Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Şimdi pazar günü hacamat olmayı düşünüyorum. Cumartesiden itibaren diyete girmemiz lazım. Ben ne yiyeceğim kara kara onu düşünüyorum. 3 gün boyunca ot yiyip duracağım. :işsiz: :işsiz:
Sebze canım. Zeytin. Salata.
Hayvani gıda hiç yok. Şifa olsun
valla ben pek kasmıyorum. hacamat günü sabahtan başlıyorum diyete. bir de ertesi gün o kadar. tabi daha fazla ot olsa iyi ama yapamıyorum.
3 gün hacamattan önce 3 gün sonra aslında ama 1 gün sonra yeterli ama 3 gün önce şart canım.
Vücut hayvani gıda çok zor arınıyor. Hacamat tamamen şifa olur böyle.
Bugünkü yediklerimi
Sabah
4 hurma
Yarım kase süzme yoğurt

Ara
1 tane kurabiye

15.00 salata


18.00
Resmini attığım diğer tabak
Elhan Elhan Ellssa Ellssa
Afiyet olsun canım 💙
 
Başladım canım iki gün yaparım. Cuma normal beslenir cumartesi hayvansal gıda tüketmemek lazım.
Ben 3 gün yaptırıyorum. Sonrası 1 gün yeterli. 3 günde sırrı var şifada.
Merak ettigim için sordum canım yani bilmiyorum hacamat niye yaptırılır. Yani sağlık için evet ama neye faydası var? 1 2 tanesini söyleyebilirsin belki

Ay evet çok iştah açıcı bir yemek ellerine saglik senin bebeler bunu yiyor mu benimkiler hayatta yemez
Aklına gelebilecek tüm hastalıklara üstelik manevi ve fiziki hastalıklar.
Canım ilk başta güveneceğin temiz bir yer bulman lazım. Kanda birikmiş toksinler var ya kullandığımız ilaçlardan biriken toksinler ilk başta o kanla o atılıyor. Ben büyük Kahramanmaraş depremini yaşadım. Kayıplarda verdim. İlk üç ay kendime gelemedim. Kalbim hep korku ile atıyordu. Panikatak tarzı hep sanki kriz gecirecekmisim gibi hissediyordum. Belimde zaten sıkıntı vardı. Fıtık değil. Kalçamda bazen değişik bir ağrı oluyordu. İkisinde de rahatlama oldu. Hatta ilk seansta kalçama bardak vurduğunda kan çıkmadı. Düğümlenme çok fazla hocam demişti kadın. Bardağı kaldırdı masaj yapti tekrardan vurunca birazcık çıktı. İkinci gidişimde daha da çözülmüştü. Dolaşıma iyi geliyor. Kısaca ben vucud olarak rahatlıyorum.
Şifa olsun.
hacamatta derinin hemen altındaki kan vakum yoluyla alınıyor. bu kan kirli kandır. içinde atık bulunur. bir alt tabakadaki kan temizdir. o nedenle bu alınmaz.
hacamatı ilk kez olacak kişiye tarama hacamatı yapılır. yani sırtında ve kafasındaki belli noktalara vakum yapılır, çizik atılır ve yine vakum yapılır. kan gelmezse, az gelirse, rengi çok koyu ve pıhtı gelirse vs o bölgenin bağlı olduğu organda tıkanıklık, toksin, hastalık vs vardır. bu tespit edilir.
daha sonraki seanslarda o bölgeye daha çok kupa konup aylık seanslarla kan gelinceye, rengi açılıncaya, pıhtı gidinceye kadar tedavi edilir.
mesela bende alerji var. ilk yaptırdığımda sırtım mosmordu. daha ilk vakumlamada. bu toksinin çok olduğunu gösterir. sende dolaşım bozukluğu var dedi. karaciğer bölgem daha mordu, bayağı koyuydu. bu da karaciğerin tıkanık olduğunu gösterir dedi. çizdi vakumladı. kan gelmedi. kaç ay karaciğere en az 3 kupa koydu. ikisinden birkaç damla kan geldi. 3. kupadan hiç gelmedi. mavi kantaron çayıyla destekledim hacamat devam ettim her ay. şimdi azcık geliyor. daha da gitmem gerekli. böylelikle alerjim geçecek.
Şifa olsun
 
Merak ettigim için sordum canım yani bilmiyorum hacamat niye yaptırılır. Yani sağlık için evet ama neye faydası var? 1 2 tanesini söyleyebilirsin belki

Ay evet çok iştah açıcı bir yemek ellerine saglik senin bebeler bunu yiyor mu benimkiler hayatta
Yemezler böyle cnm salatama ortaklar ama🤣🤣
 
Evet olabilir ya da kıymayla nasıl olur sence
Aslında kıymalı yapmıştım ben sen kaçırmışsın onu dur atim tekrar üstüne Hindistan cevizi unu ile besamel sos yapmıştım dünkü nün üstüne sadece yoğurt döktüm dahada nötr sağlık bombesi olsun diye 🤩 bu kıymalı kabaklı lazanya yine aynı işlem.
20231025_150758.jpg
 
Kahvaltı 14:00 = 1 büyük porsiyon fırınlanmış yağsız sebze (kabak,patates vs. Karışık) , üzerine bolca yoğurt sarımsakliydi ve pul biber ekdim.


Akşam 19:00 = 2 köfte, 1 kase yoğurtlu kereviz


- Dukan birası içildi. 1saat spor yapıldı . Elhan Elhan
Afiyet olsun mutfak ikizim. :KK74: Muhteşem seçimlerden oluşmuş güzel bir menü :KK9:
2 Kasım Benim Menüm
11.00 Omlet, maydanoz, domates, salatalik , peynir , zeytin, ceviz
17.00 Fırın karışık sebze ( karnabahar, kereviz , havuç, kabak , üzerine sarımsaklı yoğurt
Saat hatırlamıyorum bir mandalina
Dukan birası
Su
Ellssa Ellssa
 
X