Hibisküs detoks çayı nasıl hazırlanıyor19 Ağustos
11e kadar hibiskus detox çayı, sade Türk kahvesi
11.30 tb ekmeğinde mantarlı, kaşarlı tost
15.00 tavuk çorbası
19.00 3 kaşık tirit 1 dilim soğuk baklava
Uğraş bence ramazanda çok güzel tempo tutmuştuk baya güzel kilo veriyordubkarboyu azaltıp yani glutensiz ve glisemik indeksi düşük ekmek türleri yaptığımda, rafine şekeri kestiğimde, özel meüler hazırladığımda mutlaka tartıda ibre düşüyorvelhasıl kilo vermek için mutfağa girmem gerek
aynen canım. 5 kilo vermiştim o bile çok farketmiştiUğraş bence ramazanda çok güzel tempo tutmuştuk baya güzel kilo veriyordub
Hibisküs detoks çayı nasıl hazırlanıyor
Teşekkür ederim. Deneyenler varsa bizden sonuç alan var mı
Teşekkürler kaptanım sanada afiyet olsunSupersin canim afiyet olsun
Ayni benim.hissettiklerim resmen gobegimin yatağa sürtmesibu gece yatakta sağa sola dönerken gövdemin çok yağ bağladığını anladım. 89 dum 91 oldum. o bile farketti
Bugün bende düşündüm karbonhidrat iyice dusurmeliyim diye birde havalar serinlese evde spor yapmak da bana iyi geleceğini düşünüyorum sadece yürüyüşle olmuyorkarboyu azaltıp yani glutensiz ve glisemik indeksi düşük ekmek türleri yaptığımda, rafine şekeri kestiğimde, özel meüler hazırladığımda mutlaka tartıda ibre düşüyorvelhasıl kilo vermek için mutfağa girmem gerek
Bana faydası.olmadi ben çok yaptım.ama.yada bende sorun var veremiyorum şimdi maydanoz salatalık yesil.elma limon kaynattim bugün tarçın da koydumTeşekkür ederim. Deneyenler varsa bizden sonuç alan var mı
Yeni yürüyüşten geldim benim midem çok küçülmeye başladım sanırım bisey yesem hemn ağrıyor yiyemiyorum aslında iyi birsey buKırmızı takımın gülleri nerelerdesiniz? Ne habersiniz? Haftasonu güzel geçiyordur inşallahSes verinn
@J O U
@asliogretmen
@ozlemon
@Lavinia_98
@Cookiie
FitVenus
Efenin_Annesi
Burda arkadaş paylaşmıştı öyle görmüştüm ben de, hibiskus çayı demleyip üzerine su, nane, zencefil, maden suyu limon ekliyorumHibisküs detoks çayı nasıl hazırlanıyor
Ya bu aralar hiç iyi değilim 3 4 gündür hem rahatsızdık ailece çocuklar hala hastalar ve dün de kaza atlattık üstelik ev işleri derken çok yoruluyorumTemelinSafinazi canim bu hafta daha aktif olmani bekliyorum ve seni takimimda gormekten cok mutluyum
İnşallah güzel olur bu hafta artık kendime dikkat etmem gerekiyor farkındayımHadi hayirli olsun mavi takim
@Koalina
aypare ackerman
Nergis 35
@Ozzybal
@Akrrep
TemelinSafinazi
zeyneppk
Vay be takima bak gumbur gumbur geliyor
Bu hafta sizden ricam sayfadan kopmayin bol etkilesim istiyorum sporunuzu eksik etmeyin kirilmayan kilolari çatır çatır kiralim gecen haftaki gibi ayni performansa devamsizi seviyorum
düzenli yaparsın, beslenmeni de ayarlarsan sonuç alırsın canım.Teşekkür ederim. Deneyenler varsa bizden sonuç alan var mı
elma tipiyim ben. o nedenle gövde kısmımım ağırlığı yatakta bile rahatsız ediyor. sıkıyorTeşekkürler kaptanım sanada afiyet olsun
Ayni benim.hissettiklerim resmen gobegimin yatağa sürtmesi
Bugün bende düşündüm karbonhidrat iyice dusurmeliyim diye birde havalar serinlese evde spor yapmak da bana iyi geleceğini düşünüyorum sadece yürüyüşle olmuyor
Şimdi gördüm tamam anlaştıkBu hafta hazırlıkta olan biteni izle istersen.Günlük menü ve spor bildirimi( olursa harika olur) yapıyorsun. Pazartesi kontrol tartimiz , cuma da fotoğrafli tartimiz var. Bir hafta içinde motivasyon yakalarsan takımlara girersin.
Keşke çocuklar hiç hasta olmasa yaBenimkinede 6 aylikken öyle olmustu burun akıntılar hersey birbirine karışmıştı