Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Tom jerryde siyah kedi vardı spor yapıyordu 😂😂😂🤭🤭🤭
😂😂
Hee elisa nick değişmemiş
Heidi yapacam buldum 🤭🤭
Tarih söylemedimki :KK45: :KK45: :KK45:
🤭🤭🤣
Yuh yani . Herşeyin suçlusu Filiz kendini nasıl kaybetmiyor bu. Cebindeki parayı kaybetmiş . Allahım akıl fikir versin. Allah sana da sabırlıklar versin amin .

Ben de pişman etmeyw çalışırım ama o beni pişman eder çünkü herşeyi ben kaybederim onun üstüne atarım sonra bana hatırlatır hafızam çok zayıf ya hatırlamam birşeyi . 😆
Bazen karşılıklı birbirimizi pisman ediyoruz 😅

İyi geceleri canım nasıl oldu kuzular biraz daha iyilermi
Büyük kizda persembeden beri ishal vardi canim. Kusma 2 gündür olmadi ama bugun ishali çok artti. Az önce bile uyandı wcye. Küçüğün de az öksürük burun akintisi kaldi cok şükür ateşi 5. Gün düştü igneyle, hiriltida kesildi yeni ilaçlarla. Sagol canim

Büyük kizda persembeden beri ishal vardi canim. Kusma 2 gündür olmadi ama bugun ishali çok artti. Az önce bile uyandı wcye. Küçüğün de az öksürük burun akintisi kaldi cok şükür ateşi 5. Gün düştü igneyle, hiriltida kesildi yeni ilaçlarla. Sagol canim
Rabbim acil şifalar versin canım ishal için haşlanmış patates yedirmeye çalış canım inşallah şifa olur

Rabbim acil şifalar versin canım ishal için haşlanmış patates yedirmeye çalış canım inşallah şifa olur
Yemedi canım ne yazikki patatesten bir lokma aldi sonra istifra edince tekrar agzina sürmedi. Bu gidisle yarin babasi goturur hastaneye ben cok yoruldum artik. Belki serumla hizli toparlar... Hiç istemedim cani yanacak diye ama artik 3. Gun bitti probiyotik yetersiz demekki

16.5.2021 menüm
Sabah
Közlenmiş biber
K. Patlıcan.
Az yagda kavrulmuş domates
Ayran
4 dilim 3kmek

Öğle
1 kase çorba
Salata
1 bardak çay

Akşam
6, 7 kasık pirinç pilavı
1 kase kuru fasulye
Yarım kase ayran çorbası
2 bardak çay
Canım dün sen sanki pasta baklava yemistn geç saate bugün keşke biraz daha hafif gecirebilseydin😬

Yemedi canım ne yazikki patatesten bir lokma aldi sonra istifra edince tekrar agzina sürmedi. Bu gidisle yarin babasi goturur hastaneye ben cok yoruldum artik. Belki serumla hizli toparlar... Hiç istemedim cani yanacak diye ama artik 3. Gun bitti probiyotik yetersiz demekki
Onu yemediyse türk kahvesi şekeri hiç yemez sanırım 😌çok zor gercekteb rabbim yardimcinZ olsun

Çok geçmiş olsun canım 😔😢

Aaaa kızlar kilo dedi de bugğn size olanları söyleyeyim . Biz hazırlandık doğum gününe gittim oğlum 1 yaşında iken bir takım elbise almıştım onu giydim bugün. (oğlum 7 yaşında bu arada )
Arkadaşım dedi nehir ne kadar güzel elbisen zayıflayınca artık elbiselerin olmayınca yeni aldın harika dedi. Yooo bu benim oğlum 1 yaşında iken aldığım elbisem zayıflayınca giydim vr çok mutlu oldum düşünün 46 bedendim o zaman . Yahu bende hep şişkoymuşum inşaAllah burda 42 yi görürüm amin amin amin . Azında gözüm yok. 😁
İnşallah hemen fit olalım. Hep fit kalalım. 🙏🙏🙏 .♥️♥️♥️

X