- 10 Aralık 2014
- 4.527
- 16.172
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harikasınnn
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın düzeldinmi biraz daha.Günaydın kızlar bendede akşam dan beri tansiyon sıkıntı si var geçmişi okuyamadım kilo veren arkadaşlar Tebriklerr
Geçen cuma 64.2
Bu hafta 64.4
Elhan @Akrrep
Eki Görüntüle 3348382
Hoşbulduk canım sağolbaşlangıcınız hayırlı olsun.. bol bol eksi getirsin
tekrar hoşgeldinizzzzzz
çok geçmiş olsunGünaydın kızlar bendede akşam dan beri tansiyon sıkıntı si var geçmişi okuyamadım kilo veren arkadaşlar Tebriklerr
Geçen cuma 64.2
Bu hafta 64.4
Elhan @Akrrep
Eki Görüntüle 3348382
Tebrikler çok güzel bir eksi gelmiş.
Ne kadar güzel bir tartı
Canım kankim çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.Günaydın kızlar bendede akşam dan beri tansiyon sıkıntı si var geçmişi okuyamadım kilo veren arkadaşlar Tebriklerr
Geçen cuma 64.2
Bu hafta 64.4
Elhan @Akrrep
Eki Görüntüle 3348382
13.00' e kadar olursa çok sevinirim Gönülcüm.Kızlar günaydın saat kaça kadar bildirim yapmalıyız.
Tebrikler bitanem
İnşallah canımbozma moralini en önemlisi moral hemşerim inan vereceğine dönemsel herkesde oluyor de geç bırakma kızıp salma haftaya harika bir eksin olacak hatta belki pazartesiye
Yılbaşı hedefin ne canım
Haftaya cuma inşallahMagnol... Cuma ödülü yok değil mi artık gerçi ilk günden ne ödülü
O bugünün fragmaniydi Yakında sinemalardaçarşamba 65,9 dum ama
Tek kelimeyle vayyy caninaaa
Hiç bozmadan böyle devam çok iyi bir sonuç
oluyor öyle canım ne yazıkki sınavlarımız oğluna yemek 1 gün yapamamışsın canım üzülme onu dert etme rabbim şifa versinEvet öyle, aslında çok severim hareket etmeyi, bugün zor günlerimden biri.
Oğluma bile yemek yapamadım, işten gelirken ısmarladı bişeyler
grip olmuşum bide yorgunluk koşturmaca bünye düştü tabiÇok geçmiş olsun canım Tansiyon çok düşmüş. 6/4 le hastaneye kaldırıldim bir defa . Dördü görünce ödüm kopuyor. 5 de çok düşük.
Başlangıcin hayırlı olsun pastelim.
Daha iyi misin bu sabahgrip olmuşum bide yorgunluk koşturmaca bünye düştü tabi
benimde tansiyon sıkıntısı çıktı bakalım bugün nasıl geçecekGünaydın kızlar bendede akşam dan beri tansiyon sıkıntı si var geçmişi okuyamadım kilo veren arkadaşlar Tebriklerr
Geçen cuma 64.2
Bu hafta 64.4
Elhan @Akrrep
Eki Görüntüle 3348382