- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beşik sallasaydım daha çok olurdu adımım emin ol kiTabi sende benim gibi gibi sabaha kadar besik sallasaydin sende kalkmazdın daha sallıyorum annem gile gitcem cocuk iylesene kadar olmuyor böyle kırmızılar asla vazgeçmez
Kaynanani ne ilgilendiriyor ya bu kadar yuz goz olma sonra önünü alamazsinBisey soracam size esim dün artık halime acıdı kaç gecedir yatmıyorsun annen gile git istersen annen yardımcı olsun dedi kaynanamla ayni binada oturuyoruz evde bulmadiginda ortaligi ayağa kaldiriyor ben yarin annem gile gidiyorum dedim ne isin var gitme dedi ben bozuldum ne demek ne isin var diyorsun dedim bu seni gönderiyorsa eve gelmeyecektir dedi kadin güvenmiyo oğluna biliyosun huyunu dedi bende eşime kaynanam gittikten sonra ben nereye gitsem bana bu lafi kullaniyo ozan eve gelmez diyo dedim ben izin verdim ben takmiyorum sende takma umursama dedi bende kaynanama inat yaptim ben ne dersem o ben istemezsem biyere gitmez demiş millete o lafi icin gitmek istiyorum
Annem bizden 35 dk uzaklıkta trafikle 1,5 saat sürüyor haftada 1 gün görebiliyorum maalesef, bazen haftanın 3 günü gidiyorduk kv ye bana tutmuş diyor ki ne gerek var her hafta annene gidiyorsun ayda bir gitmek neyine yetmiyor demez mi ben de artık 2 haftada bir kv me her hafta annene gidiyorum ne takıyorsun canım o senin kv se sen de onun kölesi değilsin ya gücü yetiyorsa oğluna desin ben istemezsem bir yere gidemezsin diye ama ona yürek yetmez işteBisey soracam size esim dün artık halime acıdı kaç gecedir yatmıyorsun annen gile git istersen annen yardımcı olsun dedi kaynanamla ayni binada oturuyoruz evde bulmadiginda ortaligi ayağa kaldiriyor ben yarin annem gile gidiyorum dedim ne isin var gitme dedi ben bozuldum ne demek ne isin var diyorsun dedim bu seni gönderiyorsa eve gelmeyecektir dedi kadin güvenmiyo oğluna biliyosun huyunu dedi bende eşime kaynanam gittikten sonra ben nereye gitsem bana bu lafi kullaniyo ozan eve gelmez diyo dedim ben izin verdim ben takmiyorum sende takma umursama dedi bende kaynanama inat yaptim ben ne dersem o ben istemezsem biyere gitmez demiş millete o lafi icin gitmek istiyorum
Senin yuzunu hergun goruyorum maalesef deseydin iyi yapmışsınAnnem bizden 35 dk uzaklıkta trafikle 1,5 saat sürüyor haftada 1 gün görebiliyorum maalesef bazen haftanın 3 günü gidiyorduk kv ye bana tutmuş diyor ki ne gerek var her hafta annene gidiyorsun ayda bir gitmek neyine yetmiyor demez mi ben de artık 2 haftada bir kv me her hafta annene gidiyorum ne takıyorsun canım o senin kv se sen de onun kölesi değilsin ya gücü yetiyorsa oğluna desin ben istemezsem bir yere gidemezsin diye ama ona yürek yetmez işte
Keşke saati taksaydım benimkide seninkine yaklaşirdi adimlarimBeşik sallasaydım daha çok olurdu adımım emin ol ki
En güzel zamanlarınız kıymetini bilin benim ki 18 yaşında küçük olsada sallasam
Afiyet olsun canimMerhabalar hanimlar
15 Ekim menüsü
Kahvaltı
1 yum omlet
Domates salatalık peynir zeytin
1 dlm tbe
Öğle
Cok az domt salt pey zeyt 1 dlm tbe
Akşam
4 yk bulgurla yapilmis pirasa
Birkac lokma tbe
2 adet eticin
1 galete biraz leblebi
Su 1 lt
Spor 11.703 adim
Eki Görüntüle 2934547
Sen gülme nolur seni kimse geçemez ama bu sefer mavi kazanacakSayende güldüm.
