Popüler Konu LenaG ile MasterFit

gülüm sanki bana senin kv oğluna güvenmiyormuş numarası yapıp senin içine kurt düşürüp annene gitme diye kurguluyor, kv nin böyle dediğinden kocanın haberi var mı

Sagol canim ayni salata gibi oluyor dene bak rendele cigden salata gibi yogurtla az suyla ustune nane pulbiber yada kekik az zeytinyag damlat bagirsak calistirsin
Tamam canım. Denicem .teşekkürler

ben yemiştim birilerin de yoğurdu sulandırmadan taze kabağı rendeliyorlar istersen az dere otu sarımsak da koyuyorsun kabak olduğu anlaşılmıyor bile
Kabağım yok akşama eşime aldırayım denicem abla

Ya cevabini veremiyorsunya o insani icten içe bitiriyor gecen eşime demiski benim oğlanı evine kabul etmedi oglu grip olmusty ne oldu beimkinede bulaştı
En iyisi takmamak cokta muhatap olma bahane uydur canim

çok geçmiş olsun gülüm azda ılık suya bal ver kuzuma hem midesine iyi gelir hem kusmaktan boğazı tahriş olmuştur boğazına iyi gelir

gülüm sanki bana senin kv oğluna güvenmiyormuş numarası yapıp senin içine kurt düşürüp annene gitme diye kurguluyor, kv nin böyle dediğinden kocanın haberi var mı
Evet her defasında bunu yapiyor icime kurt düsürüyor düşünüyorum sonra kendi kendime ben evde degilken eve gelmezse basina bisey gelirse beni sorumlu tutarlar diye esime soyluyorum bak bana bunu diyor diye umursama takma ben takmiyorum senindeumrunda olmasin diyor kalacaksan kal kalmayacaksan kalma diyor annen gilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…