Afiyet olsun canim
Kolay gelsin canimevdeki tadilattan dolayı işten çıkar çıkmaz eve gidiyorum, bir şeyler yapmaya çalışıyorum.
akşam buraya girmeye vaktim olmuyor.
Guzel bir menu aksamida erken kapatmissin guzel eksi gelir afiyet olsun canim
3 ten sonra birsey yememissin supersin afiyet olsun canim cumaya senden guzel eksi bekliyorumSabah 9 iki tb ekmek kahvaltı klasik
Ara yeşil çay bir salkım üzüm
Saat 3 sebzeli patlıcan ymgi bir tabak 3 kaşık pilav
Bir tb ekmek
3 incir
Su 1.5 litre
zeyneppk
Super menu afiyet olsun canim nasil eksi gormeye basladinmi tartida
Teşekkürler canım evet artık tarti beni sevindirmeye başladı az az da olsa sukur eksi görüyorumAfiyet olsun canim
Kolay gelsin canim
Guzel bir menu aksamida erken kapatmissin guzel eksi gelir afiyet olsun canim
3 ten sonra birsey yememissin supersin afiyet olsun canim cumaya senden guzel eksi bekliyorum
Super menu afiyet olsun canim nasil eksi gormeye basladinmi tartida
Başınız sagolsun canım benim Allah rahmet eylesinCanlarım ne olur kusura bakmayın annemin bir
Yakını vefat etti çok acil köye gelmek zorunda kaldık burada internet telefon sıkıntılı bakamadım ilgilenemedimElhan s i d e l y a yarın tartılma şansım da yok. Haftaya Cuma’ya kadar izin istiyorum sizden cuma günü eve geçiyoruz artık
Başiniz sağ olsun canım. Bir şey olduğunu hissetmiştimCanlarım ne olur kusura bakmayın annemin bir
Yakını vefat etti çok acil köye gelmek zorunda kaldık burada internet telefon sıkıntılı bakamadım ilgilenemedimElhan s i d e l y a yarın tartılma şansım da yok. Haftaya Cuma’ya kadar izin istiyorum sizden cuma günü eve geçiyoruz artık
Günaydın saracim hoş geldin.günaydın kızlar herkesler iyidir umarım bende iyiyim ama çok kilo aldım burayı çok özledim
Zipzip- Cordelia gezegenfeza 60kiloyum Elhan kızlar nasılsınız
Hoş geldin kafası karışık hatun.merhaba
zayıflama topiği görünce girmek istedim
ben de ıf yapıyorum bu ara
ben size ne anlatacağım
dün aşırı şeker isteği geldi ,ıf beslenme saati içinde gün kurusu yedim ,ama sayısını hatırlamıorum,sanırım farketmeden bi 10-15 yedim
eve bi gittim içim dşıma döndü
bağırsakları çalıştırıyor diye bazı şeyleri abartmayın:)
sonra benim gibi sabaha kadar uyuyamazsınız:)
ben 14-18 arası besleniyorum
onun dışında kalan saatlerde şekersiz kahve ,soda tüketiyorum
7 kilo verdim
kilom 58 şuan ,bi 7 kilo daha vermek istiyorum sabredebilirsem.
bu arada 1,5 ayda verdim bu kiloyu,arada kaçamaklarım oldu
beslenme saatimde de tatlıya çok düşkün olup bırakamadığımdan sadece 1 porsiyon tatlı yedim,bazen bitter çikolata,bazen bir tane ekler,bazen çikolata,ama tatlıyı eksik etmedim,yoksa yapamam diyeti:)
Afiyet olsun Zeynepcim.Hayirli sabahlar canlarim.
Menum.
