- 25 Ağustos 2019
- 60.366
- 110.182
- 30
SAğoll ablam cok istiyordum aylardır kocam sağolsun sürpriz yapmis banaGüle güle kullan canım Hayırlı olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SAğoll ablam cok istiyordum aylardır kocam sağolsun sürpriz yapmis banaGüle güle kullan canım Hayırlı olsun.
En büyük enişte bizim enişteSAğoll ablam cok istiyordum aylardır kocam sağolsun sürpriz yapmis bana
Hemen bakıyorum canimOhoo baya yazdım sana diyorum acaba cvpmi vermedi benmi görmedim vallahaa koltuğu bile aşırı guzel süpürdü bayıldım yaaa silme işine geçmedim daha philips aqua plus 8000w den aldım
Kusura bakma gormemisim canimDyson beni dahada batırırdı kuzum hem ben hem süpüren hem silinenden istiyordum philips aqua 8000 w den aldım 11.799 za aldım indirimi vardı n11 de gittikçe yükseliyolar hep yaa ensonda paraya kıyıp aldım vallahi kış gelmeden alalim dedim eşime çünkü dogalgaz
Engüzelleri sizin olsun canımKusura bakma gormemisim canim
İyi yapmışsın güle güle kullan
Ama zavallım ya mesailere kalıyo çok fena sıkıştık az parada değil süpürgeEn büyük enişte bizim enişte
Koltuklar için diyosan tavsiyem koltuk temizleme supurgesi al kuçüklerden bidaha ki sefere onu alcam ben deBende dyson kablolu süpürge var o da güzel cekiyo ama acaba şarjlı süpürge de mi alsam diyorum koltuklar için falan
Allah şifa versin canım, inşallah gerek kalmazBen geldim. Ameliyat dedi büyük bir ihtimal. Öğleden sonra tahliller çıkacak. Ona gore karar verilecek. Ama şu an ameliyat olmayı düşünüyor müyüm? Hayır. 15 tatile erteledim.
Güle güle kullanOhoo baya yazdım sana diyorum acaba cvpmi vermedi benmi görmedim vallahaa koltuğu bile aşırı guzel süpürdü bayıldım yaaa silme işine geçmedim daha philips aqua plus 8000w den aldım
Teşekkür ederim kaptanım salon anca bitti vallahii hic acıkmadım bakkGüle güle kullan
Öyle bir süpürge mi var yav. Benim hiç haberim yokKoltuklar için diyosan tavsiyem koltuk temizleme supurgesi al kuçüklerden bidaha ki sefere onu alcam ben de
İnşallah canım ama kaçarım yok. Olacağım da bari okullar tatil olunca olayım dedimAllah şifa versin canım, inşallah gerek kalmaz
Sen idareli hatunsun. Allah bereketini verecektir.Ama zavallım ya mesailere kalıyo çok fena sıkıştık az parada değil süpürge
Salata ve proteinli bir şey ye acikmazsin. Bakliyat yeme amaGünümü kapatmak istiyorum
Yarına çok eksi görmek için bugün aç uyucam
Insallah akşam boğazımı tutabilirim :)
12.10 perşembe
Sabah
1 yumurta
2 zeytin
1 dilim ekmek
3 Çatal vişne receli
1 bardak yesil çay
Ara
1 Pikolata
12.30
1 büyük bardak mercimek çorbası
1 tombik ekmek
Her ne ise çok da bekletme Sibelcim.Sağlık ihmale gelmez. Tahlillerin istediğiniz gibi olur inşallah.Ben geldim. Ameliyat dedi büyük bir ihtimal. Öğleden sonra tahliller çıkacak. Ona gore karar verilecek. Ama şu an ameliyat olmayı düşünüyor müyüm? Hayır. 15 tatile erteledim.
Yaaa ablamm benimm canimsınn güzel kalbini öpüyorumm senenin sonunda ilkkez birsey aldırdım birazda sıkışalımSen idareli hatunsun. Allah bereketini verecektir.
Varrr hemde ne herkes dolu dolu aliyo encokta onu kiwiden var gecen a101 geldi yetişemedim cokta indirimliydi nasıl üzüldüm ya dedim gene gelir inşaallahhÖyle bir süpürge mi var yav. Benim hiç haberim yok