Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Sabah kahvaltim
Domates salatalık yulaf ezmesi peynir birkaç ceviz eklemeyi unuttum hadi afiyet olsun
2 gündür boğazım ağrıyor zencefil zerdeçal sirke ve Ballı karışım yapıyorum inşallah şifa olacak
Öğlen anneme gittim kek poğaça vardı bize diye öyle geçti
Akşam yemekli düğün vardı
Yarım kase çorba fırın tavuk salata ayran
Adim eksik oldu
Pilates yaptım 30 dk kadar

dün
sabah zeytinli kaşarlı simit
öğlen etli sebze yemeği, 3-4 yk bulgur pilavı, yoğurt
akşam yoğurt çorbası, zeytinyağlı taze fasulye, salata, çikolata

12.000 falan adım vardı.

bugün
sabah yumurtalı ekmek (yağı omletteki kadardı), peynir, domates salatalık, az vişne reçeli tanesi
öğlen 1 kase yoğurt çorbası
akşam 2 küçük boy karnıyarık, soğan, yoğurt, 1 d. ekmek, çikolata

bugün adım düne göre daha az Elhan Elhan 😘
Afiyet olsun Fulyacim. Çikolata bitter ve miktar olarak azsa harika bir menü. :KK60:

Ya bu aralar hiç iyi değilim 3 4 gündür hem rahatsızdık ailece çocuklar hala hastalar ve dün de kaza atlattık üstelik ev işleri derken çok yoruluyorum

İnşallah güzel olur bu hafta artık kendime dikkat etmem gerekiyor farkındayım
Safişim çok geçmiş olsun. Hem sağlık sorunları hem kaza Allah yardımcıniz olsun:dua::KK200: Bazen her şey üst üste geliyor. Geçeceğine inanmaktan başka yapacak bir şey yok. Tez zamanda toparlanmani dilerim canım. :dua:

Safişim çok geçmiş olsun. Hem sağlık sorunları hem kaza Allah yardımcıniz olsun:dua::KK200: Bazen her şey üst üste geliyor. Geçeceğine inanmaktan başka yapacak bir şey yok. Tez zamanda toparlanmani dilerim canım. :dua:
Çok teşekkür ederim toparlanacağım inşallah anlamadım üstümüzdeki negatifleri nasıl atacağım hiç bir fikrim yok devamlı dua okuyorum evde dua dinliyorum dünkü travma da eklendi üstüne hemen atamıyorum da 😞

Gayet bombaa kaptanımmm

aç karna;ceviz suyu 1 kabuk ceviz -yesilçaylı süt-

Sabah:12.00
2 Tost
Karışık Bitkisel cay
17.00
Kabak yemeği
Yarım su bardagı fanta

hibiskuslu detoks 1 litre

Sen bak bakemm bombamı yaptıklarım🤣🤣
Yine detokslar detokslar 😍😍
Sabahki karbonhidrat biraz fazla geldi ama erken vakitte yemişsin. Fanta yarım bardakla sınırlı kalman güzel.
E yani spor 🤓
19 Ağustos
11e kadar hibiskus detox çayı, sade Türk kahvesi
11.30 tb ekmeğinde mantarlı, kaşarlı tost
15.00 tavuk çorbası
19.00 3 kaşık tirit 1 dilim soğuk baklava 😶‍🌫️
Bizim takım kızları hibiskus çayı içiyor 👏 ,
Canım menün çok güzel ah o sondaki olmasaymış😔 spor yapsan harika olurdu o tatlının üzerine ☺️
Yeni yürüyüşten geldim benim midem çok küçülmeye başladım sanırım bisey yesem hemn ağrıyor yiyemiyorum aslında iyi birsey bu 🤣 sabah haşlanmış yumurta 1 tane 4 5 dal marul 1 domates 1 salatalık 1 tatlı kaşığı labne yedim öğlen Tarhana çorbası 1 bardak ayran akşam yiyemedim 1 yeşil elma yedim 1.5 saat yürüdüm geldim 3.5 litre su içtim bol bol ev işi ve ütü yaparak adana sıcağında yeteri kadar ter attim birazdanda eşimle Türk kahvesi içip yatmayı hedefliyorum gönül rahatlığı ile yarın sabah ki tartıda eksi rakamı görmek istiyorum

Bu menüyle eksi geleceğinden o kadar eminim kiii 🥰

Yine detokslar detokslar 😍😍
Sabahki karbonhidrat biraz fazla geldi ama erken vakitte yemişsin. Fanta yarım bardakla sınırlı kalman güzel.
E yani spor 🤓

Bizim takım kızları hibiskus çayı içiyor 👏 ,
Canım menün çok güzel ah o sondaki olmasaymış😔 spor yapsan harika olurdu o tatlının üzerine ☺️

Bu menüyle eksi geleceğinden o kadar eminim kiii 🥰
Amin inşallah😍🥰

Ben de yazayım bari ama bizim kızlar görmesin 🤭

Misafirim vardı bugün tek öğün beslendim.
Saat 15
2 servis kaşığ yoğurtlu semizotu
1 servis kaşığı fellah köfte
1 üçgen börek
1 servis kaşığı kabak tarator
Yarım dilim kek