Sabah 11.00
Kabah omlet yulafli
Beyaz peynir
Domates salatalik
Oglen 13.30
Muzlu yulaf lapasi
Ara 15.00
Sade kahve
Aksam 19.00
5-6 yk nohut yemegi
1 dilim tb ekmegi
Domates biber
Su cok olmadi 1.5 lt ancak
Spor yok
Elhan
hoşbuldum.benim en rahat ve kolay yaptığım diyet ıf.Hoş geldin kafası karışık hatun.Aralikli oruç insan vücudunu çok güzel temizliyor.
hoşbuldum canım nasılsınGünaydın saracim hoş geldin.Burası , ben de seni çok özledik .
Eline sağlık ablacım hoşgeldinHayırlı geceler hanımlar
Kilo veren herkesi tebrik ederim. Artı gelenler hiç üzülmüyoruz harika menulerle cumaya çok güzel sonuçlar bizi bekliyor.
Masterfit Yarışması 80. Etap 18.08 21.08 Fark Yüzde Kırmızı Takım s i d e l y a KAPTAN 71.35 70.5 -0.85 @J O U 68.8 69.3 +0.5 asliogretmen 74.15 74.15 0 FitVenus 60.0 59.8 -0.2 @Cookiie 78.35 78.25 -0.1 ozlemon 69.1 @aypare ackerman TRANSFER 63.0 62.4 -0.6 @Efenin_Annesii 107.8 107.0 -0.8 Mavi Takim zeyneppk KAPTAN 79.2 78.6 -0.6 @Akrrep 80.9 81.7 +0.8 @Lavinia_98 70.65 71.65 +1.0 @ Nergis 35 64.4 64.0 -0.4 @Koalina 59.8 59.7 -0.1 @Lavinia_98 TRANSFER 70.45 70.6 +0.15 @TemelinSafinazi 70.4 69.55 -0.85 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Suskunkardelen @ gezegenfeza 85.6 86.7 +1.1 60kiloyum 91.1 91.3 +0.2 @Mthn83 81.8 82.9 +1.1 @MAKE UP_ 61.95 @Aijoo 87.3
Canım cuma kesin bildirim yapman gerekiyor takımda olduğun için.Şuan yoldayım bursaya gidiyorum cumartesi döneceğim
Başınız sağolsun canımCanlarım ne olur kusura bakmayın annemin bir
Kendinizi tanımanız ona uygun beslenmeniz ve alışkanlık haline getirmeniz çok güzel. Bizimle kilo vermeye devam ederseniz seviniriz.hoşbuldum.benim en rahat ve kolay yaptığım diyet ıf.
daha önce de ara ara yapardım
hem çabuk sonuç veriyor hem de yapması daha kolay ve esnek:)
dün mesela bi dikdörtgen orta boy saklama kabına domates salakatlık doğradım , yanında peynir,bir adet haşlanmış yumurta,çeyrek ekmekle bi güzel yedim
1 saat sonra kuruyemiş attım ağzıma
akşam 17 gibi de tatlımı yedim ,olayı bitirdim:)
tabi günde 2,5 litre su ,sade kahvem eksik olmaz
Başınız sağolsunCanlarım ne olur kusura bakmayın annemin bir
Hoş buldum sidoş kaptanim.Eline sağlık ablacım hoşgeldin
Canım cuma kesin bildirim yapman gerekiyor takımda olduğun için.
Başınız sağolsun canım
tabiki ne demek,ben de yıllarca farklı diyetleri denemiş ve diyet konusunda kişiye özgü yaklaşımları benimseyen biriyimKendinizi tanımanız ona uygun beslenmeniz ve alışkanlık haline getirmeniz çok güzel. Bizimle kilo vermeye devam ederseniz seviniriz.Bircogumuza ilham olur yazilariniz. Sayfamızda beslenme konusunda uzmanlaşmış arkadaşlar var ama gaz ve motivasyon yakalarsak fena olmaz yani
Başınız sağ olsun Özlemciğim, Rabbim rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Anneciğine sabırlar diliyorum.Canlarım ne olur kusura bakmayın annemin bir