Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Afiyet olsun canim
evdeki tadilattan dolayı işten çıkar çıkmaz eve gidiyorum, bir şeyler yapmaya çalışıyorum.
akşam buraya girmeye vaktim olmuyor.
Kolay gelsin canim
Guzel bir menu aksamida erken kapatmissin guzel eksi gelir afiyet olsun canim
Sabah 9 iki tb ekmek kahvaltı klasik

Ara yeşil çay bir salkım üzüm

Saat 3 sebzeli patlıcan ymgi bir tabak 3 kaşık pilav
Bir tb ekmek

3 incir

Su 1.5 litre

zeyneppk
3 ten sonra birsey yememissin supersin afiyet olsun canim cumaya senden guzel eksi bekliyorum
İyiaksamlar
Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
Salatalık Lor peyniri

Akşam
1.kase çorba
2 adet kofte
4 kaşık.kadar lorlu erişte
Su.3.5 litre
Spor yok
Elhan zeyneppk
Super menu afiyet olsun canim nasil eksi gormeye basladinmi tartida

Teşekkürler canım evet artık tarti beni sevindirmeye başladı az az da olsa sukur eksi görüyorum

Başınız sagolsun canım benim Allah rahmet eylesin

Başiniz sağ olsun canım. Bir şey olduğunu hissetmiştim Kusuru mu olur bunun. Allah yardımcın olsun.

merhaba
zayıflama topiği görünce girmek istedim
ben de ıf yapıyorum bu ara
ben size ne anlatacağım
dün aşırı şeker isteği geldi ,ıf beslenme saati içinde gün kurusu yedim ,ama sayısını hatırlamıorum,sanırım farketmeden bi 10-15 yedim
eve bi gittim içim dşıma döndü
bağırsakları çalıştırıyor diye bazı şeyleri abartmayın:)
sonra benim gibi sabaha kadar uyuyamazsınız:)
ben 14-18 arası besleniyorum
onun dışında kalan saatlerde şekersiz kahve ,soda tüketiyorum
7 kilo verdim
kilom 58 şuan ,bi 7 kilo daha vermek istiyorum sabredebilirsem.
bu arada 1,5 ayda verdim bu kiloyu,arada kaçamaklarım oldu
beslenme saatimde de tatlıya çok düşkün olup bırakamadığımdan sadece 1 porsiyon tatlı yedim,bazen bitter çikolata,bazen bir tane ekler,bazen çikolata,ama tatlıyı eksik etmedim,yoksa yapamam diyeti:)

Hoş geldin kafası karışık hatun. Aralikli oruç insan vücudunu çok güzel temizliyor.

Hoş geldin kafası karışık hatun. Aralikli oruç insan vücudunu çok güzel temizliyor.
hoşbuldum.benim en rahat ve kolay yaptığım diyet ıf.
daha önce de ara ara yapardım
hem çabuk sonuç veriyor hem de yapması daha kolay ve esnek:)
dün mesela bi dikdörtgen orta boy saklama kabına domates salakatlık doğradım , yanında peynir,bir adet haşlanmış yumurta,çeyrek ekmekle bi güzel yedim
1 saat sonra kuruyemiş attım ağzıma
akşam 17 gibi de tatlımı yedim ,olayı bitirdim:)
tabi günde 2,5 litre su ,sade kahvem eksik olmaz

Eline sağlık ablacım hoşgeldin
Şuan yoldayım bursaya gidiyorum cumartesi döneceğim
Canım cuma kesin bildirim yapman gerekiyor takımda olduğun için.
Başınız sağolsun canım

Kendinizi tanımanız ona uygun beslenmeniz ve alışkanlık haline getirmeniz çok güzel. Bizimle kilo vermeye devam ederseniz seviniriz. Bircogumuza ilham olur yazilariniz. Sayfamızda beslenme konusunda uzmanlaşmış arkadaşlar var ama gaz ve motivasyon yakalarsak fena olmaz yani

Başınız sağolsun

tabiki ne demek,ben de yıllarca farklı diyetleri denemiş ve diyet konusunda kişiye özgü yaklaşımları benimseyen biriyim
her diyet herkese uymuyor çünkü
ben mesela 21 gün diyeti asla yapamam çünkü tatlısız kan şekerim düşüyor daha çok acıkıyorum, ufak da olsa ağzıma atıcam illaki:)
yani mesele severek ,çok kısmadan yemek yemek :)

Başınız sağ olsun Özlemciğim, Rabbim rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Anneciğine sabırlar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…