Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hayırlı yolculuklar dilerim. Tablo hazırlarken bildirimini bulamamistim. Bu hafta izinli yazayım takımın puanı düşebilir . Cuma bildirim yapabilecek misin?
Şuan ki kg sabah tartildim 104.3 bunu güncelle cnm baya verdim çünkü cuma günü bir yerlerden tartı bulup tartilirsam yazarım guncellerim izinli yazma modum düşmesin 🙏🙂🥰😍

Bugün menüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta, domates salatalık peynir
Öğle: airfryer da kaşarlı mantar
Ara: 1 bardak ayran, 1 avuç kuruyemiş
Akşam: köri soslu tavuk 1 kaşık bulgur pilavı 4 5 adet patates kızartması airfryer da yağsız.
Su: 2 lt olur

Şuan ki kg sabah tartildim 104.3 bunu güncelle cnm baya verdim çünkü cuma günü bir yerlerden tartı bulup tartilirsam yazarım guncellerim izinli yazma modum düşmesin 🙏🙂🥰😍
"Canın sağ olsun ne demek" demeyi çok isterdim güzel annecim. 🙄 Cuma bildirimini inşallah kaçirmazsin :dua: Modun düşmesin tabi ki bunu istemeyiz.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim Şafi ismi ile şifa versin canım.
Ben ilaç almak istemediğimden öncelikle kendimi aç bıraktım. Suyu bile çok ileri derecede susuzluğuma yudumla içtim zira kusma kasılmaları midemde durulsun diye.
Akşam sadece muz yedim. Baktım yiyorum 6 muzu ard arda yedim. Halsizliğime çok iyi geldi ve ishali kesti kusma da olmadı. İlk günü böyle geçirdim. Sıcağa asla çıkmadım. Dinlendim uyudum.
Sonraki gün vücudumu dinleyerek ilerledim yeme konusuna. Yağlıdan ağır gıdadan uzaktım iğrenç geliyordu. Uzun aralıklarda ve hafif beslendim.
Halaa aynı düzendeyim yeni yeni kendime geldim ama çok iyiyim hamdolsun.
Asla yemek için zorlamıyorum kendimi ve akşamları canım istese bile yemiyorum. Çaydan tiksinmiştim hala uzağım kahve ile daha samimiyim.
Binlerce hamdolsun şu anıma..
Çok gecmıa olsun canım. Bende oyle zorlamıyorum ama atesım cıkıyo benım ıdrar da ve dıskı testınde bırsey cıkmadı temız ded i anlamadım nasıl bır hastalık basım zonkluyor atesım dusmuyor

Hayirli sabahlar canlarim.🤩
Menum.
Sabah 11.00
Kabah omlet yulafli
Beyaz peynir
Domates salatalik

Oglen 13.30
Muzlu yulaf lapasi

Ara 15.00
Sade kahve

Aksam 19.00
5-6 yk nohut yemegi