Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Günaaaaydıııın ♥

MAVİ TAKIM
Koalina
Ellssa
Nergis 35
TemelinSafinazi
Ozzybal
Lavinia_98
Canlarim hepinizi tebrik ediyorum guzel eksiler geldi cabanizi takdir ediyorum veremeyenlerde uzulmuyoruz rehavete kapilmiyoruz onumuze bakiyoruz cumaya guzel eksilerle geliyoruz anlastikmi yemek icin bahaneler bitmez onemli olan kim biziz sagligimiz psikolojimiz degilmi ohalde kendinizi ihmal etmeyin ve hemen su an harekete gecin guzel menulerinizi sabirsizlikla bekliyorum size guveniyorum

Günaydınlar,

Dünkü menümü yazayım:

12:30
1 kase tarhana çorbası
1 tabak patatesli et yemeği
300 ml ayran

15:30
4 ceviz
10 fındık

21:00
1 adet zencefilli soda
1 kornet dondurma

zeyneppk Elhan

akşam tadilat sonrası temizlik yaptım iki saat, akşam yemeği olmadı maalesef

Sana şu kadar soyleyim kaptanim kirmizi balonlari ucuracgiz suphen olmasin.dünden bugüne-800gr daha gitti cumaya kadar toplam ne kadar gidecek bakalım normalde bugün benim 1. Haftam bittiyor diyette . Toplam -3.100gr verdim 2 ay bu şekilde her hafta 3 kg versem 24 kg vermiş olacağım ve bu benim için süper bir rakam hedefimi gözüme kestirdim pes etmeyecegim

Kaptoşum bu hafta biz birinciyiz sabah 40dk chloe yaptım. Sonrasında proteinli bi kahvaltı.Bugün kabak detoksu yapacağım şu inatçılar bi gitsin

Kaptoşum bu hafta biz birinciyiz sabah 40dk chloe yaptım. Sonrasında proteinli bi kahvaltı.Bugün kabak detoksu yapacağım şu inatçılar bi gitsin
Supersin canim azmin daim olsun evet kesinlikle biz birinciyiz sizin gibi kizlarim varken sampiyonluk kacmaz hepinize cok guveniyorum

Afiyet olsun canim yemekler az olmus bu haftalik ciss kotamiz doldu tamammi

Bu hafta bizimle pek ilgilenemediler senin takim 7 kisi benim takim 6 benim takimlar konusunda pek tecrubem yok boyle olabiliyormu efeninannesiyle biri ayni anda geldi dogrumu hatirliyorum onu 4 gun olmus diye almadilar dahada gelmiyor zaten

Bu hafta bizimle pek ilgilenemediler senin takim 7 kisi benim takim 6 benim takimlar konusunda pek tecrubem yok boyle olabiliyormu efeninannesiyle biri ayni anda geldi dogrumu hatirliyorum onu 4 gun olmus diye almadilar dahada gelmiyor zaten
Evet olabiliyor. Takım sayısı eşitliği şartı yok

Canım ortalamaya bakılır sorun olmaz. Böyle olabiliyor tabiki her zaman eşit olmuyor takımlar

Evet nugün toparlandım kafaya koydum cumaya eksi gelmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…