gülüm sanki bana senin kv oğluna güvenmiyormuş numarası yapıp senin içine kurt düşürüp annene gitme diye kurguluyor, kv nin böyle dediğinden kocanın haberi var mıBisey soracam size esim dün artık halime acıdı kaç gecedir yatmıyorsun annen gile git istersen annen yardımcı olsun dedi kaynanamla ayni binada oturuyoruz evde bulmadiginda ortaligi ayağa kaldiriyor ben yarin annem gile gidiyorum dedim ne isin var gitme dedi ben bozuldum ne demek ne isin var diyorsun dedim bu seni gönderiyorsa eve gelmeyecektir dedi kadin güvenmiyo oğluna biliyosun huyunu dedi bende eşime kaynanam gittikten sonra ben nereye gitsem bana bu lafi kullaniyo ozan eve gelmez diyo dedim ben izin verdim ben takmiyorum sende takma umursama dedi bende kaynanama inat yaptim ben ne dersem o ben istemezsem biyere gitmez demiş millete o lafi icin gitmek istiyorum
Tamam canım. Denicem .teşekkürlerSagol canim ayni salata gibi oluyor dene bak rendele cigden salata gibi yogurtla az suyla ustune nane pulbiber yada kekik az zeytinyag damlat bagirsak calistirsin
Elbette efendim buyrun matmazel
Hocam dinen takima uğramamak caizmidirElbette efendim buyrun matmazel
ben yemiştim birilerin de yoğurdu sulandırmadan taze kabağı rendeliyorlar istersen az dere otu sarımsak da koyuyorsun kabak olduğu anlaşılmıyor bileAfiyet olsun canım. Kabakla cacık nasıl olur tadı,? Denedinmihiç?
maşallah gülüm kendini hep sevsırf adım erken bitsin kedimi seveyim diye kalktım yürüyorum
Kabağım yok akşama eşime aldırayım denicem ablaben yemiştim birilerin de yoğurdu sulandırmadan taze kabağı rendeliyorlar istersen az dere otu sarımsak da koyuyorsun kabak olduğu anlaşılmıyor bile
Kız ben kendimi sandımsırf adım erken bitsin kedimi seveyim diye kalktım yürüyorum
Sagol canimGeçmiş olsun canım
Afiyet olsun
Geçmiş olsun. Afiyet olsun
Yok fazla almamışsın canım.
Afiyet olsun
Aa yine bana laf soktu
Afiyet olsun
Geçmiş olsun sizede canım
Benim için değil senin için caizdir evladımHocam dinen takima uğramamak caizmidir
dün kendime çok güldüm senin çikolatagözlüm olduğunu ancak far ettim deBen kahvaltıda bitame doğradım onunda yarısını kız yedisen salatalıkları yeme ben yerim dedi
Bende bazen karıştırıyorum abladün kendime çok güldüm senin çikolatagözlüm olduğunu ancak far ettim de
En iyisi takmamak cokta muhatap olma bahane uydur canimYa cevabini veremiyorsunya o insani icten içe bitiriyor gecen eşime demiski benim oğlanı evine kabul etmedi oglu grip olmusty ne oldu beimkinede bulaştı
çok geçmiş olsun gülüm azda ılık suya bal ver kuzuma hem midesine iyi gelir hem kusmaktan boğazı tahriş olmuştur boğazına iyi gelirAynen canım babaannesin de kalıyor akşamları sabaha kadar küsmüş midesini üşütmüş nane limon yaptım şimdi de çorba içti düğüne gidip gelicem bakalım değişmezse doktor yolu gözükecek.
Eyvallah hocamBenim için değil senin için caizdir evladım
Evet her defasında bunu yapiyor icime kurt düsürüyor düşünüyorum sonra kendi kendime ben evde degilken eve gelmezse basina bisey gelirse beni sorumlu tutarlar diye esime soyluyorum bak bana bunu diyor diye umursama takma ben takmiyorum senindeumrunda olmasin diyor kalacaksan kal kalmayacaksan kalma diyor annen gildegülüm sanki bana senin kv oğluna güvenmiyormuş numarası yapıp senin içine kurt düşürüp annene gitme diye kurguluyor, kv nin böyle dediğinden kocanın haberi var mı
maşallah gülüm kendini hep sev
ana kendimi değil kedimiKız ben kendimi sandımkediymiş
Sen kırmızısın kendine gel geriye 9000 kaldı.Kalk Walk walk walkDaha 1000 adım