Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Benim eşim biraz sorumsuzdu zamaninda o hakki orda aldi calısmıyordu dedimya iş güç yok gezme tozma hep ama her gidecegimde bu lafi eder zehir eder bana ama ben dinlemem hepte giderim

Bende aynı binadayım ama dinlemem
Dinlemiyor bizi diye şikayet ettiği duydum
Neden dinleyeyim
Haftada bi anneme giderim artık hiç bişi demiyor
Dinlenmeye yer arıyor oğlu izin verse haftada iki kere göndermeye kabul eder o yüzden çarşamba günleri anneme gidiyorum
O gün rahat oluyor

Haydi maşallah
İnis takimlarimiza zeval gelmesin insallah

Ne güzel bizimkiler yufka dükkanları var çalısıyorlar hergün yemek bekliyor benden şu çocuk kaç gundur hasta allahin bi kulu sen nasilsin demedi ya ayakta uyuyorum resmen kizi var geliyo sanki biri kuyruguna basmis gibi kaçıyo gidiyo kimse yardimci olmuyo bana

E Elif_Eylul felüzüm dün öğünlerde ekmek yok demiştin sanırım.. Yanlş hatırlıoda olabilirim.. Ya ekmek yiyince ardı arkası kesilmio bide hatayda şu meşhur katıklı ekmek arada yenio zaten.. Ekmek koymasam?

Ama yumurtayı öğünüme geri aldm..
Yeşiliik olarak ne önerirsiniz kızlar kahvalrıda maydanozmu yiyosnz?

Afiyet olsun canim ❤

Domates ,salatalık, dereotu,maydanoz, yesil biber, kapya biber gibi ekleyebilirsin menune canim

Git bence :) dinleme hakkın da yok dinlemediyse bişi demeyecekti anlar zamanla
Cok teşekkür ederim çok destek oldun ne biliyim bazı zamanlar insan bi arkadaş arıyor herseyinide kimseye anlatamiyor anneme desem gider laf eder kaynanama laf söz uğraş dur

Sen annene git canım . Canın ne istiyorsa onu yap. Bu hayatı 1 kere yaşıyoruz. Kocan da dahil kimse için yaşama.

Afiyet olsun canım
Konuşarak rahatlayacak değil canım İnşaAllah iki ay içinde belli olacak sonuç dua et hayırlı sonuçlar alayım davam ile ilgili
Rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah
İlk kuyumcunun taktığı küpe ağrıtır aslında delindikten sonra iplik takabilsem iyileşmesi çok daha iyi olur
Altın küpe takarsan da çabuk iyileşir canım.
Uc bin adim attim evde,bakalim insallah on bine tamamlarim
Yorma kendini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…