Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kırmızı takım güncelleme
@J O U
asliogretmen asliogretmen
@ozlemon
@Cookiie
FitVenus FitVenus
Efenin_Annesi Efenin_Annesi
aypare ackerman aypare ackerman

Güzellikler bu hafta çıtırlığa bir adım daha yaklaşıyoruz. Hepiniz çok çok iyi gidiyorsunuz. 🤗 Bugün itibariyle çok daha dikkatli bir şekilde devam edelim. Salı ve çarşambayı spor için güzel değerlendirelim. Perşembe daha hafif sporlar yapacağız çünkü 😘

Sizleri seviyorum ❤️

Cuma günü kırmızı balonları uçuracağız 🎈🎈🎈🎈🎈
Günaaaaydıııın ♥❤️♥️❤️♥️❤️♥️❤️♥️❤️♥️❤️♥️

MAVİ TAKIM 🩵🩵🩵
Koalina Koalina
Ellssa Ellssa
Nergis 35 Nergis 35
TemelinSafinazi TemelinSafinazi
Ozzybal Ozzybal
Lavinia_98 Lavinia_98
Canlarim hepinizi tebrik ediyorum guzel eksiler geldi cabanizi takdir ediyorum veremeyenlerde uzulmuyoruz rehavete kapilmiyoruz onumuze bakiyoruz cumaya guzel eksilerle geliyoruz anlastikmi 🤜🤛 yemek icin bahaneler bitmez onemli olan kim biziz sagligimiz psikolojimiz degilmi ohalde kendinizi ihmal etmeyin ve hemen su an harekete gecin 💪💪👏👏 guzel menulerinizi sabirsizlikla bekliyorum size guveniyorum
🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵

Günaydınlar,

Dünkü menümü yazayım:

12:30
1 kase tarhana çorbası
1 tabak patatesli et yemeği
300 ml ayran

15:30
4 ceviz
10 fındık

21:00
1 adet zencefilli soda
1 kornet dondurma

zeyneppk zeyneppk Elhan Elhan

akşam tadilat sonrası temizlik yaptım iki saat, akşam yemeği olmadı maalesef :işsiz:

Kırmızı takım güncelleme
@J O U
@ozlemon
@Cookiie
FitVenus FitVenus

Güzellikler bu hafta çıtırlığa bir adım daha yaklaşıyoruz. Hepiniz çok çok iyi gidiyorsunuz. 🤗 Bugün itibariyle çok daha dikkatli bir şekilde devam edelim. Salı ve çarşambayı spor için güzel değerlendirelim. Perşembe daha hafif sporlar yapacağız çünkü 😘

Sizleri seviyorum ❤️

Sana şu kadar soyleyim kaptanim kirmizi balonlari ucuracgiz suphen olmasin.❣️❣️dünden bugüne-800gr daha gitti cumaya kadar toplam ne kadar gidecek bakalım normalde bugün benim 1. Haftam bittiyor diyette . Toplam -3.100gr verdim 2 ay bu şekilde her hafta 3 kg versem 24 kg vermiş olacağım ve bu benim için süper bir rakam hedefimi gözüme kestirdim pes etmeyecegim

MAVİ TAKIM 🩵🩵🩵
Koalina Koalina
Ellssa Ellssa
Nergis 35 Nergis 35
Ozzybal Ozzybal
Lavinia_98 Lavinia_98
Canlarim hepinizi tebrik ediyorum guzel eksiler geldi cabanizi takdir ediyorum veremeyenlerde uzulmuyoruz rehavete kapilmiyoruz onumuze bakiyoruz cumaya guzel eksilerle geliyoruz anlastikmi 🤜🤛 yemek icin bahaneler bitmez onemli olan kim biziz sagligimiz psikolojimiz degilmi ohalde kendinizi ihmal etmeyin ve hemen su an harekete gecin 💪💪👏👏 guzel menulerinizi sabirsizlikla bekliyorum size guveniyorum
🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵
Kaptoşum bu hafta biz birinciyiz😇😇 sabah 40dk chloe yaptım. Sonrasında proteinli bi kahvaltı.Bugün kabak detoksu yapacağım şu inatçılar bi gitsin :KK73:

Kaptoşum bu hafta biz birinciyiz😇😇 sabah 40dk chloe yaptım. Sonrasında proteinli bi kahvaltı.Bugün kabak detoksu yapacağım şu inatçılar bi gitsin :KK73:
Supersin canim azmin daim olsun 💞 evet kesinlikle biz birinciyiz sizin gibi kizlarim varken sampiyonluk kacmaz hepinize cok guveniyorum 🤗🤗🤗🩵🩵

Günaydınlar,

Dünkü menümü yazayım:

12:30
1 kase tarhana çorbası
1 tabak patatesli et yemeği
300 ml ayran

15:30
4 ceviz
10 fındık

21:00
1 adet zencefilli soda
1 kornet dondurma

zeyneppk zeyneppk Elhan Elhan

akşam tadilat sonrası temizlik yaptım iki saat, akşam yemeği olmadı maalesef :işsiz:
Afiyet olsun canim yemekler az olmus 🫣bu haftalik ciss kotamiz doldu tamammi 🫠

Kırmızı takım güncelleme
@J O U
@ozlemon
@Cookiie
FitVenus FitVenus

Sizleri seviyorum ❤️

Bu hafta bizimle pek ilgilenemediler senin takim 7 kisi benim takim 6 🙈 benim takimlar konusunda pek tecrubem yok boyle olabiliyormu efeninannesiyle biri ayni anda geldi dogrumu hatirliyorum onu 4 gun olmus diye almadilar dahada gelmiyor zaten 😂

Bu hafta bizimle pek ilgilenemediler senin takim 7 kisi benim takim 6 🙈 benim takimlar konusunda pek tecrubem yok boyle olabiliyormu efeninannesiyle biri ayni anda geldi dogrumu hatirliyorum onu 4 gun olmus diye almadilar dahada gelmiyor zaten 😂
Evet olabiliyor. Takım sayısı eşitliği şartı yok

Canım ortalamaya bakılır sorun olmaz. Böyle olabiliyor tabiki her zaman eşit olmuyor takımlar ☺️

MAVİ TAKIM 🩵🩵🩵
Koalina Koalina
Ellssa Ellssa
Nergis 35 Nergis 35
Ozzybal Ozzybal
Lavinia_98 Lavinia_98
🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵
Evet nugün toparlandım kafaya koydum cumaya eksi gelmek istiyorum 🙏

X