Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hangi marka bakıyorsun eğer alabilrsem bende kendime almak istiyorum gerçekten telefon taşımak zor oluyor evde adım atıyoruz ama telefon yok kolda olunca daha rahat olur yaaa
Bakiyorumda kız alcakti oda yogun calisiyor daha bende bakamadim o aldimi bilmiyorum

Hosgeldin canim guzel haberlirini aliriz insallah

Hayatımmmm hele sen kendini hiç yorma çocuklusun evde ki isleri de enişte bey yapsın bırak bak rahatına

Bu ay 2 tane daha olsa. Süper. Haydi hayırlısı tatlım. Diyet moduna geçersen bekleriz. Özletme kendini.
Bu ay bir.mucize gerceklesti benim için aslinda hatta bugun paylasayim canim
doktor da ben de inanamadik...doktor bana havuz yontemi yapiyor cunku amh degerim yaşımdan dolayi cok düştü en fazla 1 2 3 sayim oluyor her ay...
Bu ay da cagirdi gittim gecen hafta 2 tane gördü sayi gene az bosuna hormon yuklemeyelim artik sana..ilac.vereyim 1 hafta kullan eger buyurlerse igneye başlarız dedi yani onun da benimde pek umudumuz yoktu... gene cagirdi bugun 6 olmus resmen mucize yani imkansız nasil oldu hala inanamiyorum insallah 2 tanesi kalır bana

Amin amin amin. İnşallah.

Rabbim yardımcınız olsun inşallah

2300 deyim . Kızı kemana götürdüm oğlu parka götürdüm . Orda kuran okudum. Şimdi doğum gününe gidiyoruz. Son dakika haberim oldu eve geldim bizimki haydi doğum gününe gidiyoruz. Hani gezmeye gidecektik kavga ettik son dakika aradılar beni oraya gidiyoruz. Zaten biz millet için yaşıyoruz kendimiz bir plan yapamayız. Kocam iyidir hoştur ama ailecek vakit geçirmeyi beceremiyor

Böle böle döv

Kimin doğum gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…