Önemli olan öncelikle insanın kendisini iyi hissetmesi ve sen bunu yakalamışsın,haftaya güzel eksiler gelecektir.Ben de dün 20 saat açlık yaptım
Açlığı sadece meyve yiyerek bozdum
5 saat sonra sadece ton balıklı salata yedim
Çarşamba ve perşembe güzel spor yaptım
kilom sabit ama hiç üzülmedim çünkü çok mutluyum ve sağlıklıyım ayrıca çok dinç hissediyorum kendimi ayrıca aç değilim bunlar daha önemli benim için
Birde sabah midem daha duzdu ve belimin inceldigini farkettim
Geçen cuma 64.2
Bu cuma 64.2
Önümüzdeki haftalarda bu düzende devam edersem kilo vereceğimi düşünüyorum
Elhan Ellssa
Bende güncel kilimi yazayım.
Geçen hafta:72.35
Bu cuma. :71.25
Fark. :-1100gram
Elhan Ellssa @blonde ambition
Geçici bir süreç bu, herkeste bu takılmalar oluyor, moralini bozma.Geçen hafta 79.7
Bu hafta 79.9
Fark+200
Elhan Zayif bir Dombili
Kötü beslenmedim sporda yaptım. Dün 18 saat açlık 4 saat beslenme penceresi yaptım. Bugün 14 saattir açlık yaptım ama ödemden heryerim ağrıyor. 77 bile görebilirdim bence çok üzgünüm
Tebrikler, kaptan
Çok güzel, tebrik ederimgecen cuma 67,5
bugun 66,5
fark 1
regl günüm geçti onun etkisi mi suyu azalttım iki gündür sporda yapmadım ondan mı çarşmaba bundan daha düşüktüm artık haftaya bakacagızElhan
Eki Görüntüle 3348369
Insallah canim ya hemen 60a inmek istiyorum artikÖnemli olan öncelikle insanın kendisini iyi hissetmesi ve sen bunu yakalamışsın,haftaya güzel eksiler gelecektir.
Magnol...
Koklamaya kiyamaaaaaam
Benim güzel magnolyam
Süper ilerliyorsunBende güncel kilimi yazayım.
Geçen hafta:72.35
Bu cuma. :71.25
Fark. :-1100gram
Elhan Ellssa @blonde ambition
Bazen gitmez bir hafta boyunca diğer hafta güzel kayıp alırsın devammmGeçen hafta 79.7
Bu hafta 79.9
Fark+200
Elhan Zayif bir Dombili
Kötü beslenmedim sporda yaptım. Dün 18 saat açlık 4 saat beslenme penceresi yaptım. Bugün 14 saattir açlık yaptım ama ödemden heryerim ağrıyor. 77 bile görebilirdim bence çok üzgünüm
Harika çıtırlar ligine az.kaldiii
Süper ilerliyorsun motivasyonunu hiç bozma canim
Çıtırlar ligi kapıda göründü seni içeri almayı bekliyor haftayaGeçen hafta: 60,95
Bugün: 60,65
Fark: 300 gr
Yüzde: 0,49
Elhan
Zayif bir Dombili
Eki Görüntüle 3348367
Süper süper süper çok iyi gidiyorsun, bu şekilde iradeli olman çok güzelgecen cuma 67,5
bugun 66,5
fark 1
regl günüm geçti onun etkisi mi suyu azalttım iki gündür sporda yapmadım ondan mı çarşmaba bundan daha düşüktüm artık haftaya bakacagızElhan
Eki Görüntüle 3348369
Spor etkisi kesinlikle tartıya odaklanma şekillenmeye odaklan, zaten aynı kiloda bile kalsan herkes beş kilo verdiğini sanacakBen de dün 20 saat açlık yaptım
kilom sabit ama hiç üzülmedim çünkü çok mutluyum ve sağlıklıyım ayrıca çok dinç hissediyorum kendimi ayrıca aç değilim bunlar daha önemli benim için
Geçen cuma 64.2
Bu cuma 64.2
Elhan Ellssa
Sağlıklıca ve hızlıca verebileceğine eminim.Yeter ki pes etmeyelimInsallah canim ya hemen 60a inmek istiyorum artik
Sağol kaptanımHarika menü afiyet olsun
Teşekkür ederim canım benim içmedim vallhiAfiyet olsun canımÇok güzel bir menü. Turp şiskinlik yapmasın diye yeşil çay iç
Oyyy baya uzakta imiş canım benim Allah kavuştursunSağ ol bitanemmmViyana' dan geliyor.
Çıtırlar ligi kulağa çok hoş geliyor hadi inşallahSüper ilerliyorsun
Bazen gitmez bir hafta boyunca diğer hafta güzel kayıp alırsın devammm
Harika çıtırlar ligine az.kaldiii
Süper ilerliyorsun motivasyonunu hiç bozma canim
Çıtırlar ligi kapıda göründü seni içeri almayı bekliyor haftaya
Süper süper süper çok iyi gidiyorsun, bu şekilde iradeli olman çok güzel
Spor etkisi kesinlikle tartıya odaklanma şekillenmeye odaklan, zaten aynı kiloda bile kalsan herkes beş kilo verdiğini sanacak
Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun inşallah
8 Aralık cuma 71.6
Elhan vira bismillah biricikim
başlangıcınız hayırlı olsun.. bol bol eksi getirsin
Bu süreçte kilo bile vermiş olabilirsin canım. Kasların guclendigine eminim.Ben de dün 20 saat açlık yaptım
Geçen cuma 64.2
Bu cuma 64.2
Elhan Ellssa
geçmiş olsun canım rabbim şifanı versin inşallahGünaydın kızlar bendede akşam dan beri tansiyon sıkıntı si var geçmişi okuyamadım kilo veren arkadaşlar Tebriklerr
Geçen cuma 64.2
Bu hafta 64.4
Elhan Ellssa
Eki Görüntüle 3348382
Tebrikler tüm artılarını yok ettiğin içinBen de dün 20 saat açlık yaptım
Geçen cuma 64.2
Bu cuma 64.2
Elhan Ellssa
Çok gecmiş olsunn canımm bir an önce toparlanırsın inşallahGünaydın kızlar bendede akşam dan beri tansiyon sıkıntı si var geçmişi okuyamadım kilo veren arkadaşlar Tebriklerr
Geçen cuma 64.2
Bu hafta 64.4
Elhan Ellssa
Eki Görüntüle 3348382
Günaydın kızlar bendede akşam dan beri tansiyon sıkıntı si var geçmişi okuyamadım kilo veren arkadaşlar Tebriklerr
Geçen cuma 64.2
Bu hafta 64.4
Elhan Ellssa
Eki Görüntüle 3348382
Geçmiş olsun önce sağlıkGünaydın kızlar bendede akşam dan beri tansiyon sıkıntı si var geçmişi okuyamadım kilo veren arkadaşlar Tebriklerr
Geçen cuma 64.2
Bu hafta 64.4
Elhan Ellssa
Eki Görüntüle 3348382
inşallah canımmBir açlık ile bu kadar olduysa haftaya muhteşem bir eksi bizi bekliyor o halde
inşallah canımm, heyecanla bekliyorum kapının önündeÇıtırlar ligi kapıda göründü seni içeri almayı bekliyor haftaya