Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ay abla ya

kv nin tuzağına düşme gülüm , ne kadar kötülük ediyor farkın da değil eşler arası fitne, nifak sokuyor resmen çok günah yaaa nasıl verecek hesabını bilmem
Abla esim biraz öyle gezmeyi tozmayi sever bununki seni ben uyardım meselesi beni sorumlu tutmaya çalısıyor

El bebek gul bebek buyuttugumuz cocuklarimiz boyle dangalaklarin elinde heder oluyor

Kendi cocuk buyuturken hic hastalanmamis mi cocuk oda bahane benim cocugum sanane deyemiyor insan
Suan hepimiz hastayiz sahah zor uyandim
Maalesef
Ben kahvaltıda bitame doğradım onunda yarısını kız yedi sen salatalıkları yeme ben yerim dedi
Benim küçükte aynı tabağa koyuyorum arkamı döndüğümde avuçlamış kaçıyordu bir kez daha doğradım
Elleme yesin kız canım akşama kadar aç mi kalsın sende tutma kendini ye ye hem kaptanlar kırmızı takıma serbestlik verdi istediklerini yiyebilirler yasak yok onlara
Hani hani kim demiş kırmızılara serbest diye ama mavişlere serbest
Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin
Kalk migim ac bi roman havası 30 dk sonra 10 bin olur
Senin için çerez 10 bin balım bir eva ya bakar

Abla esim biraz öyle gezmeyi tozmayi sever bununki seni ben uyardım meselesi beni sorumlu tutmaya çalısıyor
karşındakini sakin temiz kalpli bulmuş coşuyor senin kv , gezmeyi seven evde aman aman duramayan kaç tane tanıdığım var , hiçbiri de sabahtan akşama kocasını takip etmiyor adım adım edemezler ki zaten , kul şeytana uyacaksa anahtar deliğinden bile yaparmış yapacağını
kimse kimsenin yaptığından da sorumlu tutulamaz kusura bakmasın kv sen de o zaman ona sen nasıl yetiştirdiysen dersin rabbim ömür boyu böyle bir şey demeyi nasip etmesin eşinle hep sadık muhabbetli huzurlu olun inşallah
sen daha toysun kv ne ses çıkaramıyorsun ayıp olur sanıyorsun uslubuna dikkat ederek her şeyi de saygı çerçevesin de söyleyebilirsin gülüm yeter ki aniden sinirlenip beynini kitleme , kv bir daha ben seni uyardım derse , allah korkusu ile yetişmemişse 7-24 takip etsem ne olur ki ben rabbime de eşime de güveniyorum de çık gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…