- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
AYnenn öyle olduu saatte geçiyor diyede dedim hadi bugün böyle olsun wc ye maalesef bugün çıkamadım oda etkisi zaten
Kızlar böyle durumlarda kayısı ve kiraz sapı birlikte demleyip içmenizi tavsiye ederim özellikle tartı öncesi+1 deyim canım cumaya talefi edcm inşallahşu 70 den bir kurtulayım hşö bişey istemiyorum artık
Kiraz sapı alcaktım bulamadım canım diyet etceğimiz zaman oluyo bunlar boyle yani şuan yoğurt kürü yedim yarın ola hayrolaKızlar böyle durumlarda kayısı ve kiraz sapı birlikte demleyip içmenizi tavsiye ederim özellikle tartı öncesi
Kendisi de yediği içinInsanlar niye zorla birsey yedirmeye calisir hic anlamiyorum ama aksam dengelenmis bide spor olsaydi hic kalmazdi .afiyet olsun canim
Ben bu ara ikisini birden iciyorum ancak fayda veriyorKızlar böyle durumlarda kayısı ve kiraz sapı birlikte demleyip içmenizi tavsiye ederim özellikle tartı öncesi
Sahiden oyle oldu hicbiri gelmedi ozlemin kilo bildirmesi lazimdi takimda sonucta oda gelmedi neyse bu haftalik boyle olsunBiz diyet vermeye devamm kaptoşlarimız özlemle elhoş elbet gelecek biz devam edelim
Ama kizlar değiştirmeniz lazımgenede böyle gidiyor çünkü kuralı oyleBen bu ara ikisini birden iciyorum ancak fayda veriyor
Sahiden oyle oldu hicbiri gelmedi ozlemin kilo bildirmesi lazimdi takimda sonucta oda gelmedi neyse bu haftalik boyle olsun
Manti biskrem21.08.23
Sabah 9.30
1 patates ve 2 yumurtalı omletin çeyreği
Domates salatalık
4 5 çatal kavun
2 küçük dilim karpuz
13.30
Çay
7 tane biskrem
19.30
1 tabak yoğurtlu mantı
Biraz haşlanmış brokoli
Su 2 lt anca
500 ml bitki çayı (kiraz sapı,kayısı,Yeşilçay, rezene demledim )
Yarım saat filan yürüdüm ayrıca ev işi yaptım yoruldum da epey
zeyneppk
Yoğurt kürü de çok etkili ben yaptığım zaman ertesi gün çıkıyorumKiraz sapı alcaktım bulamadım canım diyet etceğimiz zaman oluyo bunlar boyle yani şuan yoğurt kürü yedim yarın ola hayrola
Tek başına ben de fayda görmüyorum ikisini karıştırıp sabah akşam içince iyi oluyorBen bu ara ikisini birden iciyorum ancak fayda veriyor
Sahiden oyle oldu hicbiri gelmedi ozlemin kilo bildirmesi lazimdi takimda sonucta oda gelmedi neyse bu haftalik boyle olsun
Ya çocuklar ve iş güç deyince yemeğe fırsat kalmadı eşimi bekledim aceleyle buzlukta ne varsa onu yaptıkManti biskremyanlis gordum galiba mantinin saatide gec bilemedim simdi ama sonraki gunlerde telafi edecegine eminim
Aynen bide antep pulbiberinle ettim midem kaynar içindeYoğurt kürü de çok etkili ben yaptığım zaman ertesi gün çıkıyorum
Tek başına ben de fayda görmüyorum ikisini karıştırıp sabah akşam içince iyi oluyor
Ha bir de a101 de mest form çayı var o da çok güzel Kıbrısta bulamam maalesef ondan içiyordum sabah akşam çok etkiliydi sipariş verdim arkadaşımla tavsiye ederim a
Evet oyle durumlar olabiliyor bende dun manti yaptim yanina corba yaptim corba ictim yada hemen şipşak yumurta kir mesela onu yiyebilirsinYa çocuklar ve iş güç deyince yemeğe fırsat kalmadı eşimi bekledim aceleyle buzlukta ne varsa onu yaptık
Peki o hâlde. Zaten takımdaki vazgecişleri görünce benim de moralim bozuldu. Şöyle yapalım.Ama kizlar değiştirmeniz lazımgenede böyle gidiyor çünkü kuralı oyles i d e l y a
Sen nasıl istersen kaptanımGerek yok canım bence. Almak istediğim çok kişi var ama takimimdan kimseyi transfer etmeyi istemiyorum. Eğer takim arkadaşlarım da uygun görürse bu hafta değişiklik olmasın
Jou
asliogretmen
ozlemon
Lavinia_98
Cookiie
FitVenus
Efenin_Annesi
Banada öyle olduPeki o hâlde. Zaten takımdaki vazgecişleri görünce benim de moralim bozuldu. Şöyle yapalım.Lavinia_98 ve aypare ackerman değiştirmek istiyorum.
Çok güzel canım benim. Afiyet olsunBugün kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 1 domates 1 salatalık bir dilim de karpuz. Öğlen küçük bir kase makarna yanına salata yaptim akşam salata1 yeşil elma bolca şu gün bitti
Afiyet olsun rakibem çok güzel menüMenum
Sabah 12.30
1 tavada yumurta
1 dilim beyaz peynir
Salatalik domates biber
2 dilim tb ekmegi
Ara 15.00
4-5 dilim kavun ( kucuk dilim )
Aksam 17.00
2 yk yesil mercimek kavurmasi ( annem manti gibi yapmisti yufkayla ben kalan ici yedim )
Domates salatalik
Su 2 lt var sanirim cokta olabilir tum gun temizlik yaptim surekli ictim
Spor yok temizlik var
Elhan
Güzel menü kurabiyem21 agustos
Kahvaltı
Minik bir ekmekten peynirli sandvic
2 dilim kavun
Ara
Türk kahvesi
16:00
4 yk bulgur pilavu