- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bu gitmemiş hâli mi kendine haksızlık etme bence gayet güzel 3 gündeCuma: 79.2
Bugun : 78.6
Fark: -600 bu ara kilom durdu gitmemekte direniyor az yemeye 0 kacamaga ve spora ragmen s i d e l y a
Mükemmmmelll menü spor da yapıyor musun ?21 Ağustos Menü Bildirimi
12.00 1 yumurta, 1 Kk kadar peynir, 5 zeytin, 2 sivri biber, 5 dilim karpuz
15.00 2 fincan yeşil çay (ama yanlış yapmışım, arka arkaya içince ben de çarpıntı yaptı. ) haşimato hipotiroidim. Bu şekilde içmemem gerektiğini bugün öğrendim.
18.30 4 yk kıymalı yumurta, 1 kase cacık
3 litre su
Elhan s i d e l y a
Aslında 1 kase çorba yeterliymis onun dışında çok güzel afiyet olsun21 Ağustos
Uyanınca sade Türk kahvesi, zencefilli limonlu su
12.45 2 zeytin, domates salatalık, yarım yumurta, çeyrek avokado, 1 dilim karpuz, 1 dilim peynir
16.00 2 kase sebzeli tel şehriye çorbası
19.00 3 kaşık türlü,1 kasık basmati prinç pilavı, yoğurt
Su 2 litre olur yatana kadar
s i d e l y a
Canım bu gitmemiş hâli mi kendine haksızlık etme bence gayet güzel 3 günde
Mükemmmmelll menü spor da yapıyor musun ?
Aslında 1 kase çorba yeterliymis onun dışında çok güzel afiyet olsun
Gerek yok canım bence. Almak istediğim çok kişi var ama takimimdan kimseyi transfer etmeyi istemiyorum. Eğer takim arkadaşlarım da uygun görürse bu hafta değişiklik olmasınŞu cuma listesi varsa en azından kopyala yapıştır yapalım herkes kendi verdiğini aldığını ekleyerek güncellsin bari
Teşekkür ederim canimms i d e l y a kaptanım pazartesi tartı yarışını kazandın tebrik ederim oyuncu değişikliği hakkın var ama listemiz yok
Yapıyorum canım. Sporumu gün sonunda paylaşacağım.Canım bu gitmemiş hâli mi kendine haksızlık etme bence gayet güzel 3 günde
Mükemmmmelll menü spor da yapıyor musun ?
Aslında 1 kase çorba yeterliymis onun dışında çok güzel afiyet olsun
s i d e l y a canim guzel vermissin maasallah tebrik ederim karar senin sen bilirsinGerek yok canım bence. Almak istediğim çok kişi var ama takimimdan kimseyi transfer etmeyi istemiyorum. Eğer takim arkadaşlarım da uygun görürse bu hafta değişiklik olmasın
Jou
asliogretmen
ozlemon
Lavinia_98
Cookiie
FitVenus
Efenin_Annesi
MuhteşemsinYapıyorum canım. Sporumu gün sonunda paylaşacağım.
Çok teşekkür ederim canım ben de seni tebrik ediyorums i d e l y a canim guzel vermissin maasallah tebrik ederim karar senin sen bilirsin
Bıktım bu defq saldım kendimiUzulme be lavimm vücut duruyo böylee benim cok geldi başıma
Benimki zorBen de 70i kıracağım inşallah bu hafta. Birlikte yapalım hadi
Sacmalamaa bee sendeee durr aaaa yanimda olsan yolmuştum senii kendine gelllBıktım bu defq saldım kendimi
Kaptanım sen nasıl uygun görürsen öyle olsunGerek yok canım bence. Almak istediğim çok kişi var ama takimimdan kimseyi transfer etmeyi istemiyorum. Eğer takim arkadaşlarım da uygun görürse bu hafta değişiklik olmasın
Jou
asliogretmen
ozlemon
Lavinia_98
Cookiie
FitVenus
Efenin_Annesi
Insanlar niye zorla birsey yedirmeye calisir hic anlamiyorum ama aksam dengelenmis bide spor olsaydi hic kalmazdi .afiyet olsun canimSabah menüm 8
3kaşık yulaf 1 kaşık fıstık ezmesi ,1 meyveli activia
Öğlen 12
Ton balıklı salata 1 kase
Ara:1 baklava iş yerinde zorla yedirdiler
Akşam 18
1 karnıyarık 2 bardak ayran
2.5lt su
zeyneppk