- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla çok saol allah razı olsun rabbim herkese huzur mutluluk versin kimsenin ağzının tadını bozmasın bidasöylerse aynen böyle derimkarşındakini sakin temiz kalpli bulmuş coşuyor senin kv , gezmeyi seven evde aman aman duramayan kaç tane tanıdığım var , hiçbiri de sabahtan akşama kocasını takip etmiyor adım adım edemezler ki zaten , kul şeytana uyacaksa anahtar deliğinden bile yaparmış yapacağını
kimse kimsenin yaptığından da sorumlu tutulamaz kusura bakmasın kv sen de o zaman ona sen nasıl yetiştirdiysen dersin rabbim ömür boyu böyle bir şey demeyi nasip etmesin eşinle hep sadık muhabbetli huzurlu olun inşallah
sen daha toysun kv ne ses çıkaramıyorsun ayıp olur sanıyorsun uslubuna dikkat ederek her şeyi de saygı çerçevesin de söyleyebilirsin gülüm yeter ki aniden sinirlenip beynini kitleme , kv bir daha ben seni uyardım derse , allah korkusu ile yetişmemişse 7-24 takip etsem ne olur ki ben rabbime de eşime de güveniyorum de çık gülüm
seni yaradana kurbannhepinizi seviyorum herkesi kendimiz her seyi sevgi pitiricikligi yasasin
Kirmızıları çok seviyor belki yapardı yaHayatta yapmaz öyle bisey
Ahh ahh abla resmen içimi okudun hep böyle yapiyor hep zehir oluyor bana nereye gitsemeski kafa sinsilik yapıyor güya kızın kalbine endişeyi yerleştirecek ki hiç annesine v.s. gidip kalmasın hep dibin de dursun :)
Atarım bugun akşama yol var haftasonu zorlayacak biliyorumMaalesef
Benim küçükte aynı tabağa koyuyorum arkamı döndüğümde avuçlamış kaçıyordu bir kez daha doğradım
Hani hani kim demiş kırmızılara serbest diye ama mavişlere serbest
Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin
Kalk migim ac bi roman havası 30 dk sonra 10 bin olur
Senin için çerez 10 bin balım bir eva ya bakar
Canim benim saatim bozuldu telefon tasimayi unutuyorum cebimede sığmiyor ama haftaya alirsam tabiki katilicamE Elif_Eylul inşallah haftaya 56 olacam niye katilmadin yarışlara seni kırmızılarda görmek güzeldi
aminn gülüm amin seninle kız kardeşimi çok bağdaştırdım onun gözü son 1-2 senedir açıldı telefon da ağlaya ağlaya konuşmalarını her hatırladıkça kalbimi acıtıyor, çok emek verdim kendini toparlasın kendi hayatına odaklansın diye çok şükür başardı da ... kimse böyle yaşayıp üzülmemeli , sırf birinin oğluyla evlendi diye bir kızın hayatını kimse satın alamaz her istediğini diyip istediği gibi davranamazAbla çok saol allah razı olsun rabbim herkese huzur mutluluk versin kimsenin ağzının tadını bozmasın bidasöylerse aynen böyle derim
kv öyle yapıyor ama ondan etkilenmek de etkilenmemek de senin elin de gülüm acaba diye aklının köşesine yerleşsin diye yapıyor zaten kadın içine kurt düşsün diye sakın bu bizans oyunlarına gelme her evden çıkarken duanı oku eve girdiğin de duanı oku yoksa kalbin de aklın da zehirlenmeye başlar olan ilişkine sana kocana çocuğuna olur yazık değil mi sizeAhh ahh abla resmen içimi okudun hep böyle yapiyor hep zehir oluyor bana nereye gitsem
aşk olsun deneyimlilerle olanı paylaştın say , kolay gelsin gülüm enerjin bol olsunBen bugün cok gevezelik edip kafanizi şişirdim gidip biraz iş yapıyım hadi görüşürüz kızlar
ben de 1 hafta telefonu cebime koyayım dedim ya unuttum ya da eğilip kalkarken cebimden düştü 2 kere de baya kötü düştü halısız yere, allahtan kapaklı kılıflı bir şey olmadı tele :)) cepte taşımayla olmuyorCanim benim saatim bozuldu telefon tasimayi unutuyorum cebimede sığmiyor ama haftaya alirsam tabiki katilicam
Canim merhaba iyiyim ben ..Diyetten oyle koptum ki giremedim hic...kendi derdime de düştüm biraz..okul açıldı yoğunluk basladi birde..Derken epey oldu demi girmedim ...aysunayy nerdesin tatlım?
Sağol canım benimGeçmiş olsun canım M MissHayaLet
Hangi marka bakıyorsun eğer alabilrsem bende kendime almak istiyorum gerçekten telefon taşımak zor oluyor evde adım atıyoruz ama telefon yok kolda olunca daha rahat olur yaaaCanim benim saatim bozuldu telefon tasimayi unutuyorum cebimede sığmiyor ama haftaya alirsam tabiki katilicam
Bu ay 2 tane daha olsa. Süper. Haydi hayırlısı tatlım. Diyet moduna geçersen bekleriz. Özletme kendini.Canim merhaba iyiyim ben ..Diyetten oyle koptum ki giremedim hic...kendi derdime de düştüm biraz..okul açıldı yoğunluk basladi birde..Derken epey oldu demi girmedim ...
Ben uğraşıyorum tatlım bir yandan iş bir yandan Ankaraya git gel doktora.. toplama yapıyoruz havuz yontemi yapiyor doktor 2 tane embriyom oluştu beni bekliyorlar bu ay bir toplama daha yapacak daha sonra ki bir ayda da transfer Cok uğraştık cok git gel yaptik Rabbim nasip eder inşallah yoksa da vardır bir bildiği..
Aman ben bilim ben ya daha yeni belli oldu kim mavi kim kırmızı anlamıyorumKiz @bluegreeneyes mavi takimda yaa. Sizi iyilik yapiyorum haberin yok
Hadi inşallah canimCanim merhaba iyiyim ben ..Diyetten oyle koptum ki giremedim hic...kendi derdime de düştüm biraz..okul açıldı yoğunluk basladi birde..Derken epey oldu demi girmedim ...
Ben uğraşıyorum tatlım bir yandan iş bir yandan Ankaraya git gel doktora.. toplama yapıyoruz havuz yontemi yapiyor doktor 2 tane embriyom oluştu beni bekliyorlar bu ay bir toplama daha yapacak daha sonra ki bir ayda da transfer Cok uğraştık cok git gel yaptik Rabbim nasip eder inşallah yoksa da vardır bir bildiği..