de yardım ederim. İçinden gelen güzel bir motivasyon konuşması da yapabilirsin.
3. Pazartesi bildirimini kaptanlar özel mesajla fotoğrafli olarak benimle paylaşıyor hepsi bu bitanem. kaptanlik keyiflidir bence herkes en az bir defa yaşamali

Cuma 80.65
Bugün 82.70
Fark+ 2,05
Bu hafta kötü beslendim kızlar birde dün pek su içemedim üstüne tansiyon sıkıntısı gece 11 gibi tuzlu ayıranlar zeytinler
Bayağı ödem topladım bekliyordum bunkadar
Hastalığın geçsin üstesinden hep beraber geliriz kuzum. Lütfen üzülme

Öyleyse pazartesi gelsin eksiler

Kahvaltı : 2 dilim tahıllı ekmek, peynir,domates

Ara: 1 avuç fındık , kahve (latte)

Akşam: 8 adet sarma , 1 kase yoğurt
1 mandalina

Spor : 1 saat kondisyon bisikleti
30 dakika plates
Elhan Ellssa
60x5=300puan +30x10=300puan toplam 600 puan tebrikler
1120puan canım :)
Kızlar 5 km koştum ancak telefonu yanıma almadığım için buraya koşu durumumu atamıyorum. Koşu grubuyla koştum tel almak uygun değil dediler.

ZincirKirma Ellssa Elhan
canım puanlamada dakika var kaç dakika koştun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…