- 16 Mart 2008
- 45.140
- 218.602
Cumayı sallayacağız diyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cumayı sallayacağız diyorsun
Tatlım şifa bulmani dilerim. Saglik haberlerini alırız inşallah.Bugün doktorda randevum var. Dua edin iç açıcı şeyler söylesin.
Aynı hayatı yaşıyoruzz kuzu ama alişicaksınHer gün ne yemek yapıcam derdinden sıkıldım haa bide kocam her şeyi sevmez beğenmez
Okadarlık okur kuzum 1 2 cay kasigi yeterliDemi ya çok güzel oluyor bayıldım Tadına bayadır canım reçel Nutella istiyordu görünce aldım yiyorum azar azar reçel
Başka nick vardı o zaman bu değildi.Bende eskiden bu yöntemle çok iyi vermiştim. Birlikte başlasak ya intermittent fasting yapmaya
Ama sizi erkek sanmaları çok normal. Nice olarak neden bu ismi aldınız ? Hiç normal değil. Bir erkek anca bunu yazar . Adamlar eşlerine hanım der sonuçta . Siz bunun yerine adamkeleşimi getir yazsaydınız en azından sadece insana kötü veya tohaf gelebirdi ama şuan bunların yanı sıra aynı zamanda bir erkeğin hitabı olmuş oluyor bu isim.
Fezacım benim minnoş 5 yaşında,yok biz 50+ olarak çeteyi kurduk yaşını bilmediğim için yani,sen gel yamacımızaBak seninle yarışırım, baş Nené benim
Benim ilk torun 10 yaşında, senin torunun kaç yaşında
Aaaa özletme kendiniGünaydınlar bugün kuzene gidecem bir kaç gün yokum haberiniz olsun pazar yada pazartesi gelecem 2 saate filasn çıkarım herhalde.
Keyifli muhabbetler ekürim Hafta sonun çok güzel geçsin inşallah.Günaydınlar bugün kuzene gidecem bir kaç gün yokum haberiniz olsun pazar yada pazartesi gelecem 2 saate filasn çıkarım herhalde.
Fırsat bulamam herhalde gelmeye içip yiyip gezecez bakalımAaaa özletme kendini
Çok sağol çıtırım teşekkürlerKeyifli muhabbetler ekürim Hafta sonun çok güzel geçsin inşallah.
Vur çak duvara tartıyıBugün tartimla küsüm
Ayy abla bende öyleyim sürekli aynı yemekleri yapıyorum farklı bi şey yaptığımda asla yemiyor. Bende seçerdim bekarken ama artık seçmiyorum ne bulursam yiyorum ama çok zorlanıyorum eşim yüzümdenEşim ayrı, oğlanlar ayrı
Birinin sevdiğini öteki sevmiyor, dön dolaş aynı yemekleri yapıyorum
Bende çok seçerim de yemek olmasa kahvaltılık çıkarıp yerim
Aboovvvv gelince veririzz kiloşlarıFırsat bulamam herhalde gelmeye içip yiyip gezecez bakalım
Çok sağol çıtırım teşekkürler
Vur çak duvara tartıyı
Aynen durmak yok devam edecez geneAboovvvv gelince veririzz kiloşları
Olur canım yapalimBende eskiden bu yöntemle çok iyi vermiştim. Birlikte başlasak ya intermittent fasting yapmaya
Ama sizi erkek sanmaları çok normal. Nice olarak neden bu ismi aldınız ? Hiç normal değil. Bir erkek anca bunu yazar . Adamlar eşlerine hanım der sonuçta . Siz bunun yerine adamkeleşimi getir yazsaydınız en azından sadece insana kötü veya tohaf gelebirdi ama şuan bunların yanı sıra aynı zamanda bir erkeğin hitabı olmuş oluyor bu isim.
Helal olsun sana
Sagolun kizlarKız maşaallah sana helal olsun
Bir yemek daha kazasız atlatilmistir.11.10.2023 çarşamba menü
12.00
Sade americano
12.30
Tavuk şiş
Salata
15.00
Bir tane muz
Sade soda
Sade Türk kahvesi