- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Yormuyorum merak etme daha 1300 adimdayimBen gideyim biraz adım atayım
Takım sizde yiyip içip yatın uyuyun dinlenin bolbol. Yormayın sakın kendinizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yormuyorum merak etme daha 1300 adimdayimBen gideyim biraz adım atayım
Takım sizde yiyip içip yatın uyuyun dinlenin bolbol. Yormayın sakın kendinizi
Geçmiş olsun canımAynen canım babaannesin de kalıyor akşamları sabaha kadar küsmüş midesini üşütmüş nane limon yaptım şimdi de çorba içti düğüne gidip gelicem bakalım değişmezse doktor yolu gözükecek.
Ben bu adimi gece 2 de coktaan atmistim ondan haberi yok tabiSayende güldüm.
Aynen eskide hergun evlerine cikardim is yapardim sofralarina kadar kurardim yarandimmi hayir uzak duruyorum artik gitmiyorum bileEn iyisi takmamak cokta muhatap olma bahane uydur canim
Semde hep mavi oluyorsunya oh iyi yorma canım kendiniYormuyorum merak etme daha 1300 adimdayim
allah yar yardımcın olsun , inşallah sana çok zararı olmadan kv nin her dediğini umursamaktan her gününü onun bitmeyen laflarına maruz kalmaktan kurtulursun , ve en kısa sürede olur inşallah , benim kız kardeşim de aile apartmanın da üstte kv si var 10 senesini aldı kv nin dünyanın odağı olmadığını her lafını takmaması gerekip cevap verebilmesiYa cevabini veremiyorsunya o insani icten içe bitiriyor gecen eşime demiski benim oğlanı evine kabul etmedi oglu grip olmusty ne oldu beimkinede bulaştı
246Daha 1000 adım
Mavisim ondan hep mavideyimSemde hep mavi oluyorsunya oh iyi yorma canım kendini
ayyy ben deeeeeKız ben kendimi sandım kediymiş
Sağol canımMenün güzel canım afiyet olsun
Yok gıı ıslanmadım
Yalnız olmadığıma sevindim ablaayyy ben deeeee
kız bir de ilk başta sen olduğunu bilmiyorum ya diyorum ki ne güzel eskiden takımdakilerin tanıdıkları herhalde ne uyumlu kız bu hemen hepimizle kaynaşmış ne tatlı , sıcak kanlı adı bile sevimli diye içimden geçiriyorumBende bazen karıştırıyorum abla
Geçmiş olsunAynen canım babaannesin de kalıyor akşamları sabaha kadar küsmüş midesini üşütmüş nane limon yaptım şimdi de çorba içti düğüne gidip gelicem bakalım değişmezse doktor yolu gözükecek.
Ben de bir kez mavi oldum. Onun dışında hep kırmızıyim.galiba.Mavisim ondan hep mavideyim
Hayirli öğlenler canimHerkese hayırlı öğlenler hayırlı hafta sonları
kv nin tuzağına düşme gülüm , ne kadar kötülük ediyor farkın da değil eşler arası fitne, nifak sokuyor resmen çok günah yaaa nasıl verecek hesabını bilmemEvet her defasında bunu yapiyor icime kurt düsürüyor düşünüyorum sonra kendi kendime ben evde degilken eve gelmezse basina bisey gelirse beni sorumlu tutarlar diye esime soyluyorum bak bana bunu diyor diye umursama takma ben takmiyorum senindeumrunda olmasin diyor kalacaksan kal kalmayacaksan kalma diyor annen gilde
3 haftadir yarisiyorum maviyimBen de bir kez mavi oldum. Onun dışında hep kırmızıyim.galiba.
Öğleden sonra dinlenecek zaten merak etmeSen zahmet etme ben senin yerine yaparim kaptanim bugün dinlen
pikaçu ile ben kendini anladık kendini de sev minnoş kedini deee sev herşeyi sev sen gülüm yanlış anlayan bizleri deeeana kendimi değil kedimi ama kendimi de severim seviyorum