- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
Bazen suyu çok içince ve tuvalete çıkmama olduğu zaman fazla çıkabiliyoruzs i d e l y a Elhan @ozlemon
Cuma : 68.8 dim
Bugun : 69.3 olmuşum bende anlamadım dogru düzgün birsey bile yedigim yoktu reglide olamadım ona bırakıyorum
Gayet güzel canım, aynen devam
Cumaya düşecek canım inanıyorum bens i d e l y a Elhan @ozlemon
Bugun : 69.3 olmuşum bende anlamadım dogru düzgün birsey bile yedigim yoktu reglide olamadım ona bırakıyorum
Gayet güzel eksi canım
Maydanoz diye biliyorumAh kızlar bir de regl olsam şişliklerim inecek. Ne söktürür var mı tavsiye
İnşaAllah canımregl döneminde 1-2 kilo almak gayet normal, reglin 3. günü normal kiloya dönersiniz.
ben de inanıyorum, bugünden itibaren ipleri sıkı tutacağım.
regl öncesi yürüyüş ya da spor yaparsam daha erken geliyor, adaçayı da iyi geliyormuş ama ben denemedim.
Elhan kaptanima aticam canim gelince paylasirlar artik
Sabah tartım 81.7MAVİ TAKIM KIZLARI
@Koalina
@aypare ackerman
Nergis 35
@Ozzybal
Ellssa
TemelinSafinazi
Canim kizlarim bugun menulerinizi bekliyorum yarinda oglene kadar tartilarinizi bildirin lutfen olurmusizi seviyorum
Bencede düşeceeekkkGayet güzel canım, aynen devam
Cumaya düşecek canım inanıyorum benmoral bozmak yok motivasyonumuz tam
Gayet güzel eksi canım
AYnenn öyle olduu saatte geçiyor diyede dedim hadi bugün böyle olsun wc ye maalesef bugün çıkamadım oda etkisi zatenBazen suyu çok içince ve tuvalete çıkmama olduğu zaman fazla çıkabiliyoruz
Sagoll zeynoşiiiAfiyet olsun canim
+1 deyim canım cumaya talefi edcm inşallahJou
@asliogretmen
@ozlemon
Lavinia_98
@Cookiie
@sudansebep
Canlar pazartesi bildirimlerinizi heyecanla bekliyorum.
Cumadan beri uğramayanlar var merak ediyorum nerelerdesiniz
Aslında ben bir hafta öyle oldum o kadar su içmeme ragmen az wc çıkıyordum ondan hiö gitmemiş tiBazen suyu çok içince ve tuvalete çıkmama olduğu zaman fazla çıkabiliyoruz
Bana su bile yaramaya başladıs i d e l y a Elhan @ozlemon
71.65 teyim+1 deyim canım cumaya talefi edcm inşallahşu 70 den bir kurtulayım hşö bişey istemiyorum artık
Uzulme be lavimm vücut duruyo böylee benim cok geldi başımaBana su bile yaramaya başladı
Afiyet olsun manzara superrrr
Yine dayanamayıp kur mu yaptın afiyet olsun canım soktursun insalahhh
Vallahi dayanamadım baktım olmayacah böyleAfiyet olsun manzara superrrr
Yine dayanamayıp kur mu yaptın afiyet olsun canım soktursun insalahhh