- 28 Mayıs 2015
- 2.926
- 6.357
teşekkür ederim canım sizlerle vazgeçmek ne mümkün iyiyki varsınızSaglik önceliğimiz canim
Diyet döneminde böyle zamanlarımız olabilir ama vazgeçmek yok silkelenip devam edicegiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canım sizlerle vazgeçmek ne mümkün iyiyki varsınızSaglik önceliğimiz canim
Diyet döneminde böyle zamanlarımız olabilir ama vazgeçmek yok silkelenip devam edicegiz
Tabi ki yardımcı olurum canım benim.Valla hiç kaptan olmadım yardımcı olursan olabilir kaptanın görevleri nedir bilmiyorum
Ihlamurda iyi geliyor,zencefil bal karabiber karıştır iç acayip iyi geliyor oda.oyle yapacam canım c vitamini artı meyveler falan toparlarım bugun az bişey
Tebrikler saracim çok sevindim.
evet canım boğaz ağrısına iti geliyor bir kaşık atim ağzımaIhlamurda iyi geliyor,zencefil bal karabiber karıştır iç acayip iyi geliyor oda.
Hastalığın geçsin üstesinden hep beraber geliriz kuzum. Lütfen üzülmeCuma 80.65
Bugün 82.70
Fark+ 2,05
Bu hafta kötü beslendim kızlar birde dün pek su içemedim üstüne tansiyon sıkıntısı gece 11 gibi tuzlu ayıranlar zeytinler
Bayağı ödem topladım bekliyordum bunkadar
Bir kaç kere yap bundan faydasını görürsün.evet canım boğaz ağrısına iti geliyor bir kaşık atim ağzıma
Tebrikler canım.
Evet gelmişsin, gitme dahaGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun inşallah
8 Aralık cuma 71.6
Elhan vira bismillah biricikim
Çok güzel bir tartı sonucu .
Twbrikler çıtırcım
Tebrikler çok güzel bir eksi gelmiş.
Tebrikler canım çok sevindim ne güzel bir eksi
Teşekkür ederim bitanem Az oldu ama olsun.Twbrikler çıtırcım
Tebrikler çok güzel bir eksi gelmiş.
Kuzum bizim programa gel, bu fiyata bakınca bizimki bedava gibi bişeyAylik 1500 tl, her hafta ölçüme gidiyorsun ve listen güncelleniyor.
Olsun çıtırcım böyle böyle gidecek nasılsaTeşekkür ederim bitanem Az oldu ama olsun.
Öyleyse pazartesi gelsin eksilerGeçen hafta 79.7
Bu hafta 79.9
Fark+200
Elhan @deli bir dombili
Kötü beslenmedim sporda yaptım. Dün 18 saat açlık 4 saat beslenme penceresi yaptım. Bugün 14 saattir açlık yaptım ama ödemden heryerim ağrıyor. 77 bile görebilirdim bence çok üzgünüm
ozimbalim
60x5=300puan +30x10=300puan toplam 600 puan tebrikler
1120puan canım :)
canım puanlamada dakika var kaç dakika koştunKızlar 5 km koştum ancak telefonu yanıma almadığım için buraya koşu durumumu atamıyorum. Koşu grubuyla koştum tel almak uygun değil dediler.
ZincirKirma Ellssa Elhan