Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Eklentiler

• IMG20211016151342.jpg
    IMG20211016151342.jpg
    265,1 KB · Görüntüleme: 33
Canım normal şartlarda bile poğaça tarzı çok yağlı besinler kalbe ciğere zarar bence dışarda poğaça yemek yerine tost yesen daha güzel olur bence🤗 insaAllah diyetine tam uyar istediğin kiloya inip bebişini kucaklarsın canım 😍

Kıs nasıl yiyonuz beyaz ekmeği ya içi boş onun o yüzden kolayca yarim yiyebiliyorsun 🤭 köy ekmegi olacak of ici dolu dolu tereyagi basip yiyeceksin 😋 ama rüyanda😂🤣😂🤣

Ben o diyetisyenden şüphe ederim acaba az kilo verdirip daha çok gelsin diye mi yapıyor derim 9 dilim ekmek nedir ya🙄

Aa üzüldüğün şeye bak 1 hafta da 59 a inersin yeter ki önünü alıp bırakma kendini canım 🤗
Köy ekmeği muhteşem bişey ya tam buğday unundan yapılı yiyebilirsin 🤗

Canim merhaba iyiyim ben🥰🥰 ..Diyetten oyle koptum ki 🤦‍♀️ giremedim hic...kendi derdime de düştüm biraz..okul açıldı yoğunluk basladi birde..Derken epey oldu demi girmedim ...

Ben uğraşıyorum tatlım bir yandan iş bir yandan Ankaraya git gel doktora.. toplama yapıyoruz havuz yontemi yapiyor doktor 2 tane embriyom oluştu beni bekliyorlar🙏🙏 bu ay bir toplama daha yapacak daha sonra ki bir ayda da transfer🙏 Cok uğraştık cok git gel yaptik Rabbim nasip eder inşallah yoksa da vardır bir bildiği..🙏🙏🙏
Rabbim kucağını doldursun tez vakitde inşallah 💕🥰

X