Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Tabi sende benim gibi gibi sabaha kadar besik sallasaydin sende kalkmazdın daha sallıyorum annem gile gitcem cocuk iylesene kadar olmuyor böyle kırmızılar asla vazgeçmez
Beşik sallasaydım daha çok olurdu adımım emin ol ki 😁
En güzel zamanlarınız kıymetini bilin benim ki 18 yaşında küçük olsada sallasam

Bisey soracam size esim dün artık halime acıdı kaç gecedir yatmıyorsun annen gile git istersen annen yardımcı olsun dedi kaynanamla ayni binada oturuyoruz evde bulmadiginda ortaligi ayağa kaldiriyor ben yarin annem gile gidiyorum dedim ne isin var gitme dedi ben bozuldum ne demek ne isin var diyorsun dedim bu seni gönderiyorsa eve gelmeyecektir dedi kadin güvenmiyo oğluna biliyosun huyunu dedi bende eşime kaynanam gittikten sonra ben nereye gitsem bana bu lafi kullaniyo ozan eve gelmez diyo dedim ben izin verdim ben takmiyorum sende takma umursama dedi bende kaynanama inat yaptim ben ne dersem o ben istemezsem biyere gitmez demiş millete o lafi icin gitmek istiyorum
Kaynanani ne ilgilendiriyor ya bu kadar yuz goz olma sonra önünü alamazsin
Esin dediyse git kal annen yardim ediyorsa rahat edersin

Bisey soracam size esim dün artık halime acıdı kaç gecedir yatmıyorsun annen gile git istersen annen yardımcı olsun dedi kaynanamla ayni binada oturuyoruz evde bulmadiginda ortaligi ayağa kaldiriyor ben yarin annem gile gidiyorum dedim ne isin var gitme dedi ben bozuldum ne demek ne isin var diyorsun dedim bu seni gönderiyorsa eve gelmeyecektir dedi kadin güvenmiyo oğluna biliyosun huyunu dedi bende eşime kaynanam gittikten sonra ben nereye gitsem bana bu lafi kullaniyo ozan eve gelmez diyo dedim ben izin verdim ben takmiyorum sende takma umursama dedi bende kaynanama inat yaptim ben ne dersem o ben istemezsem biyere gitmez demiş millete o lafi icin gitmek istiyorum
Annem bizden 35 dk uzaklıkta trafikle 1,5 saat sürüyor haftada 1 gün görebiliyorum maalesef, bazen haftanın 3 günü gidiyorduk kv ye bana tutmuş diyor ki ne gerek var her hafta annene gidiyorsun ayda bir gitmek neyine yetmiyor demez mi ben de artık 2 haftada bir kv me her hafta annene gidiyorum 😂 ne takıyorsun canım o senin kv se sen de onun kölesi değilsin ya gücü yetiyorsa oğluna desin ben istemezsem bir yere gidemezsin diye ama ona yürek yetmez işte 🤷🏻‍♀️

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar hanimlar 💗😘

15 Ekim menüsü

Kahvaltı
1 yum omlet 🍳
Domates salatalık peynir zeytin 🧀🧀🧀
1 dlm tbe 🍞

Öğle
Cok az domt salt pey zeyt 1 dlm tbe

Akşam
4 yk bulgurla yapilmis pirasa
Birkac lokma tbe

2 adet eticin
1 galete biraz leblebi

Su 1 lt
Spor 11.703 adim
IMG_20211016_112926.jpg

Annem bizden 35 dk uzaklıkta trafikle 1,5 saat sürüyor haftada 1 gün görebiliyorum maalesef bazen haftanın 3 günü gidiyorduk kv ye bana tutmuş diyor ki ne gerek var her hafta annene gidiyorsun ayda bir gitmek neyine yetmiyor demez mi ben de artık 2 haftada bir kv me her hafta annene gidiyorum 😂 ne takıyorsun canım o senin kv se sen de onun kölesi değilsin ya gücü yetiyorsa oğluna desin ben istemezsem bir yere gidemezsin diye ama ona yürek yetmez işte 🤷🏻‍♀️
Senin yuzunu hergun goruyorum maalesef deseydin iyi yapmışsın 🤭

Beşik sallasaydım daha çok olurdu adımım emin ol ki 😁
En güzel zamanlarınız kıymetini bilin benim ki 18 yaşında küçük olsada sallasam
Keşke saati taksaydım benimkide seninkine yaklaşirdi adimlarim 😊😊
Rabbim evlatlarimiza can sagligi versin tek çocukmu abla

Merhabalar hanimlar 💗😘

15 Ekim menüsü

Kahvaltı
1 yum omlet 🍳
Domates salatalık peynir zeytin 🧀🧀🧀
1 dlm tbe 🍞

Öğle
Cok az domt salt pey zeyt 1 dlm tbe

Akşam
4 yk bulgurla yapilmis pirasa
Birkac lokma tbe

2 adet eticin
1 galete biraz leblebi

Su 1 lt
Spor 11.703 adim
Eki Görüntüle 2934547
Afiyet olsun canim 💞

Menü güzelmiş :)
İnşallah kısa sürede kilo verip hamile kalırsın
Hiç ummadığı bi şekilde bebek gelsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Herşeyi hayırlısı olsun canım 💕
Smşn inşallah Rabbim nasip etsin
Diyetisyeni vermemiş bence hastanedeoldugu için yemiş. Artık listeye uyacağım yazdı
Evet dışarıda olduğum için doymuş olayım dedim evet bu hafta kesinlikle uyacağım 💗

Kaynanani ne ilgilendiriyor ya bu kadar yuz goz olma sonra önünü alamazsin
Esin dediyse git kal annen yardim ediyorsa rahat edersin
Eşime güvenmiyor annesi aklınca bizim iyiliğimiz için söylüyor esim biraz gezmeyi tozmayi seven biriside kaynanamda az değil geçen gitmiş demiski annesi gilegötürdü çoxuğu hasta etti

Selam kizlar. Bugün çocukları sonunda özel hastaneye götürdüm. İnşallah artik iyileşirler. Basit hastaliklara aliskinim ama bu kadar ust uste hastalik cok agir geldi bu defa. İkiside alerjik astim. Dünya kadar ilaç kullandik antibiyotik vs ama bana mısın demiyor ya
Geçmiş olsun kuzulara canim

Annem bizden 35 dk uzaklıkta trafikle 1,5 saat sürüyor haftada 1 gün görebiliyorum maalesef bazen haftanın 3 günü gidiyorduk kv ye bana tutmuş diyor ki ne gerek var her hafta annene gidiyorsun ayda bir gitmek neyine yetmiyor demez mi ben de artık 2 haftada bir kv me her hafta annene gidiyorum 😂 ne takıyorsun canım o senin kv se sen de onun kölesi değilsin ya gücü yetiyorsa oğluna desin ben istemezsem bir yere gidemezsin diye ama ona yürek yetmez işte 🤷🏻‍♀️
Size yazıpta rahatladığıma çok mutlu oldum annem gilde kızıyor biz seni bekçi diyemi verdik diyo aynen eşimde aynisi dedi ben takmiyorum sen niye takiyorsun dedi

Kocan git dediyse git kaynanan evliliğini rahatça yönetimine girmiş size bakmıyor madem karışma hakkı yok onun İstegi kendi dediklerini yapması. Bence yapma dediklerin kendince özgürce hareket etme isteğin var kocanı çocuğunu bile yönetebilirsin kaynanan bizim binada oturuyor diye gelini annesinin evine göndermem demek ne demek
Tabiki annene gideceksin ! Kocanın annesi varsa seninde annen var nokta!

X