Günaaaaydıııın ♥Kırmızı takım güncelleme
@J O U
asliogretmen
@ozlemon
@Cookiie
FitVenus
Efenin_Annesi
aypare ackerman
Güzellikler bu hafta çıtırlığa bir adım daha yaklaşıyoruz. Hepiniz çok çok iyi gidiyorsunuz.Bugün itibariyle çok daha dikkatli bir şekilde devam edelim. Salı ve çarşambayı spor için güzel değerlendirelim. Perşembe daha hafif sporlar yapacağız çünkü
Sizleri seviyorum
Cuma günü kırmızı balonları uçuracağız
Sana şu kadar soyleyim kaptanim kirmizi balonlari ucuracgiz suphen olmasin.Kırmızı takım güncelleme
@J O U
asliogretmen
@ozlemon
@Cookiie
FitVenus
Efenin_Annesi
aypare ackerman
Güzellikler bu hafta çıtırlığa bir adım daha yaklaşıyoruz. Hepiniz çok çok iyi gidiyorsunuz.Bugün itibariyle çok daha dikkatli bir şekilde devam edelim. Salı ve çarşambayı spor için güzel değerlendirelim. Perşembe daha hafif sporlar yapacağız çünkü
Sizleri seviyorum
Kaptoşum bu hafta biz birinciyizMAVİ TAKIM
Koalina
Ellssa
Nergis 35
TemelinSafinazi
Ozzybal
Lavinia_98
Canlarim hepinizi tebrik ediyorum guzel eksiler geldi cabanizi takdir ediyorum veremeyenlerde uzulmuyoruz rehavete kapilmiyoruz onumuze bakiyoruz cumaya guzel eksilerle geliyoruz anlastikmiyemek icin bahaneler bitmez onemli olan kim biziz sagligimiz psikolojimiz degilmi ohalde kendinizi ihmal etmeyin ve hemen su an harekete gecin guzel menulerinizi sabirsizlikla bekliyorum size guveniyorum
Supersin canim azmin daim olsunKaptoşum bu hafta biz birinciyizsabah 40dk chloe yaptım. Sonrasında proteinli bi kahvaltı.Bugün kabak detoksu yapacağım şu inatçılar bi gitsin
Afiyet olsun canim yemekler az olmus
Bu hafta bizimle pek ilgilenemediler senin takim 7 kisi benim takim 6Kırmızı takım güncelleme
@J O U
asliogretmen
@ozlemon
@Cookiie
FitVenus
Efenin_Annesi
aypare ackerman
Sizleri seviyorum
Evet olabiliyor. Takım sayısı eşitliği şartı yokBu hafta bizimle pek ilgilenemediler senin takim 7 kisi benim takim 6benim takimlar konusunda pek tecrubem yok boyle olabiliyormu efeninannesiyle biri ayni anda geldi dogrumu hatirliyorum onu 4 gun olmus diye almadilar dahada gelmiyor zaten
Canım ortalamaya bakılır sorun olmaz. Böyle olabiliyor tabiki her zaman eşit olmuyor takımlarBu hafta bizimle pek ilgilenemediler senin takim 7 kisi benim takim 6benim takimlar konusunda pek tecrubem yok boyle olabiliyormu efeninannesiyle biri ayni anda geldi dogrumu hatirliyorum onu 4 gun olmus diye almadilar dahada gelmiyor zaten
Zafer bizimdir bizim olacakSupersin canim azmin daim olsunevet kesinlikle biz birinciyiz sizin gibi kizlarim varken sampiyonluk kacmaz hepinize cok guveniyorum
Yani akşammı içilckKızlar böyle durumlarda kayısı ve kiraz sapı birlikte demleyip içmenizi tavsiye ederim özellikle tartı öncesi
Evet nugün toparlandım kafaya koydum cumaya eksi gelmek istiyorumMAVİ TAKIM
Koalina
Ellssa
Nergis 35
TemelinSafinazi
Ozzybal
Lavinia_98
Canlarim hepinizi tebrik ediyorum guzel eksiler geldi cabanizi takdir ediyorum veremeyenlerde uzulmuyoruz rehavete kapilmiyoruz onumuze bakiyoruz cumaya guzel eksilerle geliyoruz anlastikmiyemek icin bahaneler bitmez onemli olan kim biziz sagligimiz psikolojimiz degilmi ohalde kendinizi ihmal etmeyin ve hemen su an harekete gecin guzel menulerinizi sabirsizlikla bekliyorum size guveniyorum
Bugün toparlandım bu defa olck inşallahSacmalamaa bee sendeee durr aaaa yanimda olsan yolmuştum senii kendine gelll