2,5 lt su
30 dk hiit cardio
Elhan Elhan zeyneppk zeyneppk
Afiyet olsun canim salatalar guzel fellah koftesi bulgur zaten boregi yemeyebilirdin ama olsun yakmissindir zaten

Selamlar 19.08.23 menüsü
Sabah 9.00

5 6 çatal patatesli omlet
Domates salatalık soğan
2 hindi füme
1 zeytin

Akşam 18.35
İki küçük yarım patlıcanlı karnı yarık
2 servis kaşığı sebzeli makarna salatası

Eki Görüntüle 3288967

Su çok içemedim
2 büyük bardak karışık bitki çayı

Spor yok ama gün içinde çok aktifim 😮‍💨

Elhan Elhan zeyneppk zeyneppk
Sabah proteini hindi fumeden patatesten karbonhidrati aksamda makarnadan karbonu almissin aslinda elbette makarna yenilebilnir ama hizli kilo vermek istiyorsan aksam bu kadar karbonhidrati almaman daha dogru olur bide yaninda salata olsaydi super olurdu ama lutfen suyu ihmal etme hava cok sicak aktifsen cokta terliyorsundur su ihtiyacini karsilamalisin su ictikce yaglar gidecek 2 lt lutfen ic

Ya bu aralar hiç iyi değilim 3 4 gündür hem rahatsızdık ailece çocuklar hala hastalar ve dün de kaza atlattık üstelik ev işleri derken çok yoruluyorum

İnşallah güzel olur bu hafta artık kendime dikkat etmem gerekiyor farkındayım
Cok gecmis olsun Rabbim sifa versin kaza buyuk degil insallah

karboyu azaltıp yani glutensiz ve glisemik indeksi düşük ekmek türleri yaptığımda, rafine şekeri kestiğimde, özel meüler hazırladığımda mutlaka tartıda ibre düşüyor 🙏 velhasıl kilo vermek için mutfağa girmem gerek :KK51:
Kendine ozel yemekler yapmak kendine ozel alisveris yapmak kendine ozenmek beni mutlu ediyor seni etmiyormu saglikli beslenirken bile mutlu oluyorum evet açim ama bu yaz sicakta pişiklerden cok cektim kendime uzuldum kendime niye bunu yapiyorum dedim inanirmisin su 2 yilda gitmedigim yer dokmedigim para kalmadi yok shakeri yok diyetisyeni yok detokscusu olmadi olmadi ama suan kafamda cok sartladim lutfen sende kendine o degeri ver daha once yaptin yine yaparsan yuklerimizden hep birlikte kurtulalim💞

karboyu azaltıp yani glutensiz ve glisemik indeksi düşük ekmek türleri yaptığımda, rafine şekeri kestiğimde, özel meüler hazırladığımda mutlaka tartıda ibre düşüyor 🙏 velhasıl kilo vermek için mutfağa girmem gerek :KK51:

Kendine ozel yemekler yapmak kendine ozel alisveris yapmak kendine ozenmek beni mutlu ediyor seni etmiyormu saglikli beslenirken bile mutlu oluyorum evet açim ama bu yaz sicakta pişiklerden cok cektim kendime uzuldum kendime niye bunu yapiyorum dedim inanirmisin su 2 yilda gitmedigim yer dokmedigim para kalmadi yok shakeri yok diyetisyeni yok detokscusu olmadi olmadi ama suan kafamda cok sartladim lutfen sende kendine o degeri ver daha once yaptin yine yaparsan yuklerimizden hep birlikte kurtulalim💞

Ben her yaz köyden kg alıp geliyorum neden,
Kendi ailemde herkes kilolu zaten bol karbonlu menüler oluyor. Sebze yemeyi sevmiyorlar. Ya et ya da pilav bulgur corba vs.
Ekstra can sıkıntısından kendimizi abur cubura veriyoruz. Ben bu yaz ilk kez cipsten tiksindim..
Eşimin ailesinde de muhakkak pilav makarna olur, yağ bol kullanilir. Bende görünce dayanamam. Birde onlar çok öğün ya da ara öğün yapmaz. Aşırı aciktigimdan sofralarda saldırırım.
Evime geldim şükürler olsun istediğim gibi yiyip içme, yapıp yiyebilme olustu

Ben her yaz köyden kg alıp geliyorum neden,
Kendi ailemde herkes kilolu zaten bol karbonlu menüler oluyor. Sebze yemeyi sevmiyorlar. Ya et ya da pilav bulgur corba vs.
Ekstra can sıkıntısından kendimizi abur cubura veriyoruz. Ben bu yaz ilk kez cipsten tiksindim..
Eşimin ailesinde de muhakkak pilav makarna olur, yağ bol kullanilir. Bende görünce dayanamam. Birde onlar çok öğün ya da ara öğün yapmaz. Aşırı aciktigimdan sofralarda saldırırım.
Evime geldim şükürler olsun istediğim gibi yiyip içme, yapıp yiyebilme olustu
Oralarda diyet yapmak zor tabi hamurisleri cok yapiliyor yemesen olmaz caninda istiyor evine geldin ya oh mis telafi edersin 💞

X