Popüler Konu LenaG ile MasterFit

AYnenn öyle olduu saatte geçiyor diyede dedim hadi bugün böyle olsun wc ye maalesef bugün çıkamadım oda etkisi zaten

+1 deyim canım cumaya talefi edcm inşallah şu 70 den bir kurtulayım hşö bişey istemiyorum artık
Kızlar böyle durumlarda kayısı ve kiraz sapı birlikte demleyip içmenizi tavsiye ederim özellikle tartı öncesi

Kızlar böyle durumlarda kayısı ve kiraz sapı birlikte demleyip içmenizi tavsiye ederim özellikle tartı öncesi
Kiraz sapı alcaktım bulamadım canım diyet etceğimiz zaman oluyo bunlar boyle yani şuan yoğurt kürü yedim yarın ola hayrola

Ben bu ara ikisini birden iciyorum ancak fayda veriyor
Biz diyet vermeye devamm kaptoşlarimız özlemle elhoş elbet gelecek biz devam edelim
Sahiden oyle oldu hicbiri gelmedi ozlemin kilo bildirmesi lazimdi takimda sonucta oda gelmedi neyse bu haftalik boyle olsun

Sahiden oyle oldu hicbiri gelmedi ozlemin kilo bildirmesi lazimdi takimda sonucta oda gelmedi neyse bu haftalik boyle olsun
Ama kizlar değiştirmeniz lazımgenede böyle gidiyor çünkü kuralı oyle s i d e l y a

21.08.23
Sabah 9.30
1 patates ve 2 yumurtalı omletin çeyreği
Domates salatalık
4 5 çatal kavun
2 küçük dilim karpuz

13.30
Çay
7 tane biskrem

19.30
1 tabak yoğurtlu mantı
Biraz haşlanmış brokoli

Su 2 lt anca
500 ml bitki çayı (kiraz sapı,kayısı,Yeşilçay, rezene demledim )

Yarım saat filan yürüdüm ayrıca ev işi yaptım yoruldum da epey
zeyneppk

Manti biskrem yanlis gordum galiba mantinin saatide gec bilemedim simdi ama sonraki gunlerde telafi edecegine eminim

Kiraz sapı alcaktım bulamadım canım diyet etceğimiz zaman oluyo bunlar boyle yani şuan yoğurt kürü yedim yarın ola hayrola
Yoğurt kürü de çok etkili ben yaptığım zaman ertesi gün çıkıyorum

Tek başına ben de fayda görmüyorum ikisini karıştırıp sabah akşam içince iyi oluyor

Ha bir de a101 de mest form çayı var o da çok güzel Kıbrısta bulamam maalesef ondan içiyordum sabah akşam çok etkiliydi sipariş verdim arkadaşımla tavsiye ederim a

Aynen bide antep pulbiberinle ettim midem kaynar içinde yarın karın ağrısıyla uyanirim

Kırmızı takım güncelleme
Jou
asliogretmen
ozlemon
Cookiie
FitVenus
Efenin_Annesi
aypare ackerman

Güzellikler bu hafta çıtırlığa bir adım daha yaklaşıyoruz. Hepiniz çok çok iyi gidiyorsunuz. Bugün itibariyle çok daha dikkatli bir şekilde devam edelim. Salı ve çarşambayı spor için güzel değerlendirelim. Perşembe daha hafif sporlar yapacağız çünkü

Sizleri seviyorum

Cuma günü kırmızı balonları uçuracağız

Bugün kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 1 domates 1 salatalık bir dilim de karpuz. Öğlen küçük bir kase makarna yanına salata yaptim akşam salata 1 yeşil elma bolca şu gün bitti
Çok güzel canım benim. Afiyet olsun

Afiyet olsun rakibem çok güzel menü

21 agustos

Kahvaltı
Minik bir ekmekten peynirli sandvic
2 dilim kavun

Ara
Türk kahvesi

16:00
4 yk bulgur pilavu

18.30
5 yk taze fasülye
Cacık

Su 2 lt
s i d e l y a Elhan
Güzel menü kurabiyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…