- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
Ay abla yakız bir de ilk başta sen olduğunu bilmiyorum ya diyorum ki ne güzel eskiden takımdakilerin tanıdıkları herhalde ne uyumlu kız bu hemen hepimizle kaynaşmış ne tatlı , sıcak kanlı adı bile sevimli diye içimden geçiriyorum
KizElleme yesin kız canım akşama kadar aç mi kalsın sende tutma kendini ye ye hem kaptanlar kırmızı takıma serbestlik verdi istediklerini yiyebilirler yasak yok onlara
Seninle hiç aynı takımda olmadık. Şuan 1-1 durum. Bu hafta bakalım hangi takım kazanacak.3 haftadir yarisiyorum maviyim
Bakalim kim kazanacakSeninle hiç aynı takımda olmadık. Şuan 1-1 durum. Bu hafta bakalım hangi takım kazanacak.
sağ ol gülüm sana da günün hayırlı mutlu bereketli geçsin inşallahHerkese hayırlı öğlenler hayırlı hafta sonları
Abla esim biraz öyle gezmeyi tozmayi sever bununki seni ben uyardım meselesi beni sorumlu tutmaya çalısıyorkv nin tuzağına düşme gülüm , ne kadar kötülük ediyor farkın da değil eşler arası fitne, nifak sokuyor resmen çok günah yaaa nasıl verecek hesabını bilmem
Seni uyarmasin oğlunu uyarsın.Abla esim biraz öyle gezmeyi tozmayi sever bununki seni ben uyardım meselesi beni sorumlu tutmaya çalısıyor
10 bin adim atmadan gelmem merak etme kaptanimNehir6161
askrhpozitif
sardunya1038
Nefesimmmsin
@Zeynebim2020
eceboce
bluegreeneyes
Zipzip-
M MissHayaLet
K klbk33
Evet mavi takım kaldırın totoları. Bak bizim için uyuyor diyorlarBen 9 bin yaptım bile sizlerin de desteğini bekliyorum Ve lütfen dünün menüsünü yazmayan yazsın
Oğlundan korkuyor öyle dese onun yaninda azarlar annesini karışma bana derSeni uyarmasin oğlunu uyarsın.
Kaptanim 9 bin atsan olmazmi10 bin adim atmadan gelmem merak etme kaptanim
hepinizi seviyorum herkesi kendimiz her seyi sevgi pitiricikligi yasasinpikaçu ile ben kendini anladık kendini de sev minnoş kedini deee sev herşeyi sev sen gülüm yanlış anlayan bizleri deee
Hayatta yapmaz öyle biseyKaptanim 9 bin atsan olmazmi
MaalesefEl bebek gul bebek buyuttugumuz cocuklarimiz boyle dangalaklarin elinde heder oluyor
Kendi cocuk buyuturken hic hastalanmamis mi cocuk oda bahane benim cocugum sanane deyemiyor insan
Suan hepimiz hastayiz sahah zor uyandim
Benim küçükte aynı tabağa koyuyorum arkamı döndüğümde avuçlamış kaçıyorduBen kahvaltıda bitame doğradım onunda yarısını kız yedisen salatalıkları yeme ben yerim dedi
Hani hani kim demiş kırmızılara serbest diyeElleme yesin kız canım akşama kadar aç mi kalsın sende tutma kendini ye ye hem kaptanlar kırmızı takıma serbestlik verdi istediklerini yiyebilirler yasak yok onlara
Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versinAynen canım babaannesin de kalıyor akşamları sabaha kadar küsmüş midesini üşütmüş nane limon yaptım şimdi de çorba içti düğüne gidip gelicem bakalım değişmezse doktor yolu gözükecek.
Kalk migim ac bi roman havası 30 dk sonra 10 bin olurDaha 1000 adım
Senin için çerez 10 bin balım bir eva ya bakar
Olmaz eksik adimla gelememKaptanim 9 bin atsan olmazmi
karşındakini sakin temiz kalpli bulmuş coşuyor senin kv , gezmeyi seven evde aman aman duramayan kaç tane tanıdığım var , hiçbiri de sabahtan akşama kocasını takip etmiyor adım adım edemezler ki zaten , kul şeytana uyacaksa anahtar deliğinden bile yaparmış yapacağınıAbla esim biraz öyle gezmeyi tozmayi sever bununki seni ben uyardım meselesi beni sorumlu tutmaya çalısıyor
KOĞUŞ KALK!!!!!!! Bak kalkmıyorlarNehir6161
askrhpozitif
sardunya1038
Nefesimmmsin
@Zeynebim2020
eceboce
bluegreeneyes
Zipzip-
M MissHayaLet
K klbk33
Evet mavi takım kaldırın totoları. Bak bizim için uyuyor diyorlarBen 9 bin yaptım bile sizlerin de desteğini bekliyorum Ve lütfen dünün menüsünü yazmayan yazsın
eski kafa sinsilik yapıyor güya kızın kalbine endişeyi yerleştirecek ki hiç annesine v.s. gidip kalmasın hep dibin de dursun :)Seni uyarmasin oğlunu uyarsın.