- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Bakiyorumda kız alcakti oda yogun calisiyor daha bende bakamadim o aldimi bilmiyorumHangi marka bakıyorsun eğer alabilrsem bende kendime almak istiyorum gerçekten telefon taşımak zor oluyor evde adım atıyoruz ama telefon yok kolda olunca daha rahat olur yaaa
Hosgeldin canim guzel haberlirini aliriz insallahCanim merhaba iyiyim ben..Diyetten oyle koptum ki giremedim hic...kendi derdime de düştüm biraz..okul açıldı yoğunluk basladi birde..Derken epey oldu demi girmedim ...
Ben uğraşıyorum tatlım bir yandan iş bir yandan Ankaraya git gel doktora.. toplama yapıyoruz havuz yontemi yapiyor doktor 2 tane embriyom oluştu beni bekliyorlarbu ay bir toplama daha yapacak daha sonra ki bir ayda da transfer Cok uğraştık cok git gel yaptik Rabbim nasip eder inşallah yoksa da vardır bir bildiği..
Hayatımmmm hele sen kendini hiç yorma çocuklusun evde ki isleri de enişte bey yapsın bırak bak rahatınaMaalesef
Benim küçükte aynı tabağa koyuyorum arkamı döndüğümde avuçlamış kaçıyordubir kez daha doğradım
Hani hani kim demiş kırmızılara serbest diyeama mavişlere serbest
Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin
Kalk migim ac bi roman havası 30 dk sonra 10 bin olur
Senin için çerez 10 bin balım bir eva ya bakar
Dur bende bakayım uygun bulursam alırım inşallahBakiyorumda kız alcakti oda yogun calisiyor daha bende bakamadim o aldimi bilmiyorum
Bu ay bir.mucize gerceklesti benim için aslinda hatta bugunBu ay 2 tane daha olsa. Süper. Haydi hayırlısı tatlım. Diyet moduna geçersen bekleriz. Özletme kendini.
Sagol canimHadi inşallah canim
Hosgeldin canim guzel haberlirini aliriz insallah
Amin amin amin. İnşallah.Bu ay bir.mucize gerceklesti benim için aslinda hatta bugunpaylasayim canim
doktor da ben de inanamadik...doktor bana havuz yontemi yapiyor cunku amh degerim yaşımdan dolayi cok düştü en fazla 1 2 3 sayim oluyor her ay...
Bu ay da cagirdi gittim gecen hafta 2 tane gördü sayi gene az bosuna hormon yuklemeyelim artik sana..ilac.vereyim 1 hafta kullan eger buyurlerse igneye başlarız dedi yani onun da benimde pek umudumuz yoktu... gene cagirdi bugun 6 olmus resmen mucize yani imkansız nasil oldu hala inanamiyorum insallah 2 tanesi kalır bana
Rabbim yardımcınız olsun inşallahBu ay bir.mucize gerceklesti benim için aslinda hatta bugunpaylasayim canim
doktor da ben de inanamadik...doktor bana havuz yontemi yapiyor cunku amh degerim yaşımdan dolayi cok düştü en fazla 1 2 3 sayim oluyor her ay...
Bu ay da cagirdi gittim gecen hafta 2 tane gördü sayi gene az bosuna hormon yuklemeyelim artik sana..ilac.vereyim 1 hafta kullan eger buyurlerse igneye başlarız dedi yani onun da benimde pek umudumuz yoktu... gene cagirdi bugun 6 olmus resmen mucize yani imkansız nasil oldu hala inanamiyorum insallah 2 tanesi kalır bana
Geçmiş olsun beybi.Sağol canım benim
Tam sana göre yarışma düzenliyoruz. Birinci kaptan oluyor. Çok şey değişti tatlım.Ben baya ara vermisim ya cuma yarışmaları bitmis demi grupların ismi de değişmiş..
Ah ah o eski halimden eser yok şimdi..Tam sana göre yarışma düzenliyoruz. Birinci kaptan oluyor. Çok şey değişti tatlım.
Akillı olduklari icinAy akıllı saat fiyatları ne oyleee
2300 deyim . Kızı kemana götürdüm oğlu parka götürdüm . Orda kuran okudum. Şimdi doğum gününe gidiyoruz. Son dakika haberim oldu eve geldim bizimki haydi doğum gününe gidiyoruz. Hani gezmeye gidecektik kavga ettik son dakika aradılar beni oraya gidiyoruz. Zaten biz millet için yaşıyoruz kendimiz bir plan yapamayız. Kocam iyidir hoştur ama ailecek vakit geçirmeyi beceremiyorNehir6161
@askrhpozitif
sardunya1038
@Nefesimmmsin
@Zeynebim2020
@eceboce
@bluegreeneyes
Zipzip-
@sena zeynep
@klbk33
Evet mavi takım kaldırın totoları. Bak bizim için uyuyor diyorlarBen 9 bin yaptım bile sizlerin de desteğini bekliyorum Ve lütfen dünün menüsünü yazmayan yazsın
Kim demiş maviler oturur kalmaz diye. Biz maviyiz adımımızı tamamlarız.KOĞUŞ KALK!!!!!!! Bak kalkmıyorlar
Böle böle döv2300 deyim . Kızı kemana götürdüm oğlu parka götürdüm . Orda kuran okudum. Şimdi doğum gününe gidiyoruz. Son dakika haberim oldu eve geldim bizimki haydi doğum gününe gidiyoruz. Hani gezmeye gidecektik kavga ettik son dakika aradılar beni oraya gidiyoruz. Zaten biz millet için yaşıyoruz kendimiz bir plan yapamayız. Kocam iyidir hoştur ama ailecek vakit geçirmeyi beceremiyor
Kimin doğum gunu2300 deyim . Kızı kemana götürdüm oğlu parka götürdüm . Orda kuran okudum. Şimdi doğum gününe gidiyoruz. Son dakika haberim oldu eve geldim bizimki haydi doğum gününe gidiyoruz. Hani gezmeye gidecektik kavga ettik son dakika aradılar beni oraya gidiyoruz. Zaten biz millet için yaşıyoruz kendimiz bir plan yapamayız. Kocam iyidir hoştur ama ailecek vakit geçirmeyi beceremiyor