- 8 Ağustos 2008
- 34.645
- 39.012
Serbest günüdür.Ay çok da severim . Niye cumartesi tatil günü mü oluyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Serbest günüdür.Ay çok da severim . Niye cumartesi tatil günü mü oluyor?
Hemde ne ses yukarda asagıda ne oluyorsa ses bizim evde maalesefSes olmuyor ki canmm
Afiyet olsun
Ben hiç serbest gün yapmadım da başladığımdan beri yapmalı mıyım ki? Gerçi 81,7 ydi en son bı 70 Lee ligine geçeyim de onceSerbest günüdür.
Benimde çok hoşuma gider yemek videoları izlemek dediğin gibi yemiş kadar oluyorumBen napiyorum kaç gecedir biliyor musun? Uzanıp ışığı kapatıp yemek videoları izleyerek mayisip uyuyorum. Bana çok iyi geliyor valla yemiş gibi oluyorum izlerken
Anladım canım ben yerinde karşıya bakarak yapıyorum çok salmadan kendimi hızlı hızlı ses çıkmıyor bilemedimHemde ne ses yukarda asagıda ne oluyorsa ses bizim evde maalesef
Tarçın çok seviyorum ama son günlerde alerji yapıyor o yüzden yiyemiyorumAkşam öğün aynıymış ekmek hariç
Afiyet olsun kaptanım
Ertesi güne daha hafif kalkmanın formülüdür aç mide. Ve erken kalkmanın.
Yoğurt yerine tarçınlı kahve öneririm. Yansın yağlar.
Midenin sesini ninni yaparak uyursun. Sabah daha hafif kalkarsın hem bedenen hem de ruhen.
Ahaa buldum kendim gibi bir mazosistneyse ben yemek izleme moduna geçiyorum. İyi geceler cümletenBenimde çok hoşuma gider yemek videoları izlemek dediğin gibi yemiş kadar oluyorum
Saat geç oldu ya o yüzdenAnladım canım ben yerinde karşıya bakarak yapıyorum çok salmadan kendimi hızlı hızlı ses çıkmıyor bilemedim
Ay bunu yapan bir benim saniyordum grupta eşimde kendine işkence ediyorsun diyo :)Ben napiyorum kaç gecedir biliyor musun? Uzanıp ışığı kapatıp yemek videoları izleyerek mayisip uyuyorum. Bana çok iyi geliyor valla yemiş gibi oluyorum izlerken
Ben de öyle anladım tam adı ne yaptığınız orucun Ellssa kaptanım?Perşembe gün içi akşam ezanina kadar orucum dediğine göre bizim bildiğimiz oruç oluyor. Sonrasi sizin bildiginiz açlik oluyor değil mi
Oruç ve açlık sentezi . Valla anca bu kadar anlayabildim.
Cumartesi 1 öğün serbestim varAy çok da severim . Niye cumartesi tatil günü mü oluyor?
Gün olsa keşke serbest öğünSerbest günüdür.
Yoo ben de varım canimm ramazan aylarinda fln da en büyük destekcimAy bunu yapan bir benim saniyordum grupta eşimde kendine işkence ediyorsun diyo :)
Ben de öyle anladım tam adı ne yaptığınız orucun Ellssa kaptanım?
Cumartesi 1 öğün serbestim var
Bak keşke sen benim komşum olsaydın demiştinBende Eki Görüntüle 3347772
Bak canım komşum bana ne getirmiş
Malum mu oldu ne
Merak etmeyin saklayıp cumartesi yerim
Misafir odası onun için varHemde ne ses yukarda asagıda ne oluyorsa ses bizim evde maalesef
Bende sendenim krep yapıyorum bebelereGünaydın kızlar erkenden uyandim bugün 5 den beri gözler faltaşi gibi halbuki akşam da 12.30 da yattım hava az aydınlansın yürüyüşe çıkayım barı başım ağrımaya başladı yürüyüş iyi gelir
Sulu açlik orucuAy bunu yapan bir benim saniyordum grupta eşimde kendine işkence ediyorsun diyo :)
Ben de öyle anladım tam adı ne yaptığınız orucun Ellssa kaptanım?