Günaydın canım sevinirim ben paylaşırsan benimde baldır kısım da ağrı var sanki çok ip atladım daGünaydın hayırlı mutlu sabahlar bol eksili bir Perşembe olsun
Dünkü spor beni mahvetti hala bacak popo ağrıyor ve kısa bı programdı bı ara paylaşayım
Kolay gelsin canım buradada yağış başladı çıkamadım evde yaparım artikBende sendenim krep yapıyorum bebelere
Dışarısı yağışlı
İlaç olmasa zor düşüyor işte,istediğimizkadar dikkat edelim vücut bir şekilde yapıyor gene onu.Raporlu ilaç verdi aynen bitanem. Ultrox10mg .Karatay ablam kızacak belki bir süre hayvansal gıdalardan uzak duracağım. Doktor demedi ama eczacimla muhabbet ettik ayaküstü o anlattı. Sen beni dinle Akdeniz usulü beslen dedi . Ona neler yaptığımı anlattım ona istinaden.
Tatlışım günaydınGünaydın kızlar erkenden uyandim bugün 5 den beri gözler faltaşi gibi halbuki akşam da 12.30 da yattım hava az aydınlansın yürüyüşe çıkayım barı başım ağrımaya başladı yürüyüş iyi gelir
Canım yakın bir zamana randevu al bir baktır. Biri iteklemezse gitmiyoruz doktoraİlaç olmasa zor düşüyor işte,istediğimizkadar dikkat edelim vücut bir şekilde yapıyor gene onu.
Benimde gidip baktırmam lazım aslında.
Günaydın canım ekürim.Günaydınlar hanımlar
Sağlık ocakları bakıyor zaten doktorumuzda çok iyi.Canım yakın bir zamana randevu al bir baktır. Biri iteklemezse gitmiyoruz doktora
Günaydın canım ekürim.
Kolaylıklar seninle olsun bitanem.Burdayim abla okul yoğun geçiyor ordan geliyorum eve eve öğretmen geliyor ders ikizler yemek temizlik gün bitiyor bende menumu yazayım.
Sabah 2 dilim ekmek tereyağlı yumurta domates salatalık zeytin çay saat 14civari bir soda
17.09 da 1kase eksili köfte çorbası 2 tane kuru dolma 3 yaprak sarması yedim çay ve şu ile kapattım günü
@Akrrep
Sağlık ocakları bakıyorsa çok iyiSağlık ocakları bakıyor zaten doktorumuzda çok iyi.
Günaydın gözümün nuru çıtırım fit hatunum
Bir şeyler der demezse de fırçanın sapıyla dürterAlt komşum ne der
Testleri yapıyor sağlık ocağı,sadece vitamin olanları yapmıyor uzun süredir,b,ldiğim ,laçlar bitince kontrole gidiliyor rapor 1 yıllık zaten.Tekrar kan alınır çıkan sonuca göre devam yada bitirir ilacı,2.yapılan LDL değerinin yüksek çıkması gerekiyor zaten ilaç içmişsin düşüyor değerler.Sağlık ocakları bakıyorsa çok iyiKontrole hastaneye gitmem. Doktorum şu sürede kontrole gel de demedi. Bir kutu ilaçtan sonra mı gitsem napsam
Bu recetede iki kutu 28' er günlük ilaçlar var. Tekrar yazdırmak için gittiğimde mi tahlil yaptırayım bir senenin sonunda mı kuzumTestleri yapıyor sağlık ocağı,sadece vitamin olanları yapmıyor uzun süredir,b,ldiğim ,laçlar bitince kontrole gidiliyor rapor 1 yıllık zaten.Tekrar kan alınır çıkan sonuca göre devam yada bitirir ilacı,2.yapılan LDL değerinin yüksek çıkması gerekiyor zaten ilaç içmişsin düşüyor değerler.
Benim bildiğim 1 sene sonra filan yapılıyor tahliller,ilaç bitince bu sefer 3 kutu yazacaklar haberin olsun,ilk seferde 2 kutu yazılıyor.Bu recetede iki kutu 28' er günlük ilaçlar var. Tekrar yazdırmak için gittiğimde mi tahlil yaptırayım bir senenin sonunda mı kuzum
Yemeyecektim aslında ama benim ufaklık getirince kiyamadimBen akşamdan sonra ara yapma derim.
Afiyet olsun canım
O 3 acı biber turşusu sabah bana +400 olarak geri geldiMuhteşem bir menü SibelimmAfiyet olsun
Günaydın kankişim keşke olsa bir düğme ne güzel olur duTatlışım günaydın00.10' da gittim yatağa 1.40' a kadar döndüm durdum. Demek kankişim de uyuyamamis. Bir düğmemiz olsa ayarlasak sonra istediğimiz saatte açsak gözlerimizi Yagmurumuz yok ama hava kapalı belki cikabilirim.
Sağlık ocakları bakıyorsa çok iyiKontrole hastaneye gitmem. Doktorum şu sürede kontrole gel de demedi. Bir kutu ilaçtan sonra mı gitsem napsam
Getirir bitanem...Hassas bunyelerimiz var bizim. Görüyorum ama söylemeye çekiniyorum çoğu zaman turşular , minik lokmalar , bulgur offf offfYemeyecektim aslında ama benim ufaklık getirince kiyamadim
O 3 acı biber turşusu sabah bana +400 olarak geri geldi
Evet beklenen gazim geldiGünaydın kankişim keşke olsa bir düğme ne güzel olur duçık çık tatlım temiz hava ve yürüyüş her derde deva
bi 6 ay sonra tekrar yaptır derim ben tahlilini eşimde de vardı 1.5 sene icti ilaç başka bir şikayet ile doktora gitti kolesterol yerlerde senin dedi hemen kestirdi ilaci 6 ay sonra tekrar gel demişti
Dün aynı senin gibi söyledi bitanem. İlk seferde iki sonra üç .Benim bildiğim 1 sene sonra filan yapılıyor tahliller,ilaç bitince bu sefer 3 kutu yazacaklar haberin olsun,ilk seferde 2 kutu yazılıyor.
Olmazsa eczacına gene sor istersen,sürekli bişiler değişiyor sistemde.
İlk kullanacağın ilaçsa 2 kutu zaten,bitince 3 kutu yazılıyor,sen olmazsa gene sor eczaneye ben 1 sene diye biliyorum çıtırcım ortasını bulacağız ele ele veripDün aynı senin gibi söyledi bitanem. İlk seferde iki sonra üç .Nergisim de altı ay dedi ortasını bulayım o zaman
Görmemişin bir kolesterolü olmuşİlk kullanacağın ilaçsa 2 kutu zaten,bitince 3 kutu yazılıyor,sen olmazsa gene sor eczaneye ben 1 sene diye biliyorum çıtırcım ortasını bulacağız ele ele verip