Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Abla çok saol allah razı olsun rabbim herkese huzur mutluluk versin kimsenin ağzının tadını bozmasın bidasöylerse aynen böyle derim

Atarım bugun akşama yol var haftasonu zorlayacak biliyorum
Çocuğu dişariya çıkartacam

Abla çok saol allah razı olsun rabbim herkese huzur mutluluk versin kimsenin ağzının tadını bozmasın bidasöylerse aynen böyle derim
aminn gülüm amin seninle kız kardeşimi çok bağdaştırdım onun gözü son 1-2 senedir açıldı telefon da ağlaya ağlaya konuşmalarını her hatırladıkça kalbimi acıtıyor, çok emek verdim kendini toparlasın kendi hayatına odaklansın diye çok şükür başardı da ... kimse böyle yaşayıp üzülmemeli , sırf birinin oğluyla evlendi diye bir kızın hayatını kimse satın alamaz her istediğini diyip istediği gibi davranamaz

Ahh ahh abla resmen içimi okudun hep böyle yapiyor hep zehir oluyor bana nereye gitsem
kv öyle yapıyor ama ondan etkilenmek de etkilenmemek de senin elin de gülüm acaba diye aklının köşesine yerleşsin diye yapıyor zaten kadın içine kurt düşsün diye sakın bu bizans oyunlarına gelme her evden çıkarken duanı oku eve girdiğin de duanı oku yoksa kalbin de aklın da zehirlenmeye başlar olan ilişkine sana kocana çocuğuna olur yazık değil mi size
gittiğin yerde de eğlen bol muhabbet et iyice rahatla eve kocana güle güle dön gülüm

Canim benim saatim bozuldu telefon tasimayi unutuyorum cebimede sığmiyor ama haftaya alirsam tabiki katilicam
ben de 1 hafta telefonu cebime koyayım dedim ya unuttum ya da eğilip kalkarken cebimden düştü 2 kere de baya kötü düştü halısız yere, allahtan kapaklı kılıflı bir şey olmadı tele :)) cepte taşımayla olmuyor

Canim merhaba iyiyim ben ..Diyetten oyle koptum ki giremedim hic...kendi derdime de düştüm biraz..okul açıldı yoğunluk basladi birde..Derken epey oldu demi girmedim ...

Ben uğraşıyorum tatlım bir yandan iş bir yandan Ankaraya git gel doktora.. toplama yapıyoruz havuz yontemi yapiyor doktor 2 tane embriyom oluştu beni bekliyorlar bu ay bir toplama daha yapacak daha sonra ki bir ayda da transfer Cok uğraştık cok git gel yaptik Rabbim nasip eder inşallah yoksa da vardır bir bildiği..

Canim benim saatim bozuldu telefon tasimayi unutuyorum cebimede sığmiyor ama haftaya alirsam tabiki katilicam
Hangi marka bakıyorsun eğer alabilrsem bende kendime almak istiyorum gerçekten telefon taşımak zor oluyor evde adım atıyoruz ama telefon yok kolda olunca daha rahat olur yaaa

Bu ay 2 tane daha olsa. Süper. Haydi hayırlısı tatlım. Diyet moduna geçersen bekleriz. Özletme kendini.

Hadi inşallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…