Smşn inşallah Rabbim nasip etsinMenü güzelmiş :)
İnşallah kısa sürede kilo verip hamile kalırsın
Hiç ummadığı bi şekilde bebek gelsin inşallah Herşeyi hayırlısı olsun canım
Evet dışarıda olduğum için doymuş olayım dedim evet bu hafta kesinlikle uyacağımDiyetisyeni vermemiş bence hastanedeoldugu için yemiş. Artık listeye uyacağım yazdı
Eşime güvenmiyor annesi aklınca bizim iyiliğimiz için söylüyor esim biraz gezmeyi tozmayi seven biriside kaynanamda az değil geçen gitmiş demiski annesi gilegötürdü çoxuğu hasta ettiKaynanani ne ilgilendiriyor ya bu kadar yuz goz olma sonra önünü alamazsin
Esin dediyse git kal annen yardim ediyorsa rahat edersin
O aklıma gelmedi bakSenin yuzunu hergun goruyorum maalesef deseydin iyi yapmışsın
Sadece seninle olmazki diğer maviler daha uyuyor şısss ses etme kalkmasınlarSen gülme nolur seni kimse geçemez ama bu sefer mavi kazanacak
Geçmiş olsun kuzulara canimSelam kizlar. Bugün çocukları sonunda özel hastaneye götürdüm. İnşallah artik iyileşirler. Basit hastaliklara aliskinim ama bu kadar ust uste hastalik cok agir geldi bu defa. İkiside alerjik astim. Dünya kadar ilaç kullandik antibiyotik vs ama bana mısın demiyor ya
Aminn canım cumlemizinkineKeşke saati taksaydım benimkide seninkine yaklaşirdi adimlarim
Rabbim evlatlarimiza can sagligi versin tek çocukmu abla
Size yazıpta rahatladığıma çok mutlu oldum annem gilde kızıyor biz seni bekçi diyemi verdik diyo aynen eşimde aynisi dedi ben takmiyorum sen niye takiyorsun dediAnnem bizden 35 dk uzaklıkta trafikle 1,5 saat sürüyor haftada 1 gün görebiliyorum maalesef bazen haftanın 3 günü gidiyorduk kv ye bana tutmuş diyor ki ne gerek var her hafta annene gidiyorsun ayda bir gitmek neyine yetmiyor demez mi ben de artık 2 haftada bir kv me her hafta annene gidiyorum ne takıyorsun canım o senin kv se sen de onun kölesi değilsin ya gücü yetiyorsa oğluna desin ben istemezsem bir yere gidemezsin diye ama ona yürek yetmez işte
Valla en rahati keske bende oğlumle tek yaşasam koca derdi olmasaAminn canım cumlemizinkine
Evet tek çocuk yaşım küçüktü başka istemedim şimdi istiyorum ama
Koca yok
Kocan git dediyse git kaynanan evliliğini rahatça yönetimine girmiş size bakmıyor madem karışma hakkı yok onun İstegi kendi dediklerini yapması. Bence yapma dediklerin kendince özgürce hareket etme isteğin var kocanı çocuğunu bile yönetebilirsin kaynanan bizim binada oturuyor diye gelini annesinin evine göndermem demek ne demekBisey soracam size esim dün artık halime acıdı kaç gecedir yatmıyorsun annen gile git istersen annen yardımcı olsun dedi kaynanamla ayni binada oturuyoruz evde bulmadiginda ortaligi ayağa kaldiriyor ben yarin annem gile gidiyorum dedim ne isin var gitme dedi ben bozuldum ne demek ne isin var diyorsun dedim bu seni gönderiyorsa eve gelmeyecektir dedi kadin güvenmiyo oğluna biliyosun huyunu dedi bende eşime kaynanam gittikten sonra ben nereye gitsem bana bu lafi kullaniyo ozan eve gelmez diyo dedim ben izin verdim ben takmiyorum sende takma umursama dedi bende kaynanama inat yaptim ben ne dersem o ben istemezsem biyere gitmez demiş millete o lafi icin gitmek istiyorum
Bak işte eşinde senden taraf doğru olanda bu ya zaten canımSize yazıpta rahatladığıma çok mutlu oldum annem gilde kızıyor biz seni bekçi diyemi verdik diyo aynen eşimde aynisi dedi ben takmiyorum sen niye takiyorsun dedi
Onlarda yapar canım sen dert etme maviler kazanacakSadece seninle olmazki diğer maviler daha uyuyor şısss ses etme kalkmasınlar