Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Günaydın hayırlı mutlu sabahlar bol eksili bir Perşembe olsun
Dünkü spor beni mahvetti hala bacak popo ağrıyor ve kısa bı programdı bı ara paylaşayım
Günaydın canım sevinirim ben paylaşırsan benimde baldır kısım da ağrı var sanki çok ip atladım da
Bende sendenim krep yapıyorum bebelere
Dışarısı yağışlı
Kolay gelsin canım buradada yağış başladı çıkamadım evde yaparım artik

İlaç olmasa zor düşüyor işte,istediğimizkadar dikkat edelim vücut bir şekilde yapıyor gene onu.
Benimde gidip baktırmam lazım aslında.

Tatlışım günaydın 00.10' da gittim yatağa 1.40' a kadar döndüm durdum. Demek kankişim de uyuyamamis. Bir düğmemiz olsa ayarlasak sonra istediğimiz saatte açsak gözlerimizi Yagmurumuz yok ama hava kapalı belki cikabilirim.

Kolaylıklar seninle olsun bitanem. Sağlığınız yerinde olsun günlük rutin böyle devam etsin inşallah.
Afiyet olsun. Menüde kaçamak yok ama bu dolma ve sarmalar ertesi güne eksiyi ender getiriyor. Hareketliliğin sayesinde gitmiştir umarım.

Sağlık ocakları bakıyorsa çok iyi Kontrole hastaneye gitmem. Doktorum şu sürede kontrole gel de demedi. Bir kutu ilaçtan sonra mı gitsem napsam
Testleri yapıyor sağlık ocağı,sadece vitamin olanları yapmıyor uzun süredir,b,ldiğim ,laçlar bitince kontrole gidiliyor rapor 1 yıllık zaten.Tekrar kan alınır çıkan sonuca göre devam yada bitirir ilacı,2.yapılan LDL değerinin yüksek çıkması gerekiyor zaten ilaç içmişsin düşüyor değerler.

Bu recetede iki kutu 28' er günlük ilaçlar var. Tekrar yazdırmak için gittiğimde mi tahlil yaptırayım bir senenin sonunda mı kuzum

Bu recetede iki kutu 28' er günlük ilaçlar var. Tekrar yazdırmak için gittiğimde mi tahlil yaptırayım bir senenin sonunda mı kuzum
Benim bildiğim 1 sene sonra filan yapılıyor tahliller,ilaç bitince bu sefer 3 kutu yazacaklar haberin olsun,ilk seferde 2 kutu yazılıyor.
Olmazsa eczacına gene sor istersen,sürekli bişiler değişiyor sistemde.

Günaydın kankişim keşke olsa bir düğme ne güzel olur duçık çık tatlım temiz hava ve yürüyüş her derde deva

bi 6 ay sonra tekrar yaptır derim ben tahlilini eşimde de vardı 1.5 sene icti ilaç başka bir şikayet ile doktora gitti kolesterol yerlerde senin dedi hemen kestirdi ilaci 6 ay sonra tekrar gel demişti
Sağlık ocakları bakıyorsa çok iyi Kontrole hastaneye gitmem. Doktorum şu sürede kontrole gel de demedi. Bir kutu ilaçtan sonra mı gitsem napsam

Yemeyecektim aslında ama benim ufaklık getirince kiyamadim

O 3 acı biber turşusu sabah bana +400 olarak geri geldi
Getirir bitanem...Hassas bunyelerimiz var bizim. Görüyorum ama söylemeye çekiniyorum çoğu zaman turşular , minik lokmalar , bulgur offf offf
Sen bugün bol su iç , çaylar iç olur mu?

Evet beklenen gazim geldi en iyisi evden uzaklaşmak . Konfor alanımızdan cikmazsak hedefimize nasıl ulaşacağız
Altı ay sonra baktirayim tamamdır.
Eşinin beslenmesinde nasıl yol izlediniz kuzum?

Benim bildiğim 1 sene sonra filan yapılıyor tahliller,ilaç bitince bu sefer 3 kutu yazacaklar haberin olsun,ilk seferde 2 kutu yazılıyor.
Olmazsa eczacına gene sor istersen,sürekli bişiler değişiyor sistemde.
Dün aynı senin gibi söyledi bitanem. İlk seferde iki sonra üç . Nergisim de altı ay dedi ortasını bulayım o zaman

Dün aynı senin gibi söyledi bitanem. İlk seferde iki sonra üç . Nergisim de altı ay dedi ortasını bulayım o zaman
İlk kullanacağın ilaçsa 2 kutu zaten,bitince 3 kutu yazılıyor,sen olmazsa gene sor eczaneye ben 1 sene diye biliyorum çıtırcım ortasını bulacağız ele ele verip

İlk kullanacağın ilaçsa 2 kutu zaten,bitince 3 kutu yazılıyor,sen olmazsa gene sor eczaneye ben 1 sene diye biliyorum çıtırcım ortasını bulacağız ele ele verip
Görmemişin bir kolesterolü olmuş
Neresini koparsam bilemedim
Sağ ol bitanem
56 gün var daha bendeki panige bakar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…