- 11 Şubat 2016
- 3.952
- 18.320
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın.
başın sağolsun canımCanlarım ne olur kusura bakmayın annemin bir
Yakını vefat etti çok acil köye gelmek zorunda kaldık burada internet telefon sıkıntılı bakamadım ilgilenemedim Elhan s i d e l y a yarın tartılma şansım da yok. Haftaya Cuma’ya kadar izin istiyorum sizden cuma günü eve geçiyoruz artık
Ben hiç spor yapmıyorum amaHer vücut öyle tepki vermiyo iste bideyürüyüş edemiyorum etseydim gitmisti 1 kilo bu sıcakta yürümeye mecalim olmuyo artık eylülün sonunda yürürüzz
Ben hiç emin değilim ayağımı arı soktu baya şişti yürüyemiyorum ödem oldu ayağımAfiyet olsun canim
Kolay gelsin canim
Guzel bir menu aksamida erken kapatmissin guzel eksi gelir afiyet olsun canim
3 ten sonra birsey yememissin supersin afiyet olsun canim cumaya senden guzel eksi bekliyorum
Super menu afiyet olsun canim nasil eksi gormeye basladinmi tartida
Iste ondan veremiyosun ya ya spor olcak ya yürüyüş yani oturduğumuz yerde bizde versek keşkeBen hiç spor yapmıyorum ama
Yaa gecmis olsun canim krem surmedinmi dra git istersenBen hiç emin değilim ayağımı arı soktu baya şişti yürüyemiyorum ödem oldu ayağım
Biz de işin keyfi tarafındayıztabiki ne demek,ben de yıllarca farklı diyetleri denemiş ve diyet konusunda kişiye özgü yaklaşımları benimseyen biriyim
her diyet herkese uymuyor çünkü
ben mesela 21 gün diyeti asla yapamam çünkü tatlısız kan şekerim düşüyor daha çok acıkıyorum, ufak da olsa ağzıma atıcam illaki:)
yani mesele severek ,çok kısmadan yemek yemek :)
Çok geçmiş olsun tatlım. Arı sokmasına en iyi gelen şey doğal amonyakmış. ilk anında yapsaydın şişmezdi. İnşallah alerjin yoktur ödem olması hayra alamet değil kuzum.Ben hiç emin değilim ayağımı arı soktu baya şişti yürüyemiyorum ödem oldu ayağım
Şifa olsun canım
Kukişim afiyet olsun. Bir dilim pizza abartı olmamış tüm günü düşünürsek .23 agustos
Kahvaltı
1 dilim ekmek üstüne kahvaltılık salça
1 bardak ayran
Ara
Türk kahvesi
2 minik çikolata
Ara
Soğuk kahve
Akşan
5 yk bamya yemeği
1 dilim pizza
2 lt su
s i d e l y a Elhan
yarışma mı var:)Biz de işin keyfi tarafındayız
Hafta içi takımlar arası yarismalarimiz bu sebeple.
çok şükür canım iyiyim. sıcaklardan yiyip yiyip kilo aldımgünaydın kızlar herkesler iyidir umarım bende iyiyim ama çok kilo aldım burayı çok özledim
@Zipzip- @CordeLia @gezegenfeza 60kiloyum Elhan kızlar nasılsınız