- 1 Aralık 2019
- 5.685
- 23.087
- 30
Şuan yoldayım bursaya gidiyorum cumartesi döneceğimCanım pazartesi / cuma( fotoğraf nick+ tarih) bildirimini bundan sonraki süreçlerde
Cuma: 00.0
Pazartesi: 00.0
Fark: - / +
biçiminde yaparsan çok sevinirim .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan yoldayım bursaya gidiyorum cumartesi döneceğimCanım pazartesi / cuma( fotoğraf nick+ tarih) bildirimini bundan sonraki süreçlerde
Cuma: 00.0
Pazartesi: 00.0
Fark: - / +
biçiminde yaparsan çok sevinirim .
KesiinnYemekle meşguller
Hayırlı yolculuklar dilerim. Tablo hazırlarken bildirimini bulamamistim. Bu hafta izinli yazayım takımın puanı düşebilir . Cuma bildirim yapabilecek misin?Şuan yoldayım bursaya gidiyorum cumartesi döneceğim
Her vücut öyle tepki vermiyo iste bideyürüyüş edemiyorum etseydim gitmisti 1 kilo bu sıcakta yürümeye mecalim olmuyo artık eylülün sonunda yürürüzzBana kalsa günde bir kilo gitmesi
Şuan ki kg sabah tartildim 104.3 bunu güncelle cnm baya verdim çünkü cuma günü bir yerlerden tartı bulup tartilirsam yazarım guncellerim izinli yazma modum düşmesinHayırlı yolculuklar dilerim. Tablo hazırlarken bildirimini bulamamistim. Bu hafta izinli yazayım takımın puanı düşebilir . Cuma bildirim yapabilecek misin?
aBlam bu tatlış arkadaşımızıda alalımmHayırlı yolculuklar dilerim. Tablo hazırlarken bildirimini bulamamistim. Bu hafta izinli yazayım takımın puanı düşebilir . Cuma bildirim yapabilecek misin?
"Canın sağ olsun ne demek" demeyi çok isterdim güzel annecim. Cuma bildirimini inşallah kaçirmazsin Modun düşmesin tabi ki bunu istemeyiz.Şuan ki kg sabah tartildim 104.3 bunu güncelle cnm baya verdim çünkü cuma günü bir yerlerden tartı bulup tartilirsam yazarım guncellerim izinli yazma modum düşmesin
Hazırlık bölümüne cuma günü eklerim tatlım.
Eveeet hoş bulduuummHoş geldin hayalcim.
Formu doldurmuşsun demek ki bundan sonra bizimlesin.
Eveet formu doldurdum gönderdim bileee
Herkesi zayıflatmaya cagırıyorum.hahahahaHazırlık bölümüne cuma günü eklerim tatlım.
BaşarıcazzzzzzEveet formu doldurdum gönderdim bileee
Yaaa inşallahBaşarıcazzzzzz
Cok tatlısın emin ol burası sana iyi gelcekYaaa inşallah
Çok gecmıa olsun canım. Bende oyle zorlamıyorum ama atesım cıkıyo benım ıdrar da ve dıskı testınde bırsey cıkmadı temız ded i anlamadım nasıl bır hastalık basım zonkluyor atesım dusmuyorÖncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim Şafi ismi ile şifa versin canım.
Ben ilaç almak istemediğimden öncelikle kendimi aç bıraktım. Suyu bile çok ileri derecede susuzluğuma yudumla içtim zira kusma kasılmaları midemde durulsun diye.
Akşam sadece muz yedim. Baktım yiyorum 6 muzu ard arda yedim. Halsizliğime çok iyi geldi ve ishali kesti kusma da olmadı. İlk günü böyle geçirdim. Sıcağa asla çıkmadım. Dinlendim uyudum.
Sonraki gün vücudumu dinleyerek ilerledim yeme konusuna. Yağlıdan ağır gıdadan uzaktım iğrenç geliyordu. Uzun aralıklarda ve hafif beslendim.
Halaa aynı düzendeyim yeni yeni kendime geldim ama çok iyiyim hamdolsun.
Asla yemek için zorlamıyorum kendimi ve akşamları canım istese bile yemiyorum. Çaydan tiksinmiştim hala uzağım kahve ile daha samimiyim.
Binlerce hamdolsun şu anıma..
Sende çok tatlı ve samimisin ay inşallah bende istediğim kiloya ulaşırımCok tatlısın emin ol burası sana iyi gelcek
Sagol canım olacakk eminimmSende çok tatlı ve samimisin ay inşallah bende istediğim kiloya ulaşırım
İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara inerizSagol canım olacakk eminimm